2022 Yaz Ayları İçin Düğün Makyaj Modelleri

04 Temmuz 2022
2022 Yaz Ayları İçin Düğün Makyaj Modelleri

2022 Yaz Ayları İçin Düğün Makyaj Modelleri

Yaz ayları için düğün makyaj modelleri mi araştırıyorsunuz? O zaman içeriğimize mutlaka göz atmalısınız? 2022 yılı düğün makyaj trendlerini en iyi kozmetik ürünler ile uygulamanın tam zamanı. Sıcak yaz günlerinde akma, bozulma yapmayacak porselen ürünler ile sizde düğün ve davetlerde mükemmel görünün…

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte düğün ve davetler artış göstermeye başladı. Kır düğünlerinin esintisi ya da havuzbaşı davetlerde hepimiz iyi görünmek ve oluşturduğumuz görünümü korumak istiyoruz. Fakat güneş ve sıcak hava çoğu zaman makyajı korumayı engelliyor. Peki bu yaz düğün makyaj modelleri yaparken maksimum performans için nelere dikkat etmeliyiz? Hangi teknikleri hangi ürünler ile uygulamalıyız?

2022 yaz ayları için düğün makyajlarında yine nude ve doğal dokunuşlar oldukça trend. Ten renginde porselen ürünler kullanmak ve hafif kontür uygulaması ile fresh görünümden ödün vermemek oldukça önemli. Geçmişin aksine yoğun dudak, göz ve kontür uygulaması geride kalıyor. Özellikle gelinler için beyaz ten üzerinde uygulanan pembe allıklar ve gözlerde parlak beyaz ve ışıltılı sedef tonları ön plana çıkıyor. Dudaklarda mat pembe ya da açık şeftali tonları düğünlerin zarafetini destekler nitelikte. 2022 yılında bir gelin oluyorsanız ve düğününüz yaz aylarında gerçekleşecek ise makyajda baz kullanımı, fondöten kalıcılığı ve dudaklarda ruj sabitleme büyük önem teşkil ediyor. Günlerdir beklediğiniz böylesi özel bir günde rujunuzun dudak kenarlarına dağılmasını ya da allığınızın düğün sonuna doğru tamamen kaybolmasını eminiz ki istemezsiniz. 

Yaz düğünleri için makyaj önerileri 

Bir makyaj artisti ile çalışacaksanız ya da makyajınızı kendiniz yapmak istiyorsanız mutlaka çantada yer alması gereken ürünler listesi aşağıdaki gibi!

Cilde uygun bir nemlendirici, göz makyaj bazı, cilt makyaj bazı, corrector, kapatıcı, fondöten, allık, maskara, kontür paleti, far paleti, transparan pudra, ruj, lip gloss, kaş kalemi, kaş farı, kaş sabitleme jeli ve makyaj aksesuarlarıdır. Sıcağın etkisi her zaman göz önünde bulundurulmalı ve pigmenti kaybetmeyen kaliteli ürünler tercih edilmelidir. Makyaj aksesuarları için ise fırçalar profesyonel tercih edilmelidir. Cilde fırça tüğü bırakan ya da sünger izi yaratan ürünler kullanmak bu tarz özel günlerde görünümünüzü olumsuz etkileyecektir. Bu nedenle temizlenmiş ve kaliteli ürünlere yönelmek en doğru karardır. 

Yaz düğünü makyaj modelleri 2022

Bir düğüne katılacaksanız, kıyafetiniz makyajınız için birçok fikir yaratacaktır. Rengi ve modeli aslında uygulayacağınız tekniğe yön verir. Örneğin bir kır düğününe katılıyorsanız ve uçuş uçuş toz ve pudra tonlarda bir elbise giyecekseniz koyu renk bir makyaj yapmanız bütün uyumu bozacaktır. Cildinizde tek ton bir görüntü yaratarak makyaja başlamayı denemelisiniz. Porselen bir fondöten sonrası gözlerinizi büyük göstermek ve ön plana çıkarmak için göz pınarlarına mutlaka highlighter uygulayın. Yine aynı şekilde katlanma bölgesi altına ışıltılı bir beyaz far kullanırken, göz kapağının katlanma bölgesinin üzerine mat fakat daha koyu bir renk tercih edin. Böylece geçişli ve buğulu bakışlar elde edebilirsiniz. Eyeliner uygulamasını incecik yapmanız kibarlığı ve zarafetinizi baskın hale dönüştürür. Kaş kavisine doğru çekeceğiniz eyeline çizgisini dilerseniz sünger fırça ile dağıtabilir ve fer renginize derinlik kazandırabilirsiniz. Bu uygulama hem gelinler hem de düğüne katılacak yakın davetliler için oldukça pratik bir çözümdür ve uygulama profesyonel görünür. Peki düğün makyajı modelleri için kozmetik ürünleri nasıl temin edebilirsiniz? New Well kalitesi ile kalıcı ve mükemmel görünen yaz düğünü makyaj teknikleri sergilemek için sizde hemen www.newwell.com.tr web adresini ziyaret edin! Işıltınız ile büyüleyin… 

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.