2023 Kış Makyajı Trendleri!

31 Aralık 2022
2023 Kış Makyajı Trendleri!

2023 Kış Makyajı Trendleri!

2023 yaklaşıyor. Peki bu yepyeni yılın kış makyaj trendleri neler olacak dersiniz? Bugün sizlerle cildinizi çok daha iyi tanıyabileceğiniz ve doğru kozmetik ürünlerle harika sonuçlar elde edeceğiniz makyaj trendlerini paylaşıyor olacağız. Başlamak için sabırsızlanıyoruz! İşte 2023 yılında severek kullanacağınız kozmetik ürünler ve makyaj stilleri…

Öncelikle hatırlatmak isteriz ki hangi makyaj stilini uygularsanız uygulayın cildinizin temizliğine muhakkak dikkat edin. Hiçbirimiz yeni yıla kötü bir cilt ile girmek istemeyiz. Bu sebeple makyajı iyi arındırmak, cildi temizlemek ve nemlendirmek büyük önem taşıyor diyelim ve bu yılın trendlerine bir göz atalım…

Çil görünümlü makyajlar

2023 kış makyajı trendlerinde çiller ön plana çıkıyor. Bir dönem öncesine kadar yüzde kızarıklıkların dahi görünmediği makyajların yerini artık çiller ve natürel görünüm alıyor. Sahte çil uygulaması, yeni yılın makyaj trendlerinde önemli bir yer tutacak. Kahverengi göz kalemi kullanarak siz de çilli makyaj modellerini deneyebilirsiniz. Oldukça tatlı görünen bu stil, günlük makyajınızın vazgeçilmezi olmaya aday. Öyle ki şuan sosyal medya üzerinde de birçok efekt çil ile oluşturuluyor. 

Sizde cildinizde çil efekti yaratmak için New Well kahverengi kalem ürününü inceleyebilirsiniz. Mat bitişe sahip olması çil uygulamasını gerçekçi hale dönüştürecek. Kalemin renginin fazla koyu olduğunu düşünürseniz bir makyaj süngeri yardımıyla fazla ürünü yok edebilirsiniz.

Lip tint ile kore makyaj stiline uygun dudaklar

Lip tint, kore kadınlarının vazgeçilmez ürünlerinden biri. Birçok açık rengi bulunan bu ürünün artık koyu tonları da moda dergilerindeki yerini aldı. Önümüzdeki sezon keskin şekilde boyutlandırılmış dudakların yerini lip tint ile şekillendirilen ve net çizgilerden arınan dudaklar alıyor. Sizde bu etkiyi elde etmek istiyorsanız New Well Shiny Liquid Lipstick ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Shiny Liquid Lipgloss, gün boyu dudaklarınızın ihtiyacı olan nemi sağlar. İlk sürüldüğü andaki gibi tazeliğini korur ve böylece dudaklarınızın göz alıcı görünmesini destekler. Profesyonel makyajın rehberi New Well Shiny Lipgloss Ruj, içeriği sayesinde parlak bir görünüm oluşturur. Ruj, hafif ve yumuşak yapısı ile kolay bir şekilde sürülerek makyaj sürenizi kısaltır. 

Yüksek kalıcılık özelliği dayanıklı olduğunun göstergesi olduğu için ürün sıklıkla tercih edilir. Rujun örtücülük seviyesi yüksektir. Dudak çizgilerini pratik şekilde kapatır ve onları pürüzsüz bir görünüme kavuşturur. Shiny Liquid Lipgloss, gün boyunca denge ve uyum sağlayarak dudaklarınıza ihtiyaç duyduğunuz nemlendirici bakımı yapar.

Gece mavisi ve gözlerde buğulu ekti

Mavi ve tonlarının özellikle 80’li yıllarda ne kadar tercih edildiğini hepimiz biliyoruz. Fakat mavinin gece tonları 2023 yılı makyaj modellerinde sıklıkla kullanılacak gibi görülüyor. Özellikle bu ton ile buğulu bakışlar yaratmak için siyah göz farı tercih edilecek. Tüm gün bakışları dikkat çeken kadınların tercihi gece mavisi göz farları olacak. Siz de bu etkiyi elde etmek için New Well’in çok satanlar listesinde yer alan Blue Tones Eyeshadow Palette ürününü keşfedebilirsiniz. Mavinin en güzel renklerini içinde barındıran bu far paletine bayılacağınıza eminiz! Kremsi dokusu sayesinde parmaklarınız ile dahi hızlıca uygulayabileceğiniz paleti, gün boyu kalıcı özelliğinden dolayı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sıcak renklerin mükemmel tonlarını bulabileceğiniz far paletini gün içerisinde olabileceği gibi özel gün ve gecelerde de değerlendirebilirsiniz. 

2023 kış makyajı trendleri için en iyi ürünleri uygun fiyat seçenekleriyle newwell.com.tr üzerinden satın alabilirsiniz. İndirimleri ürünleri takip ederek avantajlı alışverişler gerçekleştirmeyi unutmayın! Yılsonu indirimleri ile sizde makyaj çantanızın eksiklerini tamamlayın.

2023 kış makyajı trendleri ile sezonun yeniliklerini keşfedin! En güncel makyaj stillerini New Well ürünleri ile deneyimlemek için tıklayınız.

 

 

 

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.