Allık Renkleri İle Cildinizi Canlandırın!

27 Şubat 2021
Allık Renkleri İle Cildinizi Canlandırın!

Allık, makyajı tamamlayan ve yüze renk veren bir kozmetik ürünüdür. Yüzünüzün cansız olduğunu hissettiğiniz zamanlarda ya da yorgun günlerde BB krem veya fondöten üzerine uygulayacağınız bir allık, bir anda daha canlı görünmenize yardımcı olacaktır. Siz de farklı tonlarda allıklar kullanarak makyajınızda renk bütünlüğü sağlarken daha canlı görünmenin keyfini çıkarabilirsiniz! Peki allık nasıl uygulanır?, Allık rengine nasıl karar verilir? Tüm soruların yanıtını sizler için yazdık…

Allık nasıl uygulanır?

Allık, yanak üzerine uygulanan bir makyaj malzemesidir. Uygulama stili de son derece kolaydır. Gülümsediğinizde ortaya çıkan yanaklarınızın üzerinde bir fırça ya da makyaj süngeri yardımıyla ürünü dağıtmanız gerekmektedir. Tabii uygulama stili, kullandığınız allık çeşidine göre de farklılık göstermektedir. Toz bir allık kullanıyorsanız allık fırçası kullanmanız gerekir. Eğer krem ya da likit allıklar tercih ediyorsanız elinizle tampon hareketler yaparak ya da makyaj süngeri ile allık sürebilirsiniz. İşte allık kullanmak bu kadar pratik! Allıkların yüzünüze kattığı enerjiyi deneyimlediğinizde siz de günlük makyajlarınızda kullanmaktan vazgeçemeyeceksiniz.

Allık renkleri nelerdir?

Çok çeşitli allık renkleri bulunmaktadır. Şeftali tonları, turuncu, pembe, terracota, bronz… Allık renk skalası son derece geniştir. Ancak önemli olan yaptığınız makyaj stiline uygun bir ton tercih etmektir. Bunun dışında tabii bir de yüzde doğru noktaya uygulama faktörü bulunuyor. Dilerseniz renk seçimlerini kolay yapmak adına allık paleti kullanabilirsiniz. Birçok allık paletinde aynı zamanda highlighter ürünü de bulunduğu için allık sürdükten sonra elmacık kemiklerinizi daha belirgin hale getirebilirsiniz.

Allık paleti nasıl kullanılır?

Allık paleti kullanırken öncelikle seçeceğiniz rengi belirlemeniz gerekiyor. Paletlerin avantajı, çokça allık rengini bir arada barındırmaktır. Böylece gün içinde ürünü yanınızda taşıyarak makyajınızı tazeleyebilir ve bir arada bulunan ürünlerden kullanabileceğiniz renkleri daha pratik şekilde belirleyebilirsiniz.

Allık rengine nasıl karar verilir?

Allık rengine karar vermek birçok kadını zor bir seçim ile karşı karşıya bırakıyor. Allık tonuna karar verirken göz makyajınızı baz alabilirsiniz. Daha gold, turuncu ve kahveli göz makyajları yaptığınızda bronz – şeftali ya da turuncu allıkları tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Böylece makyajınızda bir renk bütünlüğü oluşur. Fakat sade göz makyajları tercih ettiğiniz ve daha doğal görünmek istediğiniz zamanlarda pembe allık renklerine yoğunlaşabilirsiniz. Bunun dışında allık renginizi göz farı alarak da kullanabilirsiniz. Böylece her zaman uyumlu renklerde bütünlük yakalamış olursunuz.

Ten rengine göre allık nasıl seçilir?

Ten rengine göre allık seçmek için belirli bir kural yoktur. Her kadın tabii ki istediği allık rengini kullanabilir. Fakat koyu bir tene sahipseniz bronz ve turuncu tonlar makyajınızı daha da ön plana çıkaracaktır. Beyaz tenliler için allık rengi ise pembe ve şeftali tonlarıdır.

Allık markası önerileri nelerdir?

Gün içerisinde uçarak yoğunluğunu kaybedecek kötü ürünler kullanmak yerine, daha kaliteli ürünleri tercih ederek yüzünüzün canlılığını gün boyu koruyabilirsiniz. New Well allık çeşitleri, yüksek pigment ve mükemmel renkleri ile gerek günlük gerekse özel gün makyaj stillerinizi tamamlayacak harika bir seçenektir.

Uygun fiyatlı allık çeşitleri

Uygun fiyatlı allık çeşitleri için araştırma içerisinde iseniz ve iyi fiyat seçenekleri ile kaliteli ürünler kullanmak istiyorsanız newwell.com.tr web adresini takipte kalın! New Well yüksek pigmentli allık ürünleri ile güzelliğinizi ön plana çıkaracak. Üstelik kullanışlı ürün ambalajları tam da çantanızda taşıyabileceğiniz türden. Küçük aynalı aksesuarlar gün içinde makyajınızı kontrol etmeniz için size yardımcı olacak. Siz de vakit kaybetmeden tüm ürünleri inceleyerek kolayca sipariş verebilirsiniz.

PROFESSIONAL MAKE-UP ALLIKLARIMIZA GÖZ ATIN!

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.