Allık ve Bronzer Nedir, Nasıl Kullanılır?

13 Haziran 2020
Allık ve Bronzer Nedir, Nasıl Kullanılır?

Bronzer ve allık, yüzümüzü renklendirmemizi sağlayan ve daha canlı görünüm elde edilen ürünlerdir. Bronzer yüzümüzü ısıtmamızı ve yüz hatlarımızı ön plana çıkarmamızı sağlar. Allık ise yanaklarımıza renk vermemizi ve makyajımızı bir nevi ortaya çıkarmamızı sağlar. Allık mı bronzer mı? Sorusuna her ikisi de yanıtını verebiliriz. Çünkü iki ürün de profesyonel makyajın vazgeçilmezleri içerisinde!

Allığı yanaklarımıza uyguluyoruz ve bir anda daha canlı ve taze bir görünüm elde edebiliyoruz. Bronzer ile de kontür işlemleri yapıyor ve kusurlarımızı kamufle ediyoruz. Peki önce allık mı sürülmeli yoksa bronzer mı? Bu soru birçok kişinin kafasını karıştırıyor. Öncelikle bronzer sürmek her zaman daha doğru bir adımdır. Makyaj yaparken bronzer ile kontür yapıp elmacık kemiklerinizi ön plana çıkarabilir ve ardından allık ile renklendirebilirsiniz. Doğru bronzer ve allık fırçası ile muhteşem makyajlara imza atabilirsiniz.

Allık Nedir, Nasıl Sürülür?

Birbirinden farklı allık renkleri ve çeşitleri ile sizde makyajınızı ön plana çıkarabilir ve yüzünüze renk katabilirsiniz. Krem allık, toz allık ya da likit allık çeşitlerinden hangisi sizin için daha uygunsa ve rahat sürebiliyorsanız onu tercih etmelisiniz. Allık, allık fırçası ile sürülmektedir. Fakat krem allık gibi ürünleri parmaklarınızla da uygulayabilirsiniz. Allık nereye sürülür? Sorusu da merak edilen sorular içerisinde. Allığı yanaklarınızın ortasından başlayarak V şeklinde yukarı doğru sürebilirsiniz. Böylece yüzünüz dinç görünecektir. Dilerseniz allık paleti kullanabilir ve highlighter gibi tüm ürünleri bir arada taşıyabilirsiniz. Allık üzerine highlighter sürmek, makyajınızın havasını bir anda değiştirecek!

Cilt Tonunuza Göre Doğru Allık Seçimi?

Allık rengi, cilt tonuna göre ve makyaj renklerine göre belirlenmelidir. Eğer beyaz bir tene sahipseniz pembe ve şeftali tonlu allıklar size çok yakışacaktır. New Well allık ürünlerini inceleyebilir ve muhteşem tonlara göz atabilirsiniz. Eğer esmer tenliyseniz Terracota allıklara yönelebilirsiniz.

Bronz Allık

Bronz allıklar, yine bu tarz göz farları ile kombinlendiğinde mükemmel bir uyum sunuyor. Özellikle koyu tenli kişiler yaz aylarında bronz allık ürünlerini deneyebilirler. New Well Vanessa allık bu konuda mükemmel bir seçim olacaktır. Yüksek pigmentli bu ürün, makyaj çantanızın vazgeçilmezi olacak!

Terracotta Allık

Terracota allıklar içerisinde farklı renkleri barındırır. Esmer kadınların yoğunlukla tercih ettiği bu allık çeşidi yüzünüzü bir anda ısıtır ve renklendirir. Bu ürünleri göz farı olarak da kullanabilirsiniz. Böylece makyajınız çok uyumlu görünecektir.

Cilde kusursuz bir görünüm kazandıran New Well Terracotta allıklar, gün boyu kalıcı yapısıyla makyaj tazeleme aşamasını yok eder. Yüzünüzde ağırlık hissi oluşturmaz. Ten ile kolayca bütünleşir, etrafa bulaşmaz. Uygularken tozutma yapmaz.  Bu sayede ürünü daha uzun süre kullanabilirsiniz.

Likit Allık

Likit allıklar, uygulaması kolay ürünlerdir. Yüzünüzde uygun alanlara likit allık sürebilir ve dilerseniz allık fırçası ile dilerseniz de parmaklarınızla dağıtabilirsiniz. Yumuşak yapısı eşit dağılım yapmanızı sağlar ve ıslak bitişi daha canlı bir yüz elde etmenize yardımcı olur.

Şeftali Allık

Şeftali tonlu allıklar özellikle yaz aylarında sıklıkla kullanılır. New Well Derma Cover Blusher 03 mükemmel bir şeftali allık tonudur. Yumuşak yapısı sayesinde cildinizde kadife bir dokunuş yaratır. Mat yapısından dolayı yanaklarınızın doğal bir görünüm kazanmasını sağlar ve cildinizle kısa sürede bütünleşir.

En İyi Allık ve Bronzer Önerileri

En iyi allık ve en iyi bronzer önerileri için New Well ürünlerini inceleyebilirsiniz. Birbirinden farklı tonlardaki allık ve bronzer ürünlerinden dilediğinizi kolayca sipariş edebilir ve yeni makyaj stilleri deneyebilirsiniz. Allık ve bronzer fiyatları en uygun seçenekler ile New Well’de sizlerle!

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.