Aydınlık Bir Görünüm İçin Highlighter Tercihi

20 Şubat 2020
Aydınlık Bir Görünüm İçin Highlighter Tercihi

Aydınlık Bir Görünüm İçin Highlighter Tercihi

Highlighter, son dönemlerin trend makyaj malzemeleri içerisinde. Çünkü yüze çabasız şekilde aydınlık bir görünüm kazandırıyor. Daha canlı, dinamik ve ışıltılı bir makyaj yapmanıza yardımcı oluyor. Kadınlar olarak son zamanlarda hepimiz nasıl daha canlı bir cilt elde edebiliriz? Makyaj yapmak için kısa vakitlere sahip olduğumuzda nasıl daha parlak etki yaratabiliriz? Sorularının peşine düştük. Bu sorunun en iyi yanıtı ise highlighter – aydınlatıcı ürünler oldu. Fakat profesyonel uygulama için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var.

Highlighter nasıl uygulanır?

Highlighter için yüzünüzdeki ana noktalara vurgu yapmanız gereklidir. Bu noktalar; elmacık kemiklerinin üzeri, şakaklar, burun üstü çizgisi ve dudak üstüdür. Yüzümüzün ana hatlarını ön plana çıkarmaya yardımcı olan bu alanlara doğru uygulama yaparak profesyonel bir makyaj yapabilmek mümkün. Highlighter uygulama şekilleri hangi highlighter ürününü kullandığınıza bağlı olarak farklılık gösterir. Çünkü bu ürünün çeşitleri bulunur. Highlighter çeşitleri; toz highlighter, likit highlighter, stick highlighter ve krem highlighter olarak 4 adettir. Genellikle toz ve likit ürünlerin kullanım yoğunluğu fazladır.


Toz highlighter mı likit highlighter mı?

İki highlighter ürünü için en doğru tercihi yapabilmek adına ürünleri deneyimlemeniz gerekir. Hangi ürün ile daha rahat uygulama yapıyorsanız onu tercih edebilirsiniz. Toz highlighter ürünler için ince yelpaze makyaj fırçaları kullanmanız kolaylık sağlayacaktır. Eğer likit highlighter ile daha rahat uygulama yaptığınızı düşünüyorsanız ürünü aplikatörü ile cilde bırakıp parmaklarınızla tampon hareketler uygulayarak yayabilirsiniz. Dilerseniz likit highlighter’ı yaymak için beauty blender da kullanabilirsiniz.
Krem highlighter, likit highlighter ile çok benzer özellikler taşır. Yalnızca uygulama aplikatörleri farklıdır. Keskin parlaklıklar elde etmeyi hedefliyor iseniz stick highlighter sizlere yardımcı olacaktır.


Highlighter önerileri

Highlighter ürünlerinin farklı tonları bulunur. Bu tonlar aslında cilt rengine göre belirlenmiştir. Örneğin beyaz tene sahipseniz en açık renk olan sedefli görünümlü beyaz highlighter tercih etmeniz daha iyi bir görünüm yakalamanızı sağlar. New Well ile porselen makyaj uygulamaları yapabileceğiniz yoğun pigmentli highlighter ürünlerine sahip olabilirsiniz.


Beyaz tenliler için highlighter önerileri

Beyaz tenli iseniz en açık renk olan saf beyaz highlighter ürünleri tercih etmelisiniz. New Well Porcelain Make-up Highlighter - NW13 beyaz tenliler için iyi bir seçim olacaktır. Eğer likit highlighter kullanmayı tercih ediyorsanız New Well Derma Cover Liquid Highlighter kullanabilirsiniz.

Buğday tenliler için highlighter önerileri

Eğer buğday bir tene sahipseniz daha sarı tonlara sahip ürünleri tercih etmelisiniz. New Well Porcelain Make-up Highlighter - NW11 buğday tenliler için harika bir highlighter önerisi olacaktır.

Toz highlighter önerileri

Makyaj yaparken cildinizi aydınlık göstermek için tercihiniz toz ürünlerden yana oluyorsa New Well Porcelain Make-up Highlighter serisini mutlaka denemelisiniz. Aynalı özellikte olan ürün ile gün içerisinde makyajınızı da kontrol edebilirsiniz. Aydınlatıcı highlighter markaları için araştırma yapıyorsanız ve yüksek pigmentli kaliteli bir ürün arayışında iseniz New Well Highlighter ürünleri daima sizlerle! Ürünlerimizi incelemek için Makyaj sekmesindeki Highlighter – Aydınlatıcı kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.