Bayram Makyajı Alarmı! Bayram Makyajı Nasıl Olmalı?

20 Mayıs 2020
Bayram Makyajı Alarmı! Bayram Makyajı Nasıl Olmalı?

Bayram yaklaşıyor. Bahar da aynı zamanda etkisini göstermeye devam ediyor. Havaların ısınmaya başladığı bu dönemde muhteşem bayram makyajları yapmanız için sizlere önemli püf noktalardan bahsedeceğiz. Bayram makyajı nasıl yapılır? Ya da bayram makyajı nasıl olmalı? Gibi tüm soruların yanıtını içeriğimizde bulabilirsin!

Bayram Makyajı Nasıl Yapılır?

Bayram makyajı için belirli bir kalıp yoktur. Stiline ve kombinine uygun seçimler yaparak ilerleyebilirsin. Aslında bayram makyajı nasıl olmalı? Sorusunun yanıtı da tam anlamıyla bu. Seçtiğin kıyafetlere ve cilt tonuna uygun renk seçimleri yaparak mükemmel görünümler elde edebilirsin. Ancak cilt ürünleri seçiminde dikkatli olmasın. Çünkü havaların sıcak olması, özenle yaptığın makyajının bir anda dağılmasına yol açabilir. Bu nedenle kalıcı ten makyajı ürünlerine yönelebilirsin ya da makyaj bazı kullanabilirsin.

Bayram makyajı için daha ışıltılı bir cilt hayal ediyorsan fondöten uygulamadan önce Makeover makyaj bazı kullanarak etkiyi koruyabilmen mümkün. Böylece cildinin ışıltısı gün boyu seninle olacak. Fakat yağlı bir cilde sahipsen ve ışıltılı ürünlerin gün içerisinde yoğun parlama yaptığını hissediyorsan New Well Mattifying makyaj bazını tercih etmelisin.

Doğal Bayram Makyajı Stilleri

Yaza yaklaşırken doğal ama renkli bayram makyajı yapmak istiyorsan yanaklarına renk katmanın tam zamanı! Yüzüne fondöten uygulayıp bronzer ile ısıttıktan sonra pembe ya da açık turuncu tonları ile yüzünü renklendirebilirsin. Bayram dönemlerinde allığını biraz daha yoğun uygulayabilirsin. Bir de elmacık kemiklerinin üzerine highlighter uygularsan günün yıldızı olmaya hak kazanacaksın.

Beyaz tenliler allık seçimi olarak New Well Jasmine ya da Tiffany allık kullanabilir. Bu tonlar beyaz tenliler için uygundur ve yüze canlılık katar. Esmer tenliler ise New Well Terracotta allık tonlarına göz atabilirler.

Sade Bayram Makyajı Nasıl Yapılır?

Daha sade ama sağlıklı bir cilt görünümü yaratmak istiyorsan göz makyajında tek renk far uygulayabilirsin. Ayrıca eyeliner yerine yoğun maskara sürerek sadeliğini koruyabilirsin. Hacimli kirpikler bayram makyajı önerileri içinde 1 numara. Makyaj stilin ne olursa olsun kirpiklerin daima hacimli ve kıvrık görünmeli. Böylece yoğun bakışlara sahip olabilirsin.

Bayram İçin Makyaj Önerileri

Bayram için makyaj önerilerine ihtiyacın varsa doğru yerdesin. Eğer kombinin bahar renklerinde beyaz-krem-pembe gibi açık tonlarda ise dudaklarına lip gloss uygulayabilirsin. Açık pembe allıklar ile lip gloss, sana taze ve natürel bir görünüm kazandıracak. Dilersen istediğin tona bir ruju uygulayarak üzerine New Well şeffaf dudak parlatıcısı sürebilirsin.

Işıltılı Bayram Makyajı Görünümleri

Bayram makyajı yaparken ışıltılı tonlara yönelmek istiyorsan, göz makyajında daha parlak tercihler yapabilirsin. Göz pınarlarına simli farlar uygulayabilir ve gözlerini daha büyük gösterebilirsin. Bu görünümü elde etmek için New Well Handmade Eyeshadow Palette – Maria sana yardımcı olacak. Tek bir far paletinde 12 farklı renk sunan Handmade Eyeshadow Palette - Maria, doğal güzelliği gözlerine taşımanı sağlayacak. Bu göz farı kremsi yapıda olduğu için kolayca uygulayabilirsin. Koyu tonları katlanma bölgesine açık renkleri ile göz kapağına sürebilirsin. Bu palet günlük makyaj için de gece makyajı içinde farklı renk seçenekleri barındırıyor.

Bayram makyajı yaparken eyeliner kullanmak istiyorsan kalın şeritlerden vazgeçmelisin. İncecik çekilen ve kaş bitime doğru uzatılan bir eyeliner kuyruğu sade ve zarif görünmeni sağlayacak. Aynı zamanda gözlerine boyut kazandırmak için katlanma bölgesine bronzer sürerek kaş altına doğru dağıtabilirsin.

New Well Ürünleri İle Bayram Makyajı

New Well, bahara uygun birçok ürünü ile muhteşem bayram makyajı görünümleri yakalamanı sağlıyor. Üstelik şuan %70’e varan bahar indirimi seni bekliyor. İhtiyacın olan ürünleri kolayca satın alabilir ve güvenle alışveriş yapabilirsin. Makyaj, cilt bakımı, saç bakımı ve tırnak bakımı gibi birçok ürün seçeneği en uygun fiyat seçenekleri ile newwell.com.tr adresinde! Yeni ürünlere hemen göz atabilir ve bayram makyajın için makyaj çantana yeni ürünler ekleyebilirsin.

 

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.