BB Krem İle Doğal ve Canlı Makyaj Nasıl Yapılır?

29 Aralık 2020
BB Krem İle Doğal ve Canlı Makyaj Nasıl Yapılır?

BB krem ile yüzünüzü dakikalar içinde canlı ve parlak bir hale dönüştürebilirsiniz. Fondötenin kalın yapısından hoşlanmıyorsanız ve kremin yumuşak etkisi ile hafif kızarıklıklarınızı kapatmak istiyorsanız BB krem ürünü tam da size göre! Peki bb krem nasıl kullanılır? Sivilce yapmayan BB kremler nelerdir? Tüm soruların yanıtları içerikte sizleri bekliyor.

BB krem nedir ve nasıl kullanılır?

BB krem, fondöten gibi yüksek miktarda kapatıcı etkisi bulunmayan fakat kızarıklıkları kapatarak cildin canlı görünmesini sağlayan bir kozmetik ürünüdür. Yoğun makyaj sevmeyenler, fondötenin yüzde oluşturduğu kalıp etkisinden rahatsız olanlar, genellikle bb krem kullanmaktadır. Eğer cildinizde ufak kızarıklıklarınız varsa ve yüzünüzü krem uygular gibi kolay bir şekilde anında canlandırmak istiyorsanız siz de bb krem kullanabilirsiniz.

BB kremi uygulamak son derece pratiktir. Dilerseniz yüzünüzün belirli bölgelerine (yanaklar, alın, burun üstü ve çene gibi) bir miktar ürün alıp ellerinizle dağıtabilir, dilerseniz bir makyaj süngeri ya da fondöten fırçası ile de uygulama yapabilirsiniz. İşte bb krem kullanmak bu kadar pratik!

BB krem alırken nelere dikkat edilmeli?

Çoğu üründe olduğu gibi bb krem alırken de dikkat edilmesi gereken bazı durumlar söz konusudur. Bunlardan en önemlisi cilt yapısıdır. Cilt yapısına uygun olmayan bb kremleri kullanmak kötü bir görünüme neden olabilir. Eğer yağlı bir cilde sahipseniz mat bitişli bb krem çeşitlerini incelemelisiniz. Çünkü ıslak bitişli ürünler kullanmanız günün ilerleyen saatlerinde parlamalar yaşamanıza sebep olacaktır. Kuru bir cildiniz varsa ıslak bitişli ürünler kullanabilirsiniz. Cansız ve mat görünen cildiniz içi ıslak bitişli ürünler nem kaynağı sağlar. Gün içinde cildiniz ışıltılı ve canlı görünür. BB krem uygulamak çok pratik olduğu için makyaj yapmaya zamanınızın olmadığı durumlarda birkaç dakikada yüzünüzü canlandırabilir ve bir allık ile de bir anda kendinizi yenileyebilirsiniz.

Mat bitişli BB krem ve Islak bitişli BB krem ürünleri

Mat bitişli bb krem ürünleri fazla yağlı ciltler için dengeleme görevi üstlenir. Cildi daha mat fakat canlı göstermeye yardımcıdır. Böylece özellikle alın ve yanak bölgesinde oluşan parlamalar yok edilmiş olur. Islak bitişli bb krem solgun ve kuru ciltlerin tercihidir. Cildin nem ihtiyacını karşılar ve gün içinde oluşan kurumayı önler.

Sivilce yapmayan BB krem önerileri

Sivilce yapmayan bb krem önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız öncelikle cilt yapınıza uygun ürün seçtiğinize ve kaliteli içeriği bulunan bir ürün kullandığınıza emin olmalısınız. Bunu sağlamak için New Well bb krem ürünlerini inceleyebilirsiniz. Sağlıklı ve kaliteli içeriği ile ciltte sivilce yaratmayan New Well ürünleri son dönemlerde büyük rağbet görüyor.

BB krem fiyatları

BB krem fiyatları, ürünlere göre farklılık gösterebilir. Fakat profesyonel kozmetik ürünlerini uygun fiyatlar ile satın almak istiyorsanız newwell.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz. Yoğun kapatıcı bb krem ya da hafif yapılı bb krem ürünleri için tüm seçenekler New Well web adresinde sizleri bekliyor. Aynı zamanda bb krem ürünü ile birlikte indirimli ürünlere göz atabilir ve makyaj çantanızın eksiklerini avantajlı bir alışveriş ile tamamlayabilirsiniz.

New Well Uygun Fiyatlı Profesyonel BB Krem Ürünleri

New Well uygun fiyatlı profesyonel BB krem ürünleri makyajınızın gün boyu aynı tazelikte kalmasını sağlar.

En iyi BB kremlerin içeriğinde cilt onarma ve çevresel etkilere karşı koruma sağlama özelliği de yer alır. Özellikle yaşlılığın getirdiği bir takım cilt sorunları ile savaşmak ve istediğiniz görünümü elde etmek için siz de New Well ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.