Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

25 Nisan 2020
Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

Buğulu göz makyajı uygulamaları ile sende harika bakışlara sahip olabilirsin. Birçok kadının severek kullandığı göz makyaj stillerinden biri olan buğulu makyaj uygulaması için kullanabileceğin en iyi ürünleri ve uygulama stillerini senin için bir araya getirdik! Eğer makyajın odak noktası olan bir alan belirlemek istiyorsan bu kesinlikle gözlerin olmalı. Gündüz ya da gece fark etmeden yalnızca far renklerini değiştirerek muhteşem buğulu bakışlar elde edebilirsin. Simli far, mat göz farı ya da diğer seçenekler içerisinden sevdiğin renkleri belirleyerek başlayabilirsin.

Buğulu Göz Makyajı Nedir?

Buğulu göz makyajı, far ya da göz kalemlerini güzelce dağıtarak ortaya çıkarabileceğin harika dumanlı görünümler ortaya çıkarır. Vurguyu bakışlarına taşıyacak far paleti renkleriyle koyu ve buğulu gözlere sahip olmak istiyorsan farı göz yapına uyumlu şekilde dağıtmalısın. Gece, gündüz, ofiste, eğlencede, özel davetlerde her alanda dikkatleri üzerine çekecek belirgin bakışlar elde etmek New Well ürünleri ile seninle!

Buğulu Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

Buğulu göz makyajı için göz farı çeşitlerini tercih edebilir ya da göz kalemi kullanabilirsin. Öncelikle primer uygulamak elde ettiğin görünümü uzun süre koruman için yararlı olacaktır. Primer’ın ardından açık tonlarda göz kapaklarına uyum sağlayacak far rengini tüm gözüne uygulayabilirsin. Bu adım diğer far renklerini kolayca dağıtabilmene yardımcı olacak. Sonrasında gözlerine kaş altına kadar sevdiğin bir rengi far fırçası ile dağıtman gerekir. Kirpik diplerinden yukarıya doğru dağıtırsan renk daha doğal görünür. Şimdi en önemli noktaya geliyoruz. Seçtiğin göz farı renginden daha koyu olan bir tonu gözlerinin dış köşelerine doğru far fırçası ile dağıtman gerekiyor. Önce dış kirpik diplerine bir miktar far sürmek sonra kullanılmamış bir karıştırma fırçasıyla dışa doğru dağıtmak yararlı olacaktır.

Seçtiğin tüm far renkleriyle siyah farı kombinleyerek buğulu göz makyajları yapabilirsin. Bu göz makyaj stilinde amaç, dış köşeleri daha çekik ve yoğun göstermek. Özel davetlerde ya da arkadaşların ile eğlenmeye gittiğinde kırmızı göz farı rengini tüm göz kapağına dağıtabilir ardından siyah far ile gölgelendirebilirsin. Eğer görkemli bir düğüne katılacaksan simli göz farını tüm göz kapağına dağıtabilir ve gri- siyah tonlarda göz farları ile buğulu bakışlar elde edebilirsin.

Buğulu Göz Makyajında Kullanılan Ürünler

Buğulu göz makyajında kullanılan ürünler aslında seçimlerinize göre belirlenir. Daha sade buğulu göz makyajları için bir göz kalemini eyeliner gibi kirpik dibinize uygulayabilir ve temiz far fırçası ile derin bakışlar yaratabilirsiniz. Bu uygulamanın ana faktörü uygulanan ürünü iyi dağıtmak.

Far Paleti Çeşitleri

Far paleti çeşitlerini inceleyerek sevdiğin ürünleri satın alabilir ve istediğin renkler ile eğlenceli makyaj stilleri yaratabilirsin. Eğer fazla renk seçenekleri ilgini çekmiyorsa tekli far ürünlerini inceleyerek yalnızca ilgini çeken tonları kullanabilirsin. Fakat farklı renkleri karıştırarak yeni göz makyajları denemeyi seviyorsan New Well göz far paleti çeşitlerini inceleyebilirsin.

New Well birbirinden harika göz farı renklerini farklı paletler ile senin için bir araya getiriyor. Kırmızı – bordo tonlarının hakim olduğu paletler, ten rengi – turuncu tonların yer aldığı ürünler, göz makyajı kategorisinde seni bekliyor. Üründen üzerinde bulunan küçük aynalar gün içerisinde makyajını incelemen için ideal! Üstelik far paleti boyutları çantanda taşıman için özel olarak tasarlanıyor.

En İyi Far Paletleri ve En İyi Far Paletleri Fiyatları

En iyi far paletleri için önerilere ihtiyacın varsa New Well far paletlerine göz atabilirsin. Tek palet içerisinde gerek gündüz gerek gece makyajı için tüm tonların hakim olmasını istiyorsan 24’lü göz farı paletlerini inceleyebilirsin. Böylece tüm renkler her zaman seninle olacak. Tek palet ile birçok farklı görünüm oluşturabileceksin! Dilersen 10’lu göz farı ya da 5’li göz farı çeşitlerini inceleyerek favori renklerini daima kullanabilirsin.

Far paleti fiyatları ürün seçeneklerine göre farklılık gösterebilir fakat New Well senin için daima uygun fiyatlar sunar. Profesyonel göz makyajları ve buğulu gözler yaratmak için en iyi far paletleri newwell.com.tr adresinde. Yüksek pigmentasyona sahip New Well göz farı paletleri, renklerin gün içinde kaybolmasını ve dağılmasını engeller. Severek yaptığın buğulu göz makyajın gün içinde etkisini korur.

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.