Cilt Bakımı Nedir? Neden Cilt Bakımı Yapılmalı?

15 Temmuz 2020
Cilt Bakımı Nedir? Neden Cilt Bakımı Yapılmalı?

Cilt bakımı, cildin ihtiyaçlarına uygun ürünleri düzenli olarak kullanarak elde edilen sonuçlar bütünüdür diyebiliriz. Herkes farklı cilt yapılarına sahiptir. Cilt yapısını tanıyıp eksikleri gidermek adına bakım yapmak oldukça önemlidir. Böylece daha sağlıklı görünen, aydınlık ciltlere sahip olunabilir. Cildin eksiklerini görmemek, cilt tipine uygun olmayan ürünler kullanmak akne, yara vb. farklı cilt sorunlarının oluşmasına yol açabilmektedir. Bu nedenle doğru cilt bakımı yapmak son derece önemlidir.

Cilt bakımının yararları nelerdir?

Kendi cildinize özel ürünler ile cilt bakımı rutinleri oluşturmak sağlığınız açısından oldukça yararlıdır. Örneğin kuru cildinize nem sağlayacak ürünler kullanmak yüzünüzdeki pul pul dökülen deriyi yok eder ve cildinizi daha canlı bir hale dönüştürür. Aynı şekilde aktif sivilceler ile baş etmeye çalışıyorsanız akne önleyici temizleyicileri cilt bakım rutininize ekleyebilir ve ileride oluşacak aknelere önceden çözüm bulabilirsiniz. Ciltteki fazla kuruluk, yağlılık hissi, sivilceler, yaralar vb. tüm sorunlar aslında sizleri psikolojik olarak da etkiler. Hepimiz pürüzsüz, canlı, parlak ve aknesiz ciltlere sahip olmak isteriz. Bu nedenle cilt bakımını ihmal etmemek ve cildin eksiklerini giderecek ürünler kullanmamız gereklidir.

Ne sıklıkla cilt bakımı yapılmalıdır?

Cilt bakımını hangi aralıklar ile yapmanız gerektiği konusunda belirli bir süre vermek doğru değildir. Kuru ciltlerin kullanması ve yapması gereken bakımın süresi ayrı, akneli ciltlerin ayrıdır. Bu konuda doktorunuza danışabilir ya da cilt bakım ürünlerinizi temiz ettiğiniz alanlardan bilgi alabilirsiniz. Önemli olan gerekli bakımı düzenli şekilde uygulamaktır. Örneğin akneye meyilli bir cildiniz varsa ve cilt bakım ürününüz sizlere haftalık kullanım talebi sunuyorsa buna uymanız gerekir. Birçok cilt bakım ürünü düzenli kullanım ile etkisini aktif şekilde göstermektedir.

Peeling nedir?

Pelling, cildi ölü derilerden arındıran ve tanecikli yapısıyla kan dolaşımını hızlandırarak sağlıklı bir görünüm elde etmenizi sağlayan cilt bakım ürünüdür. Peeling kullanarak özellikle burun çevresinde oluşan ölü deri katmanını yok edebilirsiniz. New Well peeling ürünleri ile hoş kokular eşliğinde cildinizi daha sağlıklı ve canlı hale dönüştürebilmeniz mümkün!

Peeling işlemi nasıl yapılır?

Peeling nasıl yapılır? Sorusunun yanıtı ise oldukça basit. New Well Bioenergy serisi ile birkaç dakika içerisinde peeling işlemi yapabilirsiniz. Cildinize oldukça basit bir şekilde uygulayabileceğiniz New Well Bioenergy Bamboo Peeling, bambunun ferahlatıcı özelliği ile sağlıklı görünüm kazanmanıza yardımcıdır. İçerisindeki %100 kayısı tanecikleri ise cildinizde kırışıklıkları engelleyerek cilt korumasına birebir etki sağlar.

Hassas bir cilde sahipseniz ve her peelingin içeriği sizlere uygun değilse doğal içerikli New Well Bioenergy Bamboo Peeling ürününü çok seveceksiniz. Canlandırıcı ve arındırıcı özellikle peeling ürünleri ile cildiniz yumuşacık olacak ve nem kazanacak.

Peeling gözenekleri açar mı?

Kirli hava, makyaj kalıntıları ve daha birçok şey gözeneklerimizi tıkar. Tıkanan gözenekler etkili temizlenmediği süreçte sivilce oluşturmaya başlar. Bu nedenle gözeneklerimizi temiz tutacak etkili ürünler kullanmak çok önemlidir. Peeling kullanarak gözeneklerinizi temizleyebilirsiniz. Tanecikli yapıları ile peelingler, hem ölü derileri temizler hem de gözenekleri!

New Well Bioenergy Red Ginseng Peeling, içerdiği kırmızı ginseng özleriyle cildinizi ölü derilerden arındırır ve cildinize olağanüstü bir canlılık katar. Ürünün formülündeki ginseng özü, cildini tazelerken kayısı tanecikleri de cildini yumuşatır. Haftalık bakımlarınız içerisine bu ürünü ekleyebilir ve makyaj öncesi harika bir cilt elde edebilirsiniz. Böylece fondöten gibi ten ürünleri de ölü deriler yok olacağı için cildinizle kısa sürede bütünleşecektir. Pürüzsüz ve kadifemsi bir cilde kim sahip olmak istemez ki?

Profesyonel cilt bakımı ürünlerini en uygun fiyat seçenekleri ile satın almak için New Well Cilt Bakımı kategorisini ziyaret edebilirsiniz. Cilt yapınıza uygun ürünlere göz atabilir ve güvenle sipariş verebilirsiniz.

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.