Compact pudra nedir?

02 Eylül 2020
Compact pudra nedir?

Compact pudra, toz pudranın preslenmiş halidir. Genel nitelikte kapatıcılık özelliği daha yüksektir. Ürün tozutma yapmadığı için uzun süreli kullanım imkanı sağlar. Ciltteki ton eşitsizliklerini kapatır. Fondöten ve kontür uygulamalarının cilt üzerinde uzun süre kalmasını sağlayan compact pudralar, ten ürünlerinin cilt çizgilerine dolmasını engeller.

Compact pudra ne işe yarar?

Makyaj sonrası cildinizin daha pürüzsüz görünmesini istiyorsanız makyaj çantanıza mutlaka bir compact pudra eklemelisiniz. Kolay uygulanan ve ciltteki pürüzlü görünümü yok eden compact pudralar ile siz de mükemmel ten makyajlarına imza atabilirsiniz. Cildinizde kızarıklıklar bulunuyorsa, fondötenin bir süre sonra dağıldığını hissediyorsanız ve yaptığınız kontür uygulamasının gün boyu ton doygunluğunu korumasını istiyorsanız New Well compact pudra ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Compact powder pudra nasıl kullanılır?

Cilt makyajının sırasına yönelik ilerleyecek olursak;

İlk aşamada cildinizi temizlemeli ve nemlendirmelisiniz. Sonraki adımda iyi bir makyaj bazı tercih ederek yüzünüzü makyaja hazır hale getirebilirsiniz. Cilt renginize uygun bir fondöteni yüzünüze eşit miktarda yaydıktan sonra compact pudra uygulamasına geçebilirsiniz. Compact pudralar, fondötenin yeterli örtücülük sağlamadığı noktaları da nötrler ve cildinizi tek ton haline getirir. Aynı zamanda yoğun kremsi yapısı, sonrasında yapacağınız kontür işlemlerinin cildinizde belirgin olmasını sağlar.

Fondötensiz compact pudra sürülür mü?

Fondötensiz compact pudra sürülür mü? Sorusu tüm kadınların merak ettiği bir soru olarak karşımıza çıkıyor. New Well compact pudra çeşitleri, mükemmel yapıları ile fondötensiz de kullanılabilir. Yoğun yapısı tek başına fondöten görevi üstlenir. Basınç altında fırınlanan compact pudralardan cildinize uygun tonu seçebilir ve severek kullanabilirsiniz.

En iyi compact pudra önerileri

En iyi compact pudra önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız New Well compact pudra çeşitleri sizlerle! Her tene ve makyaja uyum sağlayan ürünler, parlak dokusu ile cildinizin pürüzlü görünmesini engeller. Sağlıklı ve canlı bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Uygulama yaparken makyaj süngerinizi nemlendirirseniz gözenek görünümünü de mükemmel şekilde kapatabilirsiniz. New Well compact pudralar aynalı ambalaja sahiptir. Gün içerisinde çantanızda taşıyabilir ve aynasını her zaman kullanabilirsiniz.

Compact pudra renkleri

Compact pudra renkleri ile siz de cildinize uyumlu tonu seçerek canlı ve dinç bir yüz elde edebilirsiniz. Dilerseniz ıslak, dilerseniz kuru olarak kullanabilirsiniz. Bu kararı cilt tipinize uygun olarak vermelisiniz. Kuru ciltli kişiler fondötesiz compact pudra uyguluyorsa mutlaka ıslak kullanım sağlamalıdır. Cilde fazla ürün uygulanıldığı zamanlarda bir peçete yardımı ile fazla ürünü kolayca alabilirsiniz.

New Well compact pudra ürünleri

Cildinize sürdüğünüz her ürünün sağlık açısından büyük bir önemi bulunur. Yeterli kaliteye sahip olmayan tüm ürünler cildinizde sivilce, akne, siyah nokta ya da alerji oluşumuna yol açabilir. Bu nedenle özellikle ten makyaj ürünlerinde mutlaka kaliteli makyaj malzemeleri tercih edilmelidir. New Well sektördeki 35 yıllık tecrübesi ile tüm ürünlerini çeşitli testlere tabi tutar. Bu testler kesinlikle hayvanlar üzerinde yapılmaz! Temiz, sağlıklı ve ışıltılı bir cilt elde etmek için sizde New Well compact pudra ve diğer kozmetik ürünlerini inceleyebilirsiniz. Compact pudrayı kullanabileceğiniz makyaj süngeri ve diğer tüm makyaj aksesuarları da newwell.com.tr üzerinde mevcuttur.

New Well compact pudra fiyatları

Tüm ürünlerde olduğu gibi compact pudra fiyatlarında da farklı seçenekler bulunur. New Well yıllardır süregelen sektör geçmişi ile profesyonel kozmetik ürünlerini ulaşılabilir fiyatlar ile sizlere sunar. Uygun fiyatlı compact pudralar için Makyaj kategorisini ziyaret edebilirsiniz. En iyi pudra markası New Well, mükemmel makyaj uygulamaları elde etmeniz için her zaman sizlerle!

 

 

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.