Corrector Nedir ve Nasıl Kullanılır?

07 Eylül 2020
Corrector Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Corrector, genel olarak ciltteki renk eşitsizliklerini yok ederek, ten makyajı ürünlerinin kalitesini arttıran bir makyaj malzemesidir. Makyaj yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalardan biri de tek ton bir cilt elde etmektir. Göz altı morlukları, cilt kızarıklıkları vb. faktörler çoğu zaman cilt tonu eşitlenmesini zorlaştırır. Böyle durumlar yaşamamak adına corrector kullanılmalıdır.

Corrector nedir?

Corrector renklere yönelik cildin farklı alanlarına uygulanan ton eşitsizliklerini ortadan kaldırır. Corrector paletlerindeki renkleri kullanarak sizde hayal ettiğiniz mükemmel makyaj uygulamalarını yapabilirsiniz. Fondöten sürüldüğünde gözaltlarındaki halkalar koyu renkte olduğu için fondöten her alanda aynı tonda görünmez. Bu nedenle gözaltlarını nötrlemek gerekir. Corrector paletindeki somon rengini gözaltlarına uygulayabilir ve harika sonuçlar elde edebilirsiniz.

Corrector paleti ne işe yarar?

Corrector paleti, yüzünüzdeki sivilce izlerini, kırmızı lekeleri ve koyu halkaları kapatmak için kullanabileceğiniz profesyonel bir makyaj ürünüdür. Ten makyajı öncesi uygulanır. Doğru uygulama işe pürüzsüz ve canlı bir yüz elde edilir.

Corrector nasıl uygulanır?

Corrector uygularken bir maske fırçası ya da makyaj süngeri kullanabilirsiniz. İyi temizlenmiş ve toniklenmiş cildinize nemlendirici uygulayıp ardından makyaj bazı sürebilirsiniz. Sonrasında corrector paleti üzerindeki somon rengini gözaltına, yeşil rengi sivilce ve kızarıklık olan bölgelere uygulayabilirsiniz. Gözaltı morluklarınız fazla belirgin düzeyde ise mor rengi kullanabilirsiniz.

Corrector alırken nelere dikkat edilmeli?

Corrector satın alırken ürün yapısına ve kalitesine dikkat edilmesi gerekir. Cilt ile bütünleşmeyen, sert yapıda ürünler fondöten sonrası kötü bir görünüme neden olabilir. Cildi temizleme, nemlendirme ve baz uygulamasının ardından kaliteli bir corrector paleti kullanabilir ve cilt kusurlarınızı dakikalar içinde yok edebilirsiniz. Corrector renklerine göre uygulama stilleri Correct Palette genel olarak altı ayrı renk içerir. Ten rengi, somon pembesi, sarı, yeşil, mor ve turuncu renkleri farklı cilt sorunlarını kapatmak adına tercih edilir. Kamuflaj paletler tüm cilt tiplerine uyum sağlar. Çünkü cilt tonu uyumluğu yoktur. New Well corrector paletlerini inceleyebilir ve kusursuz makyajlara imza atabilecek ürünleri uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Doğru ürün ve doğru uygulama ile pürüzsüz, canlı ve mükemmel bir cilt sizleri bekliyor! Özellikle davetlerde ve özel gecelerde corrector paletleri makyaj çantanızın vazgeçilmezi olacak. 

Corrector Önerileri

Corrector için önerilere ihtiyacınız varsa ve bir corrector paleti satın almak istiyorsanız New Well ürünlerini inceleyebilirsiniz. Correct & Conceal Camouflage Cream Palette, cilt kusurlarını profesyonel şekilde kapatır. Renk dalgalanmalarını önler. Böylece tek ton bir cilt üzerine muhteşem kontür uygulamaları yapabilirsiniz. Fondötenin yetersiz kaldığı zamanlarda New Well Correct & Conceal Camouflage Cream Palette ile cildinizi kısa sürede makyaja hazır hale getirebilirsiniz.

Corrector paleti fiyatları en uygun seçenekler ile sizlere sunulmaktadır. Uygun fiyatlı corrector paleti satın almak ve yaz indirimlerinden yararlanmak için sizde Makyaj kategorisini ziyaret edebilirsiniz.Makyajınızda pürüzsüz bir cilt görünümü elde etmek için correct & conceal camouflage cream palette en iyi yardımcınız olacak.

CORRECT&KAPATICI ÜRÜNÜMÜZE GÖZ ATIN!

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.