Dipliner Çekme Teknikleri: Kolay Dipliner Nasıl Çekilir?

05 Haziran 2020
Dipliner Çekme Teknikleri: Kolay Dipliner Nasıl Çekilir?

Dipliner, tıpkı eyeliner gibi kirpik diplerini belirginleştirmek ve bakışları yoğunlaştırmak adına tercih edilen bir makyaj malzemesidir. Bu ürünün keçe ucu bulunur. Böylece kuyruk yapmak için fazla zaman harcamazsınız. Eğer gözlerinizi siyah bir çizgi ile belirginleştirmek istiyor fakat bu konuda yeterli tecrübeye sahip olmadığınızı düşünüyorsanız dipliner ile denemeye başlayabilirsiniz. Çünkü dipliner eyeliner çekmek için büyük kolaylık sunar.

Dipliner Nedir? Dipliner Nasıl Sürülür?

Dipliner, eyeliner’ın sivri ve keçe uçlu versiyonudur ve oldukça rağbet gören bir kozmetik ürünüdür. Dipliner nasıl sürülür? Sorusuna gelecek olursak; Bu ürünü sürerken göz yapısına uygun çizgiler çekmeniz gerekir. Eğer gözleriniz düşük ise kuyruğu kaş bitiminize doğru yani V şeklinde uygulamak daha dinç görünmenizi sağlayacaktır. Dipliner sürmeden önce ürünü çalkalamak yararlı olacaktır. Eğer düzgün çizgiler çekememekten şikayetçi iseniz bu dipliner sürme tekniklerimiz çok işinize yarayacak!

Düzgün çizgiler oluşturmak için dipliner fırçası ile oluşturmak istediğiniz çizgiyi noktalar halinde belirleyebilir ve sonrasında bu noktaları birleştirebilirsiniz. Yalnızca iki gözünüze eşit kuyruk yapamamaktan şikayetçi iseniz bir kartvizitten yardım alabilirsiniz. Böylece net ve düzgün eyeliner sürebilirsiniz. Eyeliner gözleri daha çekik ve alımlı gösterir. Bu nedenle hem gündüz hem de gece makyajlarında sıklıkla kullanılır.

İnce Dipliner Nasıl Çekilir?

İnce dipliner çekmek için birçok farklı dipliner sürme tekniği bulunmaktadır. Bunlardan biri de ip tekniğidir. Bir ipin üzerine dipliner fırçası ile boya sürebilir ve gözünüzde istediğiniz çizgiyi oluşturabilirsiniz. Bu teknik ile eyeliner kuyruklarını da eşit olarak yapabilirsiniz. Eğer dipliner haricinde farklı bir ürün kullanmak istemiyorsanız fırça ile göz bitimini işaretleyebilirsiniz.  Eğer kuyruklu dipliner çekecekseniz kuyruk bölümünü çekip ardından göz pınarına doğru hızlı bir şekilde diplener’ınızı çekmelisiniz. Zamanla siz de dipliner çekmeye alışacak ve daha rahat uygulama yapacaksınız.

Hem incecik hem de kusursuz bir dipliner deneyimi için New Well ürünlerini inceleyebilirsiniz. Yoğun ve akma yapmayan yapıları ile New Well dipliner ürünleri makyajınızın vazgeçilmezi olacak.

Dipliner ve Eyeliner Arasındaki Fark

Dipliner ve eyeliner arasında ne fark vardır? Bu sorunun yanıtını birçok kadın merak ediyor. Aslında iki ürün arasında büyük bir farklılık yok. Yalnızca dipliner likit yapıda ve ince keçe uçlu yapıdadır. Bu da her zaman daha ince eyeliner sürmeyi sağlar. Özellikle eyeliner sürmeye yeni başlayanlar için ideal bir seçimdir. Eğer kuyruklu bir eyeliner çekmek yerine kirpik dibini belirginleştirmek istiyorsanız dipliner kullanabilirsiniz. Bu ürünle kuyruklu eyeliner’lar da sürebilirsiniz. Sivri ve keskin ucu kolayca uygulama yapabilmenizi sağlar. Göz makyajı için vazgeçilmez bir ürün olan dipliner, bakışlara anlam kazandırır.

Eğer dipliner ile de iyi bir uygulama yapamadığınızı düşünüyorsanız kalem eyeliner kullanabilirsiniz. Ya da jel eyeliner ürünlerini deneyebilirsiniz.

Dipliner Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Dipliner alırken fırça yapılarına dikkat etmeniz gerekir. Aynı zamanda ürün kalitesi de büyük önem taşır. İçeriği kaliteli olmayan diplinerlar gün içerisinde akma yapabilir ve özenle yaptığınız göz makyajınızı bozabilir. Yeterince yoğunluk sunmayan, gün içerisinde akma yapan ve kuruyarak pul pul dökülen ürünler, hayal kırıklığı yaratacaktır.

En İyi Dipliner Markası: New Well

New Well, birbirinden farklı dipliner ürünleri ile sizlere profesyonel uygulamalar yapma konusunda yardımcı olur. En iyi dipliner markası New Well, kusursuz dipliner sürmek isteyenlerin ilk tercihidir. Dipliner fiyatları için en uygun seçenekleri sizlere sunar. Shiny Black, Paris ve daha birçok dipliner modelini inceleyebilir ve kolayca sipariş verebilirsiniz. Gün boyu kalıcı makyaj ve parlak görünüm için New Well dipliner rahatlığını tercih edebilirsiniz.

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.