Doğal Makyaj Nasıl Yapılır?

22 Şubat 2020
Doğal Makyaj Nasıl Yapılır?

Doğal Makyaj Nasıl Yapılır?

Abartıdan uzak, günlük doğal makyaj artık en büyük trend olarak hayatımızda. Peki doğal makyaj nasıl yapılır?
Naturel makyaj yani günümüz tabiri ile “yokmuş gibi makyaj” uygulamanın sırlarını merak ediyorsanız tüm detayları sizin için yazıyoruz! Doğal makyaj yapmak için uygulamanın detaylarına inmeden önce sizlere hatırlatmak istediğimiz bir şey var. Oldukça az ürün kullanarak natürel bir makyaj yapmak isteseniz dahi cildinizin temizliğine dikkat etmeniz gerekir. Çünkü ölü derilerden arındırılmayan bir cilde makyaj uygulamak, gözeneklerin daha da belirginleşmesine ve kötü bir görünüme yol açacaktır. Cilt tipine uyumlu bir temizleyici kullanmak ve peeling uygulamak bu tarz sorunların önüne geçmeye yardımcı olabilir.

Doğal Makyaj Modelleri

Cildinizi makyaja hazırlamanın ardından doğal makyaj modelinizi belirlemeye geçebilirsiniz. Yokmuş gibi makyajın en önemli detaylarından biri yoğun kullanımdan kaçınmaktır. Bu nedenle özellikle göz makyajında sadelikten yana olmalısınız. Birden fazla ton geçişli, ışıltılı göz farları tercih etmek doğal makyaj uygulamasından uzaklaşmanıza sebep olur. Tek ton far uygulayabilir ve göz farınıza uyum sağlayacak fresh bir allık ile makyajınıza canlılık katabilirsiniz. Dilerseniz göz makyajına sadece yoğun rimel uygulayarak dudaklarınıza ıslak bitişli bir lip balm da sürebilirsiniz.
Bu makyaj stilinde önemli olan canlı görünümlü bir cilt ve sade fakat fresh görünecek küçük uygulamalar yapmaktır. Yukarıda belirttiğimiz gibi eğer gözlerinize far uygulamak istiyorsanız natüral pembe ve açık kahve tonlarını tercih edebilirsiniz.

Doğal Makyaj Teknikleri

Doğal makyaj yapmanın da çeşitli teknikleri bulunuyor. Bunlar içerisinde cildin doğru yerlerine ışıltı katma hususu da var. Yüzünüze nemlendirici ve baz uyguladıktan sonra yoğun kapatıcı bir fondöten kullanmak yerine bb ya da cc krem tercih edebilirsiniz. Eğer ışıltılı bb-cc krem kullanıyorsanız highlighter kullanmaktan kaçınmalısınız. Çünkü fazla parlak görünüm doğallıktan uzaktır. Ancak daha mat bitişli ürünleriniz var ise uygulama sonrası alın ortası ve elmacık kemiklerine highlighter kullanabilirsiniz.

Doğal Makyaj Yapımı

Doğal makyaj yapımı için doğru ürünleri satın almak istiyorsanız New Well BB Krem ve Allık ürünlerini inceleyebilirsiniz. Özellikle New Well Derma Cover Blusher 02 tatlı ve doğal bir makyaj için en iyi yardımcılarından biri olabilir. Bu çanta boyu allığı gün içerisinde yanınızda taşıyabilir ve ihtiyaç duyduğunuz anlarda aynalı ambalajı ile kolayca tazeleme yapabilirsiniz.

Doğal Makyaj Sırları

Doğal makyaj uygulaması için size birkaç sır verebiliriz. Boyutsuz bir cilt makyajı seni olduğundan daha yorgun ve cansız gösterebilir. Bu nedenle allık dışında elmacık kemiklerinin altına ve burun kenarlarına bronzer ile kontür uygulaması yapabilirsiniz. Böylece yüzünüz ısınacak ve renklenecektir. Peki bu etkiyi yaratmak için hangi bronzer’ı kullanmalıyız? Diye sorarsanız New Well Derma Cover Natural Bronzer Powder size yardımcı olacaktır.

Doğal Makyaj Malzemeleri

Doğal makyaj malzemeleri New Well ile makyaj çanta daima seninle olacak! Handmade birçok ürünü New Well Makyaj kategorisi üzerinden inceleyebilirsiniz. Doğal makyaj uygulamasının yüzünüzde uzun süre kalıcı olmasını desteklemek için makyaj sabitleyici sprey kullanmanızı öneririz. Makyaj bitiminde spreyi tüm yüzünüze uygulayabilir ve sabitlenmesini sağlayabilirsiniz.

Doğal Makyaj Temizleme

Doğal makyaj uygulaması yapmanın tüm detaylarından bahsettik. Ancak cildi bir sonraki güne hazırlamak ve akne oluşumunun önüne geçmek için doğal makyaj temizleme noktasına da değinmek istedik. Günlük hayatta suya dayanıklı maskara ve makyaj malzemeleri kullanıyorsanız New Well Derma Cover Two Phase Micellar su kullanarak etkili bir cilt temizliği sağlayabilirsiniz. İnatçı göz makyajları için ise Derma Cover Eye Make up Remover size yardımcı olacaktır. Tek adımda etkili bir doğal makyaj temizleyici için New Well Make Up Remover kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.