Dumanlı Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

26 Ağustos 2020
Dumanlı Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

Dumanlı göz makyajı, son dönemlerin trend makyaj stillerinden biri. Gözleri daha çekici ve yoğun gösteren bu makyaj stilini değerlendirmeye ne dersiniz? Dumanlı göz makyajı hangi makyaj malzemeleri ile yapılır? Aşamaları nelerdir? Tüm bu soruları daha pratik uygulamalar yapabilmeniz adına yanıtladık!

Siyah dumanlı göz makyajı nasıl yapılır?

Siyah dumanlı göz makyajı, genellikle yoğun siyah far ile yapılır fakat göz kalemi ile de uygulama sağlanabilmektedir. Makyaja başlamadan önce baz uygulamanız gerekir. Aksi durumda far zamanla yoğunluğunu kaybedebilir. Bu da çekici bakışların etkisi düşüren önemli bir faktördür. Aynı zamanda siyah far ile dumanlı görünüm elde etmek için gölgelendirme yaparken, makyaj fırçasını nemlendirebilirsiniz. Böylece far göz kapağına başarılı şekilde oturur ve kalıcılık etkisi yükselir.

Dumanlı göz makyajı için gerekli malzemeler nelerdir?

Makyaj bazı, göz kapağına bütün olarak uygulanacak far rengi, siyah far ya da göz kalemi, karıştırma fırçası, makyaj temizleme çubuğu ve makyaj temizleyici. Genel olarak dumanlı göz makyajı için gerekli malzemeler bunlardır. Fakat farklı stiller için ek kozmetik ürünleri de gerekebilir.

Dumanlı göz makyajı yapımı ve aşamaları

Dumanlı göz makyajı yapımı aşamaları ile siz de iddialı ve çekici bakışlar elde edebilirsiniz. İlk olarak cildinizi ve göz kapağınızı nemlendirin ve makyaj bazı uygulayın. Makyaj bazı sonrası dağıtma işleminin daha kaliteli yapılabilmesi adına tek renk ve simsiz bir farı tüm göz kapağına uygulayın. Ardından göz kapağınızın dış köşesine (kirpik dibine) bir makyaj fırçası ile hafif bir dokundurma yapın. Bir anda yoğun far sürerseniz geçişler keskin olabilir. Bu da kötü görünüme neden olur. Fırçaya az far alarak dilediğiniz zaman yoğunluğu arttırabilirsiniz. Bir karıştırma fırçası ile kirpik dibine bıraktığınız siyah farı yaymaya başlayın. Farı güzelce dağıtma o buğulu ve dumanlı görünümü elde etmenizi sağlayacak.

Dumanlı göz makyajı kimlere yakışır?

Dumanlı göz makyajı bütün kadınlara yakışır! Fakat göz yapınıza uygun işlem yapmak önemlidir. Eğer göz kapağınız düşük ise gölgeyi katlanma bölgesinin üzerine fazla yaymamanız gerekir. Çünkü bu işlem gözleri yorgun ve düşük gösterebilir. Ayrıca uygulama sonrası bir makyaj çubuğuna biraz makyaj temizleyici dökerek göz bitiminden kaş bitimine doğru temizleme işlemi yapılmalıdır. Böylece gözler daha çekik ve dinç görünecektir.

Dumanlı göz kalemi nasıl sürülür?

Dumanlı göz makyajı yalnızca siyah göz farı ile yapılmaz. Göz kalemi ile de dumanlı göz makyajı yapabilirsiniz. Yumuşak uçlu bir göz kalemini kirpik ortasından sonuna dek ince bir çizgi şeklinde sürmelisiniz. Ardından iyi bir far fırçası ile kalemi dağıtabilir ve kısa sürede günlük dumnalı göz makyajı stilleri yaratabilirsiniz. İşte bu kadar basit!

New Well dumanlı göz makyaj malzemeleri

Dumanlı göz makyajı malzemeleri satın almak istiyor fakat hangi ürünlere yönelmeniz gerektiğini bilmiyorsanız New Well ürünlerini inceleyebilirsiniz. Uzun yıllardır kaliteli kozmetik ürünlerini ulaşılabilir fiyat politikaları ile sizlere ileten New Well, mükemmel dumanlı göz makyajı yapmanız için de daima sizlerle!

New Well Mattifying ve Makeover makyaj bazlarını inceleyebilir ve uygulayacağınız harika stilin gün boyu kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Makyaj bazı çeşitleri, mükemmel kalıcılık sağlamak ve göz ürünlerinin cilt ile bütünleşmesini desteklemek adına özel olarak tasarlanmıştır. Dumanlı göz makyajı için New Well far paletlerini inceleyebilir ve hem günlük hem de gece makyajları için doğru seçimler yapabilirsiniz. Yalnızca dumanlı etki yaratmak için bir ürün arıyorsanız, tekli siyah göz farı ürünlerini de inceleyebilirsiniz. Tüm makyaj stillerini en başarılı şekilde ortaya çıkartmak için profesyonel kozmetik ürünlerini ihtiyacınız varsa newwell.com.tr web adresini takipte kalın!

 

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.