Fön Suyu Nedir ve Nasıl Kullanılır?

22 Haziran 2020
Fön Suyu Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Fön suyu, saç bakım ürünlerinin son zamanlardaki en iyi trendi! Saça bakım yaparken şekillendirmeyi kolaylaştıran fön suyu çeşitleri içerisinden siz de saçınıza uygun olanı belirleyebilir ve muhteşem saçlara sahip olabilirsiniz.

Fön suyu nedir?

Fön sularını sıvı saç kremleri olarak görebiliriz. Özellikle duştan sonra saçlarınıza sıkabilir ve nemli saçlara bakım yapabilirsiniz. Fön suları saçların kolay taranmasına da yardımcı olur. Bunun dışında saç şekillendirme işlemi öncesinde de kullanabilirsiniz. Saçlarınızı daha parlak ve canlı gösterecektir. Diğer birçok kozmetik ürünü gibi fön sularının da farklı renkleri ve çeşitleri bulunur. Mavi fön suyu doğal boyasız saç tipleri için oldukça uygundur. Fönün uzun süre saçta kalmasını sağlar ve saçları yumuşacık hale dönüştürür. Mor fön suyu ürünleri genellikle içerisinde keratin bulundurur. Bu da boyalı saçların yumuşamasına ve uzamasına yardımcı olur.

Fön suyu nasıl kullanılır?

Duştan sonra ve şekillendirme işleminden önce olmak üzere 2 farklı şekilde kullanılabilir. Aynı zamanda gün içerisinde saçlarınızı nemlendirmek ve güzel kokmasını sağlamak için de tercih edebilirsiniz. Duştan sonra saçlarınızın uçlarına ağırlıklı olacak şekilde fön suyu sıkıp taramanız gereklidir. Bu uygulama ile saçlarınızın ne kadar kolay tarandığında görünce çok şaşıracaksınız.

Saçlarınızı düzleştirmek ya da şekillendirmek istiyorsanız uygulama yapmadan önce fön suyu sıkabilirsiniz. Böylece şekillendirme işlemi daha uzun süre kalıcılığını korur.

Fön suyu alırken nelere dikkat edilmeli?

Fön suyu alırken saç tipinize göre seçim yapmanız gerekir.  Hacim veren, kepek önleyici, dökülme karşıtı ve uzama etkili fön suyu çeşitlerini inceleyebilir ve bir tercih yapabilirsiniz. Aynı zamanda ürünü satın alırken boyalı ve boyasız saç ibarelerine dikkat etmelisiniz. Saçlarınızın sönük olduğunu düşünüyorsanız ve şekillendirme sonrası hacim kazanmasına ihtiyaç duyuyorsanız New Well Bioenergy hacimlendirici fön suyu kullanabilirsiniz. Fakat saçlarınızın yeterli hacime sahip olduğunu biliyor ve kepek sorununu ortadan kaldırmak istiyorsanız New Well Bioenergy kepek önleyici fon suyunu inceleyebilirsiniz.

New Well fön suyu çeşitleri

New Well diğer tüm ürünlerinde olduğu gibi fön sularında da birçok farklı çeşidi sizlere bir arada sunar. Bioenergy serisi saçlarınıza gerekli bakımı sağlar ve parlak bir görünüm vaad eder. Böylece saç probleminizi onarırken yumuşacık ve ışıldayan saçlara kavuşabilirsiniz. Pratik şişesi kolay kullanım imkanları yaratır. New Well saç bakım ürünlerini banyonuzun en güzel köşesine koyabilir ve dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

New Well sizlere 4 farklı fön suyu ürünü sunar. Bunlar;

  • New Well Bioenergy Fön Suyu - Density Thickening – hacimlendirici
  • New Well Bioenergy Fön Suyu - Density Thickening – hacimlendirici
  • New Well Bioenergy Fön Suyu - Anti Hair Loss (Dökülme Önleyici)
  • New Well Bioenergy Fön Suyu - Energizer (Hızlı Uzama Etkili)

 

En iyi fön suyu özellikleri

İyi – kaliteli bir fön suyu, saçlarda ağırlık hissi uyandırmaz. Aynı zamanda kısa sürede yağlanma yaratmaz. Birçok birey fön sularında yağlandırma probleminden şikayetçidir. New Well fön suyu çeşitleri yağlanma yaratmaz. Saçlarda ağırlık hissettirmez. Parlak, yumuşak ve akımlı saçlar elde etmenizi sağlar. Saç düzleştirici fön suyu ya da saç şekillendirici fön suyu ürünlerini incelemek için Saç Bakımı kategorisini ziyaret edebilirsiniz. Fön suyu fiyatları New Well kalitesi ve uygun fiyat seçenekleri ile sizleri bekliyor.

New Well fön suyu kullananlar

New Well fön suyu kullananlar tarafından çok seviliyor. Saç sorunları yok edilirken saçlara gerekli bakım sağlanıyor. Böylece kırık saç uçları onarılıyor. Saçlar kolayca taranıyor ve parlaklığı ile göz kamaştırıyor. Siz de vakit kaybetmeden New Well fön suyu çeşitlerini inceleyebilir ve saçlarınıza hak ettiği değeri verebilirsiniz.

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.