Göz Kalemi Kullanma Rehberi! En İyi Göz Kalemi Uygulama Teknikleri

17 Ekim 2020
Göz Kalemi Kullanma Rehberi! En İyi Göz Kalemi Uygulama Teknikleri

Göz kalemi çeşitleri, gerek günlük gerekse özel gün makyajlarında önemli bir yer tutuyor. Bu fonksiyonel ürün ile dilerseniz buğulu bir göz makyajı yapabilir, dilerseniz eyeliner sürebilirsiniz. Peki göz kalemi nasıl sürülmeli? En iyi göz kalemleri neler? Hangi göz kalemi çeşitleri kullanılmalı? Detaylar içeriğimizde!

Göz kalemi nasıl sürülür?

Göz kalemi, ince yapısı ile kolayca uygulanan bir üründür. Gözün alt ve üstündeki iç kısımlara uygulanabilir. Göz kalemi alırken uç kısmı yumuşak ürünleri tercih etmek, daha rahat uygulama yapmak için önemlidir. Böylece batma olmadan kolayca göz kalemi sürebilirsiniz. Gözleri belirginleştirmek için kullanılan başlıca uygulama içerisinde yer alan göz kalemi ile dikkat çekici bakışlar yaratmanın tam zamanı!

Cilt ve göz renginize uygun bir göz kalemi seçerseniz daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Göz kalemlerinin bazıları gün içinde dağılma yapabilir. Bunu önlemek için göz makyajını yapmadan mutlaka baz uygulanması gerekir.

Göz kalemi çeşitleri nelerdir?

Simli, mat, likit, jel gibi birçok göz kalemi çeşidi bulunmaktadır. Bu ürünlerin her biri farklı bir görünüm yaratır. Gözleriniz için en uygun ürünü belirleyip kullanmaya başlayabilirsiniz. Farklı renkler kullanarak eyeliner uygulaması da yapabilir ve göz renginizi ortaya çıkarabilirsiniz. Sadece göz kalemi kullanarak kısa süre içinde buğulu bakışlar da elde edebilirsiniz. Bu noktada göz kalemini iyi bir far fırçası ile güzelce dağıtmanız gerekiyor. Eğer gözlerinizin hassas olduğunu ve sulandığını düşünüyorsanız akmayan göz kalemi ürünlerini yönelebilirsiniz.

Akmayan göz kalemi ürünleri

Akmayan göz kalemi çeşitleri ile gün boyu makyajınızın aynı kalmasını sağlayabilirsiniz. Böylece kaleminiz akmaz ve kötü görünümün önüne geçmiş olursunuz. Özellikle özel günlerde ve davetlerde akmayan göz kalemi kullanmak oldukça yararlı olacaktır.

Göz kalemi ile eyeliner nasıl çekilir?

Göz kalemi ile eyeliner sürmek son derece pratik bir işlemdir. Göz kalemleri yumuşak uçlara sahip olduğu için kısa sürede düzgün çizgiler çekebilirsiniz. Öncelikle göz kapağınıza eyelinerın hatlarını belirleyecek 3 nokta bırakın. Ardından bu noktaları birleştirin. İşte bu kadar kolay! Üstelik göz kalemi ile yaptığınız çizgi hatalarını kısa sürede düzeltebilirsiniz. Jel ve ıslak bir yapıda olmadığı için hataları düzeltmek çok basit olacak. Eyeliner’ın kuyruk kısmını daha sivri hale getirmek istiyorsanız keskin uçlu bir far fırçası tercih edebilirsiniz.

Suya dayanıklı göz kalemi ürünleri

Suya dayanıklı göz kalemi ürünleri, özellikle yaz günlerinde tercih edilebilecek bir üründür. Sıcak zamanlarda terleme vb faktörler ile göz kalemi kısa sürede dağılabilir. Dağılan ürünler göz kapağının katlanma bölgesinde birikir ve kötü bir sonuç çıkarır. Suya dayanıklı göz kalemleri kullanarak bu gibi problemleri geride bırakabilirsiniz.

En iyi göz kalemi markası

En iyi göz kalemi markası için araştırma yapıyorsanız New Well ürünlerini inceleyebilirsiniz. Birbirinden farklı renkleri ve yumuşacık yapıları ile New Well göz kalemlerini çok seveceksiniz. Uygun fiyatlı ve kaliteli kozmetik ürünlerini güvenle satın almak için yıllardır kadınların tercih ettiği marka New Well, göz kalemi ürün çeşitliliği ile de dikkat çekiyor.

New Well göz kalemi çeşitleri

En iyi siyah göz kalemi ya da en iyi göz kalemi renkleri New Well kalitesi ile daima sizlerle. Akmayan içerikleri ile makyajınız gün boyu taze kalacak. Eğer cilt ve göz renginize uyumlu göz kalemleri seçerseniz gün boyu bakışlarınızı belirgin kılabilirsiniz. Yüzünüzü canlandırmak, gözlerinize derinlik kazandırmak ve daha fazlası için newwell.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

GÖZ KALEMİ ÜRÜNLERİMİZE GÖZ ATIN!

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.