Gündüz Kremi İle Cilt Bakımı

22 Eylül 2020
Gündüz Kremi İle Cilt Bakımı

Gündüz kremi ile cilt bakımınızı tamamlayabilir ve makyaj için harika bir baz hazırlayabilirsiniz. Cilt bakımı ürünlerinin önemli bir parçası olan gündüz kremleri cildi nemlendirmeye ve beslemeye yardımcı olur. Peki gündüz kremi nasıl seçilmeli? En iyi gündüz kremi önerileri nelerdir?

Gündüz kremi ne işe yarar?

Gündüz kremi cilt kuruluğunu yok eden ve aynı zamanda cildi günün makyajına hazırlayan önemli bir üründür. Cilt tipinize uyumlu bir gündüz kremi edinerek yüzünüzü yumuşacık hale getirebilirsiniz. Makyajdan arınmış cilde sürülen gündüz kremi iyi bir makyaj bazı görevi de görür. Ten ürünlerinin yüzünüz ile güzelce bütünleşmesini sağlar.

Gündüz kremi nasıl kullanılır?

Cildimiz değerlidir. Cilt tipinizi ve cilt kusurlarınızı tespit ederek buna yönelik bakım ürünleri tercih ederseniz yaşlanma ve kırışıklık gibi problemleri daha az yaşarsınız. Aynı zamanda gündüz kremi gibi tüm ürünleri kullanma talimatlarına yönelik olarak uygulamanız gerekir. Gündüz kremi sabah bakım rutinlerinde yer alır. Temizlenmiş ve toniklenmiş cildinize bir miktar kremi eşit şekilde yaymanız gereklidir. Cildinizde fazla kuru alan mevcutsa bu bölgelere daha yoğun uygulama yapabilirsiniz.

Gündüz kremleri hafif yapılıdır. Yoğun yağlılık hissi bırakmaz. Cilde güzel bir aydınlık kazandırır ve yüzünüzü yumuşatır. Böylece makyaja başlamadan önce mükemmel bir cilt zemini hazırlamış olursunuz. Gündüz kremi ürünleri ciltte su tutar. Gün boyu nemlilik sağlar. Bazı gündüz kremlerinin güneş faktörlü koruma etkileri de bulunmaktadır. Güne başlarken ayrı ayrı güneş kremi, makyaj bazı ve nemlendirici kullanmak istemiyorsanız tek bir ürün ile pratik şekilde cildinizi besleyebilirsiniz.

Gündüz kremi gece kremi farkı nedir?

Gündüz kremleri besleyici ve koruyucu özelliklere sahipken, gece kremleri daha çok onarıcı yapıdadır. Gece kremleri daha yoğun içeriklere sahiptir. Gündüz kremleri ile hafif yapıda makyaja hazırlık sunar. Yani gündüz ciltte tabaka oluşturmadan hafif seçimler yaparken gece yoğun etki ile onarıcı bakıma merhaba diyebilirsiniz! Tabii ki gece kremi gündüz sürülmez gibi bir kural yok. Fakat gece kremi sizi güneşten korumaz. Aynı zamanda yoğun yapı sizi gündüz saatlerinde rahatsız hissettirebilir. Aynı şekilde gece sürülen gündüz kremi uyuduğunuz ve cildin kendini yenilediği süreçte etkili bir bakım sunmaz.

En iyi gündüz kremi önerileri

Gündüz kremleri için araştırma yapıyorsanız ve en iyi gündüz kremi önerilerine ihtiyacınız var ise New Well ürünlerini inceleyebilirsiniz. Derma Intensive Mositure Day Cream bakım rutininize ekleyebileceğiniz harika bir ürün. Cildinizi derinlemesine besler ve bakım yapar. Makyaj öncesi baz görevi görür.

Deep Corrective Whitening Skin Cream ise New Well’in yoğun ilgi gören diğer bir gündüz kremidir. Cildi güneşe karşı korur ve önceden oluşan güneş lekelerinin zamanla yok olmasını sağlar. Formülünde bulunan hyaluronic asit kırışıklık oluşumunu azaltırken cildi yaşlanmaya karşı korur. Krem ciltte hızlıca emilir ve ağırlık hissi oluşturmaz.

New Well gündüz nemlendirici kremi

Nemlendirici gündüz kremlerini incelemek ve içeriklerine göz atmak için newwell.com.tr web adresini takipte kalın! Yeni ürünlerden haberdar olabilir ve dönemsel indirimleri takip ederek uygun fiyatlı cilt bakımı alışverişleri yapabilirsiniz. Dermatolojik olarak test edilmiş tüm gündüz kremleri, en uygun fiyat seçenekleri ile sizlerle. Cilt yapısına uygun gündüz kremleri ile cildiniz parlamaya ve daha aydınlık görünmeye başlayacak. Düzenli kullanım ile etkisini görmeye başlayacaksınız.

Sağlıklı, güneşten korunan, ışıl ışıl ve canlı bir yüz elde etmek artık çok kolay. New Well cilt bakımı kategorisini ziyaret ederek tüm ürünlere göz atabilirsiniz.

GÜNDÜZ BAKIM KREMİ ÜRÜNÜMÜZE GÖZ ATIN!

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.