Güneş Korumalı Yaz Makyajı Stilleri

29 Ağustos 2020
Güneş Korumalı Yaz Makyajı Stilleri

Güneş korumalı yaz makyajı yapmanın tam zamanı! Güneşin zararlı ışınlarına maruz kalmamak, güneş lekelerinin oluşumunu engellemek için yaz aylarında mutlaka koruyucu etkili ürünler kullanmak gerekir. Yalnızca güneş kremi bu konuda yeterli etkisi sunmuyor. Aynı zamanda koruyucu etkili makyaj malzemeleri de kullanabilirsiniz.

Yaz makyajı nasıl yapılır?

Yaz makyajı demek, cıvıl cıvıl renkler demek. Yaz makyajının öne çıkan özelliklerinden bir tanesi de farklı renklerde göz farlarını bir arada kullanmak ve iddialı ruj seçimlerine yer vermektir. Sizde yaz aylarında turuncu ve sarı renklerde göz farı ile yüzünüze güneşin ışıltısını katabilir ve şeftali tonu rujlar ile makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Gözlerinizde farklı renkler kullanmaktan hoşlanmıyorsanız. Göz makyajına için yoğun rimel uygulayıp iddialı bir ruj seçerek dudaklarınızı ön plana çıkarabilirsiniz.

Makyaj altına kullanılabilecek güneş kremleri nelerdir?

Makyajın altına kullanılan güneş kremleri için cilt yapınızı baz almanız gerekir. Kuru, hassas ya da yağlı ciltler için farklı güneş koruyucu kremler mevcuttur.

Güneş kremi makyaj bazı olarak kullanılır mı?

Güneş kremi makyaj bazı olarak kullanılabilir fakat makyajın tutuculuk süresinin uzaması adına yine de makyaj bazı kullanmanız yararlı olacaktır. Aynı zamanda özellikle yaz aylarında makyaj sonrası sabitleyici sprey kullanmak gerekir. Fixatör seçerken tercihinizi ıslak bitişli ve ışıltılı seçimlerden yana kullanabilirsiniz. Böylece muhteşem yaz günlerinde ışıl ışıl görünebilirsiniz.

Yaz makyajı malzemeleri nelerdir?

Yaz makyaj malzemelerinin başında güneş koruyucu kremler, güneş korumalı fondöten çeşitleri, makyaj bazları, sabitleyici spreyler, cıvıl cıvıl göz farları ve parlak bitişli rujlar geliyor. Yaz demek renk demek olduğu için bu aylarda farklı renkleri kullanmaktan çekinmeyin. Festivallerde, konserlerde, piknikte ve her yerde rengarenk olmak sizin elinizde!

Fondötensiz yaz makyajı nasıl yapılır?

Yaz aylarında herkes fondöten kullanmaktan hoşlanmaz. Sıcağın etkisi ile dağılmalar yaşanması ya da parlama oluşumu bunda en büyük etkendir. Dilerseniz bu dönemlerde fondötensiz yaz makyajı uygulamaları yapabilirsiniz. Güneş kremi sonrası cildinize renkli bir nemlendirici sürebilir ve kapatıcı yardımıyla yüzünüzdeki kusurları kamufle edebilirsiniz.

Güneş koruyucu bb krem önerileri

Güneş koruyucu bb krem önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız New Well Derma BB Krem ürününü inceleyebilirsiniz. Bu ürün yazın yüzünüzde ağırlık hissi oluşturmaz. Hafif yapısına karşılık örtücülük oranı yüksektir. Yaz günleri hafif makyaj yapmayı seviyorsanız fakat cildinizin de tek ton görünmesini istiyorsanız New Well Derma BB Krem’i çok seveceksiniz.

Hafif yaz makyajı nasıl yapılır?

Hafif yaz makyajı nasıl yapılır? Sorusunun tüm yanıtı newwell.com.tr web adresinde! Profesyonel kozmetik ürünlerini uygun fiyatlar ile web sitesi üzerinden kolayca satın alabilirsiniz. Hafif yaz makyajının en büyük faktörü tatlı turuncu ve pembe tonlarında allıklardır. Işıltılı ten ürünleri sonrası pembe ve açık turuncu tonlarında allık uygulamaları yaparak taze bir cilt elde edebilirsiniz.

New Well güneş korumalı yaz makyajı ürünleri

New Well ten makyajı ürünlerinde güneş koruması yer alır. Siz de güneş lekelerine elveda demek ve muhteşem yaz makyajı uygulamaları yapmak için New Well ürünlerine göz atabilirsiniz. Yaz aylarında en önemli şey ışıltıdır diye düşünüyorsanız yeni New Well stick highlighter renklerini inceleyebilirsiniz. Ruj boyutunda olan ürünü çantanızda taşıyabilir ve dilediğiniz zaman cildinize ışıltı kazandırabilirsiniz.

Yaz aylarında fondöten kullanmayanlara özel likit kapatıcı ürünleri de New Well web adresinde sizleri bekliyor. Güneş korumalı yaz makyajı uygulamaları ile yaza damga vurmak ve ışıltınız ile göz kamaştırmak istiyorsanız New Well yaz indirimlerini mutlaka takip edin!

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.