Günlük Makyaj Nasıl Yapılır? Günlük Makyaj Modelleri

27 Şubat 2020
Günlük Makyaj Nasıl Yapılır? Günlük Makyaj Modelleri

Günlük Makyaj Nasıl Yapılır? Günlük Makyaj Modelleri

Günlük makyaj modellerinde sizin de vazgeçemediğiniz uygulamalar var mı?
Hepimiz özel günlerimizde ve günlük hayatımızda başka makyaj stilleri kullanıyoruz. Özellikle günlük makyaj uygulaması yaparken doğal görünümü ön planda tutacak adımlar uyguluyoruz. Bugün doğal ve günlük makyaj uygulaması için ipuçlarını değerlendireceğiz.

Artık moda ve güzellik algısı da doğallıktan yana olduğu için özel günlerde bile günlük makyaj stilleri uygulanmaya başlandı. Natürel görünen, doğal tonlara sahip uygulamalar oldukça dikkat çekiyor. Siz de doğal görünümlü günlük makyajınız ile öne çıkmak istiyorsanız birkaç önerimiz olacak.

Günlük Makyaj Modelleri

Günlük makyaj modelleri için renk seçimi büyük önem barındırıyor. Fazla ışıltılı ve göz yoran renkler seçmek natürel görünümden uzaklaşmanıza yol açıyor. Bu nedenle doğal kahverengi, turuncu ve nude göz farları kullanmak gerekiyor. Günlük makyajda kahve ve türevi tonlar kullanmak çoğu kombin ile uyum da sağladığı için hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı oluyor. Göz makyajında farklı tona sahip farları bir arada kullanmayı seviyorsanız göz pınarlarına açık tonlarda, dış köşelere ise kahve tonlarda farlar kullanabilir ve geçişli günlük göz makyajı yapabilirsiniz.

Günlük makyaj nasıl yapılır? Konumuzda cilt ürünleri seçiminin de büyük önem taşıdığını belirtelim. Günlük yaşantıda gözeneklerin kapanmasına yol açan ve cildin hava almasını engelleyecek kalın yapıda fondötenlerden kaçınmak gerekir. Bunun yerine cilde ışıltı katacak BB krem uygulayabilirsiniz. Hem daha pratik hem de daha parlak bir görünüm elde etmenize yardımcı olacaktır.

Günlük Makyaj Teknikleri

Günlük makyaj teknikleri doğallığı vurguladığı için keskin bitişler yapmamak gereklidir. Özellikle göz makyajında bant ile şekillendirilen ve keskin bitişler yaratan farları tercih etmemelisiniz. Bunun yerine iyi karıştırma fırçaları ile dağıtılmış hafif buğulu makyaj uygulamaları yapabilirsiniz.

Kontür noktasında ise yüzünüzü ısıtmanın önemli olduğunun fakat yine de keskin hat çizgileri yaratılmaması gerektiğinin altını çizelim. Bronzer ile yüz ısıtma işlemi yaptıktan sonra fırçaya çok ürün almadan hafif allık uygulamak taze ve dinç bir görünüm yaratmanıza yardımcı olacaktır.

Günlük makyaj yaparken dudaklarda lip balm ya da nüde renk rujlar kullanabilirsiniz. Ton geçişli, simli, koyu rujlar günlük makyaj dokunuşlarından uzaklaşmanızı sağlar. Dudak renginizde ruj uygulayarak günlük makyajınızı mükemmel şekilde tamamlayabilirsiniz.

Günlük Makyaj Nasıl Yapılır Resimli Anlatım

Bu konuda evde yapabileceğiniz çokça seçenek var. Birçok blogger bu konuda resimli anlatım sağlıyor. Ancak her teknik size ve tarzınıza uyum sağlamayacağı için kendi stilinizi belirlemeniz daha doğru bir adım olacaktır. Günlük makyaj için kullanacağınız farların pigmentasyonuna dikkat ederseniz gün içinde yok olma probleminin de önüne geçebilirsiniz.

Günlük Makyaj Videoları

Günlük makyaj videoları artık farklı stiller için kadınlara ilham oluyor. Eğer sizlerde günlük makyaj için ipuçları arayışında iseniz New Well Makyaj kategorisini ziyaret edebilirsiniz. Günlük makyaj malzemeleri ile doğal görünümlere merhaba deyin. Naturel uygulamanız ile fark yaratın!

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.