Highlighter Nedir ve Nasıl Kullanılır?

09 Temmuz 2020
Highlighter Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Highlighter, uzun zamandır makyaj uygulamalarının vazgeçilmez ürünü. Cildi canlandırması ve parlaklık kazandırması, daha iyi görünmek için çok büyük bir etken. Peki highlighter nasıl uygulanır? Highlighter hangi bölgelere sürülür? Toz highlighter mı likit highlighter mı tercih edilmeli? Tüm soruları sizler için yanıtladık!

Aydınlık bir görünümün anahtarı olan highlighter ürünleri, doğru uygulandığı taktirde profesyonel makyajlar yapmanıza yardımcı olur. Yüzün belirli kısımlarını aydınlık göstermek ve belirli kısımlarını (yüz hatlarını) kontür işlemi ile ortaya çıkarmak makyajın profesyonel adımlarıdır.

Aydınlatıcı yüzün hangi bölümüne uygulanır?

Aydınlatıcı yani highlighter, göz altlarına, göz pınarlarına, kaş altına, elmacık kemiklerinin üzerine ve burun çizgisine uygulanmaktadır. Ten makyajı ve kontür işlemleri yapıldıktan sonra sürülmelidir. Aksi durumda etkisini kaybeder. İstenilen parlak ve canlı görünüme kavuşmak için yüzün belirli alanlarına doğru miktarda uygulamak gerekir.  Uygulama şekli kullanılan highlighter çeşitine göre farklılık gösterir. Doğru uyguladığınızda bu ürün makyaj çantanızın vazgeçilmeli olacak!

Highlighter burna nasıl uygulanır?

Burun bölgesi makyajda aydınlatılması gereken bir bölgedir. Eğer burnunuzda kusurlarınız bulunuyorsa burun hatlarınızı bronzer ile şekillendirebilir ve highlighter ile son dokunuşu yapabilirsiniz. Burna highlighter sürerken toz highlighter tercih ediyorsanız bir highlighter fırçası edinmeniz gerekecek. Çünkü aydınlatıcı, burunda ince bir çizgi halinde görünmelidir. Yelpaze şeklindeki highlighter fırçaları taşırmadan iyi bir uygulama yapmanıza yardımcı olur.

Likit highlighter nasıl sürülür?

Highlighter hayatımıza girdiği ilk süreçte toz yani pudra yapıda idi. Fakat zamanla birçok highlighter çeşidi ile daha tanıştık. Bunlardan biri de likit highlighter. Likit highlighter çok daha kolay uygulanıyor. Yüzünüzde doğru alanlara bir miktar ürün bırakıp eliniz ile dağıtabiliyorsunuz. Dilerseniz ince bir far fırçası da bu konuda size yardımcı olacaktır. Likit highlighter ürünleri makyaj yapmaya vaktinizin olmadığı zamanlarda da kullanabilirsiniz. Fondöteniniz ile karıştırıp yüzünüzü birkaç dakikada daha aydınlık gösterebilirsiniz.

Pudra highlighter nasıl sürülür?

Pudra highlighter ürünleri fırça ile kolayca sürülebilmektedir. Aynı zamanda bu ürünleri göz makyajında göz pınarlarınızı aydınlatmak için de kullanabilirsiniz. İnce bir far fırçası ile bir miktar ürünü göz pınarlarına sürebilir ve gözlerinizi olduğundan daha büyük ve aydınlık gösterebilirsiniz. Elmacık kemiklerinin üzerinde de yoğunlukla kullanılan pudra highlighter’lar  cildinizi ışıl ışıl yapacak!

Hangi renk highlighter tercih edilmeli?

Highlighter, ten rengine göre seçilmesi gereken bir makyaj malzemesidir. Ten rengine göre highlighter seçerken ürün çeşidini de belirleyebilirsiniz. Örneğin kuru bir cildiniz varsa ve açık tenliyseniz beyaz tonlu ve likit highlighter ürünlere yönelmeniz gerekir. Ancak koyu tenliyseniz ve yağlı bir cildiniz varsa altın rengi toz highlighter daha iyi sonuçlar verecektir. İkonik görünümler için holografik highlighter çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Toz highlighter mı likit highlighter mı? Sorusunu da yanıtladığımıza göre highlighter önerilerine geçebiliriz.

 

Highlighter Önerileri

Highlighter alırken cilt yapınıza ve ten renginize göre tercihler yapmalısınız. Teninizin birkaç ton açığında olmasına özen göstermeniz gerekir. New Well highlighter çeşitleri sizlere birçok seçeneği bir arada sunar. Likit highlighter, toz highlighter, stick highlighter ve highlighter paleti çeşitlerini inceleyebilir ve cilt yapınıza – ten renginize uygun ürünleri güvenle satın alabilirsiniz. New Well highlighter çeşitleri cildinizi gün boyu ışıl ışıl gösterir. Kaliteli içerikleri parlaklığı gün boyunca korur.

New Well Handmade Highlighter: Yüksek pigmentasyon teknolojisiyle geliştirilen Handmade Highlighter, aydınlık görünüm elde etmek isteyenlerin en iyi seçimlerinden yalnızca biri. Eğlenceli dış tasarımı ve aynalı ambalajıyla portatif kullanım imkanı sağlıyor. Özel günlerde ya da günlük makyajda istenilen doğal etkiyi elde etmenizi sağlar.

New Well Porcelain Make-up Highlighter: Highlighter önerileri içinde uzun süre kalıcılık sunan bu ürün, cilt dostudur. Gün boyu canlı ve çekici bir görünüm kazanmanızı sağlar.

 

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.