Işıltılı ve Enerjik Bahar Makyajı Uygulaması

15 Mayıs 2020
Işıltılı ve Enerjik Bahar Makyajı Uygulaması

Bahar makyajı cıvıl cıvıl renkleri ve ışıltıları içinde barındıran stiller ile ön plana çıkıyor. Havaların ısınmaya başladığı bu dönemlerde sende farklı bahar makyajları yapmak istiyorsan ve bahar makyajı nasıl yapılır? Sorusuna bir yanıt arıyorsan, senin için oluşturduğumuz püf noktalara göz atabilirsin.

Bahar makyajı nasıl yapılır?

Bahar makyajı demek renkleri korkmadan bir arada kullanmak demek! Işıltıdan kaçınmamak demek. Sende muhteşem far paletleri ile gözlerine baharın canlılığını yansıtabilirsin. Eğer gün boyu tazeliğini koruyacak, çekici bakışlara sahip olacak ve dağılmayacak bahar makyajları yapmak istiyorsan uygulamaya başlamadan önce makyaj bazı kullanmanı öneriyoruz. Sıcak havalar maalesef makyajın dağılmasına zemin hazırlıyor. Bu nedenle özenle yapılan makyajlar bir anda kötü bir görüntü yaratabiliyor. Bu gibi problemler yaşamamak adına gerek ten makyajı gerekse göz makyajı için makyaj bazı uygulamalısın. New Well makyaj bazı ürünleri, severek yaptığın ışıltılı bahar makyajını gün boyu koruyacak.

Bahar makyajı yaparken canlı renkleri tercih edebilirsin. Aynı zamanda daha ıslak bitişli fondötenler tercih etmek cildinin daha sağlıklı görünmesini sağlayacak. Eğer cildin yağlıysa ve ışıltılı fondötenler kullanmıyorsan burada da highlighter en sevdiğin yardımcın olacak. Favori fondötenini uygulayıp yağlanma – parlama sorununu yok edebilir ve sonrasında doğru alanlara highlighter sürerek makyajına enerji katabilirsin.

Ten rengine göre bahar makyajı nasıl yapılır?

Eğer açık bir tene sahipsen pembe allıklar bahar makyajına çok yakışacak. New Well Victoria allık ile baharın tazeliğini yüzünüze yansıtmanın tam zamanı. Mükemmel görünüme kavuşmak isteyenlerin vazgeçilmez ürünü olan Victoria allık, aynalı ambalajı ile makyajını dilediğin zaman kontrol etmeni sağlayacak. Handmade Blusher - Victoria, yumuşak yapısı sayesinde cildinde kadife bir dokunuş oluşturacak. Hafif simli yapısı yüzüne ışıltı katacak.

Ten rengin koyu ise allık seçiminde pembenin biraz daha koyu tonlarını tercih edebilirsin. Bahar makyajı tatlı pembe allıklar ve açık turuncu tonlar ile ön plana çıkıyor. Koyu tenliler için bahar makyajında favori ürün New Well Jasmine allık. Bu ürün yüksek pigmentasyona sahip ve canlı rengi ile koyu tenli kişilere çok yakışacak bir tona sahip.

Bahar Makyajı İçin Öneriler

Bahar makyajının püf noktası koyu tonlardan uzak durmak ve mat görünümü yok etmek. Artık cilt makyajın akacak diye fondöten kullanmaktan vazgeçmek zorunda değilsin. New Well makyaj bazı ve fondöten ürünleri istediğin ışıltılı ve enerjik görünümü sunarken aynı zamanda makyajını korumanı sağlayacak. Sende istediğin bahar makyajı stillerini denemek için New Well ürünlerini inceleyebilir ve kolayca sipariş verebilirsin.

Bahar Makyaj Trendi ve Püf Noktaları

Parlak elmacık kemikleri, bahar makyaj trendi içerisindeki yerini daima koruyor.  Allığını uyguladıktan sonra elmacık kemiklerinin üzerine, kaş altına, burun çizgine ve dudak üzerine hafifçe highlighter uygulayabilirsin. Böylece baharın parlaklığını yüzünde hissedebilirsin. Güneşin kendini göstermesi ile beraber cilt lekelerinin oluşumundan korkuyorsan güneş koruma etkili New Well fondötenler tam da sana göre! Burada püf nokta yüzü iyi nemlendirmek, baz kullanmak ve ürünü iyi dağıtmak. Eğer bu adımları takip edersen bahar için kusursuz bir ten makyajı ortaya çıkarabilirsin. Göz farı renklerinde birçok tonu bir arada kullanabilirsin. Özellikle turuncu, pembe ve yeşil tonları bahar makyajını renklendirecektir.

Bahar makyajı için göz farı önerilerine ihtiyaç duyuyorsan Handmade Highlighter Eyeshadow Palette – Antoinette ürününü mutlaka incelemelisin. Birbirinden harika bahar tonlarını bir arada toplayan bu palet, makyaj çantanın vazgeçilmez ürünü olacak. Kremsi dokusu ile renkleri kolayca uygulayabileceksin.

Sende bu bahar makyaj stilin ile ön planda olmak istiyorsan New Well ürünlerine mutlaka göz atmalısın. Profesyonel kozmetik ürünleri en uygun fiyat seçenekleri ile seninle! Enerjin ve ışıltın ile baharı yansıtmaya hazır mısın? New Well ürünleri ile göz alıcı bahar makyajı stilleri denemek için vakit kaybetmeden Makyaj kategorisini ziyaret edebilirsin.

 

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.