Kaş Kalemi Nedir ve Nasıl Seçilir?

21 Ekim 2020
Kaş Kalemi Nedir ve Nasıl Seçilir?

Kaş kalemi kullanarak kaşlarınız üzerindeki boşlukları doldurabilir ve daha şekilli kaşlara sahip olabilirsiniz. Suya dayanıklı kaş kalemleri ile şekillendirmiş olduğunuz kaşlarınızın gün boyu bozulmadan kalmasını sağlayabilirsiniz. Peki kaş kalemi nasıl kullanılmalı? Kaş kalemi çeşitleri neler? Tüm detaylar içeriğimizde.

Kaş kalemi nedir?

Kaş kalemi, kaş içerisinde bulunan boşlukları doldurmanızı ve kaşlarınızı şekillendirmenizi sağlayan bir makyaj malzemesidir. Dolgun ve belirgin kaşlar yüzünüzün ön plana çıkmasını sağlar. Aynı zamanda makyajınızın daha baskın görünmesine yardımcı olur. Kaşlar yüz ifademizi dahi değiştirebilen noktalardır. Bu nedenle kaş kalemleri makyaj çantalarının olmazsa olmaz ürünlerinden biridir. Eğer ince ve hatsız kaşlara sahipseniz kaş kalemi kullanarak kaşlarınıza istediğiniz şekli verebilirsiniz.

Kaş kalemi nasıl kullanılır?

Kaş kalemi kullanmak son derece pratiktir. Öncelikle kaşlarınızı aşağıya doğru tarayarak oluşacak hattı daha rahat görmenizi sağlayın ve kaş kalemi ile hattı belirleyin. Daha sonra kaşlarınızı yukarı doğru tarayarak kaş altındaki hattı da kalem ile çizin. Ardından kaş içlerindeki boşlukları doldurun ve şeklin bozulmaması için bir kaş maskarası ile sabitleyin. İşte kaş kalemi kullanmak bu kadar pratik!

Kaş kalemi nasıl seçilir?

Kaş kalemi seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunur. Bunlardan ilki, kaş kaleminin kaşlarınız ile aynı renkte bulunmasıdır. Kaş rengine uymayan kalemler kullanmak kötü bir görünüm yaratır. Bunun dışında kaş kalemi alırken yumuşak uçlu ürünler tercih etmeniz gerekir. Sert uçlu kaş kalemleri uygulama yaparken canınızı acıtabilir. Yumuşak uçlu kaş kalemi çeşitleri rahat uygulama yapmanızı sağlayacaktır. Kaş kalemi seçerken kalıcılığı yüksek ürünleri satın alabilirsiniz. Böylece gün içinde doldurduğunuz kaşlarınız bozulmaz ve dağılmaz. Gün boyu belirgin hatlı kaşlarınız ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Kalıcı kaş kalemi önerileri

Kalıcı kaş kalemi tercih etmek, özenle şekillendirdiğiniz kaşlarınızın gün içinde dağılmasını engelleyecektir. Bu nedenle göz kaleminde olduğu gibi kaş kalemi alırken de kalıcı kaş kalemi önerilerine yoğunlaşabilirsiniz. Kalıcı kaş kalemi önerileri için araştırma yapıyorsanız New Well kaş kalemi çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Kozmetik sektöründe kazandığı büyük tecrübeyle adından sıklıkla söz ettiren başarılı marka, kaş kalemi çeşitleriyle de dikkat çekiyor.

New Well kaş kalemi çeşitleri

New Well kaş kalemi çeşitleri fırçalı kapaklara sahiptir. Böylece kaşlarınızı uygulama sırasında tarayabilirsiniz. Yumuşak uçlu kaş kalemleri kalıcı yapıdadır. Yoğun renkleri kaşlarınızda belirgin hatlar elde etmenizi sağlar. Tüm New Well kaş kalemlerini inceleyebilir ve size uygun renkleri kolayca sipariş edebilirsiniz. Birçok kaş kalemi kadınların kaşlarının dökülmesine neden olur. Fakat New Well ürünleri cilde ve kaşlara zarar vermeyecek içeriklere sahiptir. Böylece güvenle kullanabilirsiniz.

Suya dayanıklı kaş kalemi ürünleri

Suya dayanıklı kaş kalemi ürünleri, gün içinde oluşan terleme ya da farklı faktörler nedeniyle kaşlarınızın bozulmasına engel olur. En güzel kaş kalemi ürünleri için araştırma yapıyorsanız ve kaliteli ürünleri uygun fiyata satın almak istiyorsanız New Well ürünlerini tercih edebilirsiniz. Makyajınızı tamamlayacak, seyrek kısımları doldurarak şekillendirmenizi sağlayacak kusursuz görünümler için fırçalı yapıdaki New Well kaş kalemlerini çok seveceksiniz.

Daha doğal görünen mükemmel kaşlar ve makyaj çantanızın eksikleri için sizde www.newwell.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz. Uygun fiyatlı ve kaliteli kozmetik ürünlerini güvenle satın alma rahatlığını siz de yaşayın! İndirimli ürünler New Well web sitesinde sizleri bekliyor.

KAŞ KALEMİ ÜRÜNLERİMİZE GÖZ ATIN!

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.