Makyaj Süngeri İle Mükemmel Ten Makyajı Yapın!

12 Ocak 2021
Makyaj Süngeri İle Mükemmel Ten Makyajı Yapın!

Makyaj süngeri kullanarak çok istediğiniz mükemmel görünümü yakalayabilirsiniz. Son dönemin popüler makyaj aksesuarları içinde yer alan ve portatif kullanımı ile öne çıkan makyaj süngerleri makyaj çantalarının vazgeçilmezi olarak yerini aldı. Peki makyaj süngeri nasıl kullanılır? En uygun fiyatlı makyaj süngeri neler? Hepsinin yanıtı içeriğimizde!

Makyaj süngeri nedir?

Makyaj süngeri, görünümü itibari ile yumurtaya benzeyen ve ten makyajını fırça izi olmadan profesyonel şekilde yapmanızı sağlayan bir üründür. Kozmetik ve bakım marketlerinde birçok farklı rengi ile karşılaştığınız bu ürünler pratik ve doğal makyaj yapmanıza yardımcı olur. Fondöten süngeri olarak da bilinen popüler ürün adeta en önemli makyaj ürünümüz halini aldı. Çünkü makyaj süngeri ile hem fondöten hem pudra hem de allık uygulanabilir. Keskin hatlı uç kısımları göz altına rahat uygulama yapmanızı sağlıyor. Siz de makyaj süngeri kullanarak pürüzsüz ve mükemmel makyaj uygulamaları yapabilirsiniz. Bunun dışında bb krem gibi hafif yapılı ürünleri de makyaj süngeri ile kullanabilirsiniz.

Makyaj süngeri nasıl kullanılır?

Makyaj süngeri kullanımı son derece basittir. Eğer fondöten sürmek için kullanıyorsanız bir miktar ürünü sünger üzerine sıkın ve yüzünüzün ana bölgelerine değdirin. Ardından sünger ile güzelce dağıtın. Eğer mat etkisi olan bir fondöten ya da bb krem kullanıyorsanız süngeri kullanmadan önce ıslatmanız yararlı olacaktır. Makyaj süngeri ile krem bir allık uygulayacaksanız az miktar ürünü sünger üzerine sıkın ve yanak bölgenize tampon hareketler ile dağıtın. İşte bu kadar pratik!  

Makyaj süngeri nasıl temizlenir?

Makyaj süngerinin temizliğine önem göstermek gerekir. Sürekli kullanıp temizlenmeyen süngerler yüzünüzde mikrop oluşumuna ve akne problemlerine yol açabilir. Üstelik makyaj süngerleri genellikle nemlendirilerek kullanıldığı için bakteri üretebilmektedir. Her kullanımdan sonra makyaj süngerini yıkayıp kurutmanız yararlı olacaktır.

Süngerlerinizi 3 ayda bir değiştirerek daha hijyenik kullanım imkanı yaratabilirsiniz. Konu cildiniz olduğu için gerek makyaj fırçaları gerekse makyaj süngerlerini temiz tutmanız önemlidir.

Makyaj süngeri nasıl ve neden ıslatılır?

Makyaj süngerini dilerseniz bir sprey şişe ile dilerseniz direkt eliniz ile ıslatabilirsiniz. Sprey şişe kullanırsanız süngerde fazla su birikmeyeceği için sıkmanıza gerek kalmayacaktır. Ancak direkt banyoda yıkayarak ıslatıyorsanız sonrasında bir havlu peçete ile fazla suyu almanız gerekir. Makyaj süngerlerinin ıslatılma nedeni yüzün daha canlı kalması ve ürünün cilt ile bütünleşmesidir. Özellikle mat bitişli ten ürünleri kullanıyorsanız ve kuru bir sünger ile uygulama yapıyorsanız yüzünüzün pul pul görünme ihtimali oldukça yüksek. Bu nedenle makyaja başlamadan önce yüzünüzü iyi bir nemlendirici ile nemlendirmeli ve ıslak sünger ile uygulama yapmalısınız.

 

En uygun fiyatlı makyaj süngeri

En uygun fiyatlı makyaj süngerleri ile profesyonel bir uygulama yapmak istiyorsanız New Well ürünlerini inceleyebilirsiniz. Harika tasarımları ile makyaj yapmayı keyif haline dönüştüren New Well makyaj süngerleri, Aksesuar kategorisinde sizleri bekliyor.  Dilerseniz 3’lü makyaj süngeri ürünlerine göz atabilir ve avantajlı alışverişler yapabilirsiniz. Uygun fiyatlı ve kaliteli bir yumurta sünger arıyorsanız, ürün sayfasından beğendiğiniz süngerleri kolayca sepetinize ekleyebilirsiniz. Makyaj tarzınıza en uygun makyaj süngeri modellerini incelerken diğer makyaj aksesuarlarına da göz atarak eksiklerinizi giderebilirsiniz.

New Well en iyi makyaj süngeri fiyatları

En iyi makyaj süngeri fiyatları için araştırma yapıyorsanız doğru adrestesiniz. Profesyonel uygulamalar için özel olarak tasarlanan makyaj süngeri en iyi fiyat seçenekleriyle sizinle buluşuyor! Likit fondöten, allık, kapatıcı ve aydınlatıcı gibi yüz makyajı uygulamalarında en iyi yardımcınız makyaj süngeriniz olacak.

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.