Oje Sürme Rehberi: Oje Nasıl Sürülür?

15 Ağustos 2020
Oje Sürme Rehberi: Oje Nasıl Sürülür?

Oje, kadınların severek kullandığı bir kozmetik ürünüdür. Tırnakları bakımlı göstermesi ve farklı renkler ile kullanılabiliyor olması bu ürüne olan rağbeti arttırır. Birçok kadın farklı oje çeşitleri ile tarzını yansıtmaktadır. Ancak yapılan yanlış uygulama, tırnakları olduğundan daha kötü gösterebilir. Dilerseniz Oje nasıl sürülür? Tırnak şekline göre hangi ojeler tercih edilmeli? ve Taşırmadan nasıl oje sürülür? gibi sorulara yanıt verelim. İşte oje sürme rehberi sizlerle!

Oje nasıl sürülür?

Ojeleri her ne kadar çok sevsek de çoğu zaman taşırabiliyor ya da fırça ile dalgalanma izi oluşturabiliyoruz. Bu da özenle sürdüğümüz ojelerimize olan hevesimizi kırıyor. Sizler için oluşturduğumuz kolay oje sürme tekniklerini okuyarak bu gibi sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Öncelikle tıpkı makyaj öncesi cildi hazırladığımız gibi oje sürmeden önce de tırnaklarımıza gerekli bakımı yapmamız gerekiyor.

Tüm aşamaların öncesinde tırnaklarınızı mutlaka bir törpü ile törpüleyin. Yalnızca uç kısımları değil tırnak üstlerini de törpülemeyi unutmayın. Bu sayede tırnak üstündeki pürüzler yok olacak ve oje pürüzsüz görünecektir. Tırnak törpüleme işlemlerinde seçeceğiniz oje stiline göre şekillendirme yapmanız gerekir.  Eğer tırnak yapınız uzun ise tırnaklarınızı badem şekle çevirebilirsiniz. Balerin tırnak modeli de uzun tırnaklara yakışan bir tırnak şeklidir.

Oje sürme aşamaları

Oje sürmeden önce oje bazı kullanmak hem tırnak sağlığınız hem de kusursuz tırnak görünümünüz açısından büyük önem taşır. Oje bazı tırnakları besler. Aynı zamanda tırnak sararmasını azaltır. Süreceğiniz ojeler, oje bazı ile daha kalıcı hale gelir. Birçok kadın kırmızı ve bordo gibi koyu oje renklerini temizlerken tüm ellerinin kırmızı olmasından şikayetçidir. Oje bazı, bu gibi problemleri ortadan kaldıran en iyi yardımcınız olacaktır.

Gelelim oje sürme aşamalarına… Oje sürmeden önce oje şişesini çalkalayın ve sonrasında oje fırçasına makul miktarda ürün alın. Fırçaya fazla ürün almak, tırnak renklerinin birbirinden farklı tonlarda olmasına neden olabilir. Aynı zamanda bu şekilde ojeleriniz uzun sürede kurur. Fırçaya aldığınız bir miktar ojeyi direkt olarak tırnak dibine değdirmeden uygulayın. Böylece fazla ürün tırnak etlerine dolmayacaktır. Tırnak ortasından başlayarak yukarı çıkabilir ve ardından uç kısımlara uygulama yapabilirsiniz.

Ojeleri soğuk alanda saklamak, maksimum sürede kullanmanıza olanak sağlar. Aynı zamanda ojenin macunlaşarak bozulmasını engeller.

Tırnak şekline göre oje seçimi

Tırnak şekline göre oje seçimi yaparak ellerinizi mükemmel bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Kare tırnak yapısına sahipseniz french uygulama yapmayı çok seveceksiniz demektir. French ojeler tırnakları her zaman temiz ve bakımlı gösterir.

Tırnak ve parmak yapınız kısa ise oje sürmeden önce ellerinizi ılık limonlu suda bekletebilir ve tırnak etlerinizi geriye itebilirsiniz. Bu tırnak boyunuzu uzatacaktır. Aynı zamanda nüde renk ojeler kullanırsanız tırnak kısalığınız dikkat çekmeyecektir.

Oje çeşitleri

Birbirinden farklı stillerde oje çeşitleri bulunmaktadır. Metalik oje, simli oje, mat oje, parlak oje… Bu oje çeşitlerini kullanarak tırnak sanatı oluşturabilir ve kombinleriniz ile uyum yaratabilirsiniz. Oje renklerinizi mevsimlere göre değiştirebilir ve tırnaklarınızı da stilinizin bir parçası haline getirebilirsiniz. Bakımlı tırnaklar ve birbirinden güzel oje renkleri ile bakışları üzerinizde hissedebilirsiniz.

Yaz Aylarının En Trend Oje Renkleri

Yaz ayları için oje seçimlerinde sarı, turuncu, yeşil ve mavi renkler dikkat çekiyor. Neon oje renkleri yazı çok güzel yansıtıyor. New Well oje renklerini inceleyebilir ve sizde yazı tırnaklarınıza yansıtabilirsiniz. Ojeler yapıları gereği tırnaklarınız ile kısa sürede bütünleşir. Çabucak kurur. New Well kalitesi ile sizler de tırnaklarınıza bakım yapabilir ve rengarenk ojeler ile fark yaratabilirsiniz.

 

 OJELERİMİZE GÖZ ATIN!

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.