Rimel Nasıl Sürülür?

24 Aralık 2019
Rimel Nasıl Sürülür?

Maskara Nasıl Sürülür ve Rimel Nasıl Sürülür?

Yılbaşı makyajı, günlük makyaj, ilk buluşma makyajı… Konseptin ve tarzın ne olursa olsun makyajının yıldızı daima bakışlarını derinleştiren maskaran ve rimelin olacak. Bu noktada, "Maskara nasıl sürülür?" ya da "Rimel nasıl sürülür?"sorularının cevabını da bilmen gerekiyor. Herkes gibi sen de uzun, kıvrımlı ve gür kirpikler istiyorsun değil mi? Göz alıcı bir kirpik görünümü için birbirinden farklı uygulamalara tonlarca para dökmene ve güzellik merkezlerinde saatler geçirmene gerek yok. "Maskara nasıl sürülür?" sorusuna yanıt bulmadan önce bilmen gereken bazı şeyler var. Bunlardan birincisi, kendin için doğru maskarayı seçmen ve doğru yöntemleri uygulaman!

Öncelikle şu konuya açıklık getirmekte fayda var. Rimel, maskaranın halk dilinde daha sık kullanılan ismi. Yani maskarayı ve rimeli birbirinden ayıran bir çok ayırt edici bir özellik yok. "Rimel nasıl sürülür? Rimel maskaraya göre daha farklı şekilde mi uygulamalıyım?" gibi sorular aklını kurcalıyorsa bilmelisin ki her ikisini de kirpiklerine aynı şekilde uygulayabilirsin.

Maskara Nasıl Sürülür?

Her kadının yüz hatları kendine özgüdür. Tıpkı bunun gibi kirpiklerin kalınlığı, uzunluğu ve sıklığı da her kadında farklılık göstermektedir. Haliyle, bu durum her kadının kendi kirpik tipine uygun maskarayı ya da rimeli seçmesi gerektiğini gösterir. New Well ürün kataloğunda farklı kirpik tipleri için çok alternatif ürünler bulunmaktadır. Doğru maskarayı seçtikten sonraysa sıra işin en önemli kısmına geliyor. Doğru maskara sürme teknikleri ve maskara sürme konusunda küçük ipuçları...

“Kirpiklerim çok hacimsiz. Daha hacimli görünsün, bakan bir daha baksın.” diyor olabilirsin. Kirpiklerinin kısalığından şikayet edip daha kıvrımlı kirpiklerin hayalini kuruyor da olabilirsin. Tüm bu sorunların arasında "Rimel nasıl sürülür?" "Doğru maskara sürme tekniğiyle kirpiklerim daha uzun görünebilir mi?" ya da "Maskara nasıl sürülür?" "Maskara sürerken nelere dikkat edilmeli? gibi sorular da kafanda dönüp duruyor olabilir. Kendine en uygun maskarayı seçmiş olsan bile maskaranı kirpiklerine doğru şekilde uygulamazsan hayalindeki kirpik görünümüne kavuşman zor olabilir. Unutma, doğru maskara sürme teknikleri en kısa sürede seni hayalindeki derin bakışlara kavuşturacak.

  • Kirpiklerini temizle
    İlk kural, makyajı temiz bir yüze uygulamaktır. Hangi makyaj malzemesini uygulayacaksan uygula, yüzün daima temiz olmalıdır. Temiz olmayan bir yüzde istediğin sonucu alamayacağını bilmelisin.
  • Maskara fırçanı temizle
    Maskara uygulamasından önce maskra fırçasının temiz olduğundan emin olmalısın. Eğer temiz olmadığını düşünüyorsan; sabunlu ılık suyun olduğu bir kapta maskara fırçanı yaklaşık 10 dakika beklet ve fırça kıllarına zarar vermeden bir kağıt havluya sil.
  • Kirpik kıvırıcı ile kirpiklerini kıvır
    Kirpik kıvırıcı hilesini uygulamayan yoktur. Eğer sen de yeterince kıvrık kirpiklere sahip olacak kadar şanslı değilsen maskara uygulamasından önce kirpik kıvırıcı kullanmaktan çekinme.
  • Maskara bazı kullan
    Maskara bazı; kirpiklerinin daha hacimli görünmesine fayda sağlayan beyaz renkli bir bazdır. Kirpiklere maskara uygulamadan önce tıpkı maskara gibi uygulanır.
  • Maskara Uygula!
    1. İlk olarak maskaranı kirpiklerini kökten uca kavrayacak şekilde uygula.
    2. İkinci katı uygulamadan önce 10 saniye kadar maskaranın kurumasını bekle. Bekledikten sonra maskaranı yeniden kirpiklerine uygulayabilirsin.
    3. Eğer uygulama esnasında kirpiklerin birbirine yapışıyorsa maskarana zikzak hareketleri vererek kirpiklerine uygulamaya devam et. Bu uygulama aynı zamanda kirpiklerinin daha dolgun görünmesine de yardımcı olacaktır.
    4. Maskaranı bu kez de kirpiklerinin üst kısmına uygula. Bu sayede, daha gür bir kirpik görünümüne sahip olacaksın.
    5. Maskara fırçanı son olarak kirpiklerine dik gelecek şekilde uygula. Bu sayede kirpiklerin olduğundan çok daha uzun görünecek.

Tüm önerilerimizi uyguladıktan sonra, makyajına son kez bir bak ve makyajında yapmış olabileceğin hataları yeniden gözden geçir.

  • Maskaran kirpiklerinde topaklanma yapmamış olmalı
  • Kirpikleri olduğundan çok daha uzun görünmeli
  • Kirpikleri olduğundan çok daha gür görünmeli
  • Kirpikleri tek tek ayrılmış olmalı
  • Kirpiklere olduğundan daha kıvrımlı görünmeli

Bugüne kadar birbirine yapışan, topaklanan ya da yeterince uzun ve gür görünmeyen kirpiklerden şikayet ediyorsan doğru yerdesin. Farklı çeşitlerdeki New Well Maskara ürünleri arasından senin için en doğru olanı seçtikten sonra doğru maskara sürme tekniklerini ile hayalindeki derin bakışlara kavuşabilirsin. New Well Maskaralar tüm kirpik tiplerine özel geliştirilmiş farklı fırça uçlarıyla kirpikleri dipten uca kavrar ve kirpiklerini şekil, hacim ve uzunluk bakımından çok daha güzel bir görünüme kavuşturur.

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.