Saç Açıcı Ürünler İle Doğal Bir Işıltı Yakalayın!

27 Kasım 2020
Saç Açıcı Ürünler İle Doğal Bir Işıltı Yakalayın!

Son dönemlerin büyük ilgi gören ürünlerinden saç açıcı sprey ve kremler, doğal bir ışıltı yakalamak isteyenlerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Peki saç açıcı çeşitleri nelerdir?, Saç açıcı nasıl uygulanır?, Saç açıcı kalıcı mıdır?, tüm soruların yanıtları içeriğimizde!

Saç açıcı nedir?

Saç açıcı, mevcut saç renginin belirli oranlarda açılmasını sağlayan, krem ya da sprey gibi çeşitleri bulunan ve her biri ayrı uygulama şekline sahip bir kozmetik ürünüdür. Yeni bir imaj yaratmak, saç rengini değiştirerek stilinize farklılık katmak için saç açıcıları kullanabilirsiniz. Fakat saçınızda boya bulunuyor ve rengi tamamen değiştirmek istiyorsanız boya ve oryal kullanmanız daha yararlı olacaktır. Saç açıcılar saçı kademeli olarak açar. Genellikle saçlarda ombre etkisi yaratmak için tercih edilir. Aynı zamanda boyaya göre kalıcılığı daha fazla olduğu için birçok kadın tarafından kullanılmaktadır.

Saç açıcı çeşitleri nelerdir?

Saç açıcı ürünlerin farklı çeşitleri bulunur. Saç açıcı krem, saç açıcı toz, saç açıcı sprey ve saç açıcı jel bu çeşitlerden bazılarıdır. Saç açıcı spreyler pratiktir ama krem ya da jel ürünler hangi bölgelere uygulama yaptığınızı gözlemlemek adına daha kullanışlıdır. Bu ürünleri kullanmadan önce talimatlarına dikkat etmek gerekir. Aksi taktirde istenmeyen sonuçlar oluşabilir.

Saç açıcı sprey mi toz mu?

Saç açıcı sprey mi toz mu? Sorusu bu ürünü kullanmak isteyenlerin merak ettiği sorulardan biridir. Bu sorunun yanıtı tamamen tercihinize bağlıdır. Sprey pratik kullanım vaad eder. Saçlarınızın açılmasını istediğiniz bölgelere uygulayabilirsiniz. Toz ürün daha temkinli uygulama yapmanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda daha yoğun etki gösterir. Hafif ama kademeli olarak uygulama yapmak istiyorsanız sprey, yoğunluğun belirgin olmasını istiyorsanız toz açıcı ürünler kullanabilirsiniz.

Saç açıcı nasıl uygulanır?

Saç açıcılar ürün çeşitlerine göre farklı şekillerde uygulanır. Sprey açıcılar yukarıda belirttiğimiz gibi direkt olarak saça sıkılarak uygulanır. Krem ve jel ürünler kuru ya da nemli saça sürülerek uygulanır. Toz ürünler da paket içindeki krem ile karıştırılarak saça sürülmektedir. En doğru uygulama için kullandığınız ürünün talimat kısmını okuyunuz.

Saç açıcı kaç dakika bekletilmeli?

Saç açıcı ürünlerin bekletme süreleri de ürün çeşitlerine bağlıdır. Sprey ürünlerin çoğunda bir bekleme süresi yoktur. Fakat krem ya da toz ürünlerin uygulama talimatlarında ürünün ne kadar süre bekletilmesi gerektiği ile ilgili gerekli bilgi bulunmaktadır.

Saç açıcı kalıcı mıdır?

Saç açıcılar boyaya göre çok daha kalıcıdır. Fakat tabii ki zamanla saç dipleri uzadıkça  etkilerini yitirmeye başlarlar. Bu süre, boya kadar kısa bir süre değildir.

En iyi saç açıcı ürünler nelerdir?

En iyi saç açıcı ürünler konusunda araştırma yapıyorsanız ve saç açıcı önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız New Well ürünlerini inceleyebilirsiniz. New Well saç açıcı ve papatya suyu ürünleriyle saçlarınızı istediğiniz şekilde açabilirsiniz. Özellikle yaz aylarına yaklaşıldığında saçlarınızın belirgi bölgelerine açıcı ile ışıltılar kazandırmanız harika olacaktır. Yenilikler her zaman daha iyi hissetmenizi sağlar.

New Well saç açıcı papatya suyu ürünleri

New Well saç açıcı toz ve saç açıcı sprey ürünleri, en uygun fiyat seçenekleri ile sizlerle! Papatya suyu spreyi ile saçlarınızı kontrollü şekilde açabilir ve istediğiniz açıklığa ulaştığınızda kullanmayı bırakabilirsiniz. Kozmetik ürünlerinin her alanında ürünleri ile fark yaratan New Well, saç bakım ürünleri ile de yumuşacık saçlara sahip olmanızı sağlıyor. Tüm ürünlere göz atmak, saç bakım ürünlerini incelemek ve indirimdeki ürünlerle avantajlı alışverişler yapmak için newwell.com.tr web adresini takipte kalın!

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.