Saç Bakım Yağının Saç Bakımına Yararları

16 Haziran 2020
Saç Bakım Yağının Saç Bakımına Yararları

Birçok bitkisel yağ, saç bakımında kullanılmaktadır. Değerli yağlar saçları beslerken aynı zamanda güçlendirir. Bu nedenle ısıl işlem gören ve kirli havaya maruz kalan saçlarımız için mutlaka saç tipine göre bakım yapmamız gereklidir. Saçlarınızın eskisi kadar parlak ve bakımlı görünmediğini düşünüyorsanız ve kırık saç uçlarından rahatsızsanız New Well saç bakım ürünlerini kullanabilirsiniz.

Saç Bakım Yağının Saç Bakımına Yararları

Keratin yağı, argan yağı gibi birçok yağ çeşidi saçları besler. Bu ürünleri haftalık saç bakımı rutinlerinize ekleyerek sönük saçlarınıza elveda diyebilirsiniz. Saça iyi gelen yağlar için çokça seçenek bulunur fakat önemli olan sizin saçınıza en iyi gelecek bakım yağını bulmaktır. Çünkü herkesin saç yapısı farklıdır. Bazı saçlar yağlanmaya daha meyilli iken bazı saç telleri kurudur. Bu nedenle saç tipinize göre bakım ürünleri belirlemeniz gerekir. Bunun dışında satın alacağınız saç bakım ürünlerinin içeriğine de dikkat etmeniz gerekir. Doğal içerikli saç bakım yağı kullanmak her zaman daha sağlıklıdır.

Saç Bakım Yağı Nedir, Nasıl Uygulanır?

Saç bakım yağları, farklı saç tiplerine göre zenginleştirilen bakım ürünlerinden biridir.  Saçları besler. Duş öncesi ya da duş sonrası kullanılabilen farklı özellikte çeşitleri bulunmaktadır. Genellikle saç uçlarına uygulanır. Çünkü saç uçları en çok yıpranan alanlardır. Bakım yağı ile birlikte düzenli olarak saçları uçlarından kestirmek kırık oluşumunu ortadan kaldırabilir.

Saç Tiplerine Göre Saç Bakım Yağları

Saç tipine göre saç bakım yağı kullanmak oldukça önemlidir. Peki sizin saç tipiniz hangisi? Kuru saçlar, yağlı saçlar, ince telli saçlar ve boyalı saçlar… Tüm bu saç tipleri için saç bakım ürünleri farklılaşır. Saç yağlarını kullanmaya başladıktan sonra saçlarınızdaki değişimi görecek ve saçlarınızın hiç parlamadığı kadar parladığını fark edeceksiniz.

Kuru Saçlar İçin Saç Bakım Yağı

Kuru saçlar için en önemli şey nemdir. Sürekli ısıl işlem gören saçlar zamanla kurur. Saç uçları ise çatallaşmaya başlar. Bu da kötü ve sağlıksız bir görünüm yaratır. Kuru saçlar için saç bakım ürünleri her zaman nem içermelidir. New Well saç bakım seti ile saçlarınızı eski nemine kavuşturabilirsiniz. Düzenli kullanım ile saçlarınız artık kurumayacak ve yumuşacık olacak. New Well Bioenergy serisi, saç kuruluğu ile birlikte birçok farklı problemi de onarır. Dökülme önleyici, hacimlendirici ve kepeğe karşı etkili ürünler içerisinden saç tipinize uygun olanı seçebilirsiniz.

Yağlı Saçlar İçin Saç Bakım Yağı

Yağlı saçların da bu problemi aşabilmek için farklı saç yağlarına ihtiyacı vardır. Bu bakım yağları, saçların yağ dengesini oluşturur. Özellikle argan yağı, yağlı saç tiplerinin mutlaka kullanması gereken bir bakım ürünüdür. Aynı zamanda saçların kolay şekil almasını sağlar. Yağlı saçlı kişiler saçlarını sürekli yıkamaktan vazgeçmelidir. Çünkü bu problemi yok etmez. Yalnızca erteler.

İnce Telli Saçlar İçin Saç Bakım Yağı

İnce telli saçlar hassas yapıdadır. Bu nedenle her zaman özenli bir bakıma ihtiyaç duyarlar. Saç telleriniz ince ise gerekli bakımı yaparak daha hacimli hale dönüştürebilirsiniz. Eğer saçlarınız duş ya da ısıl işlem sonrası elektrikleniyorsa, bakım yağları tam da ihtiyacınız olan şey demektir! Sizde saçlarınıza uygun saç bakım ürünleri ile tüm problemlerinizi ortadan kaldırabilirsiniz.

En İyi Saç Bakım Yağları

New Well, sizler için profesyonel bir saç bakımı sunar. Özellikle boyalı saçlar için bulunan saç bakım ürünleri ile kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. Parlak ve yumuşacık saçlara sahip olabilmek için New Well “Saç Bakımı” kategorisini ziyaret edebilirsiniz. Saç serumları, saç maskeleri, fön suyu ürünleri, en iyi saç bakım yağları, şampuan ve saç kremleri için en uygun seçenekler sizleri bekliyor.

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.