Takma Kirpik İle Güçlü ve Büyüleyici Bakışlar!

26 Ekim 2020
Takma Kirpik İle Güçlü ve Büyüleyici Bakışlar!

Takma kirpik kullanarak bakışlarınızı yoğunlaştırmaya ve makyajınızı ön plana çıkarmaya ne dersiniz? Farklı takma kirpikler ile dilerseniz kirpik boşluklarını doldurabilir, dilerseniz daha yoğun kirpikler elde edebilirsiniz. Peki takma kirpik nasıl takılır?, En iyi takma kirpik modelleri nelerdir?, Takma kirpik nasıl temizlenmeli? Tüm sorularınızın yanıtı içeriğimizde!

Takma Kirpik Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Takma kirpik, kirpikleri daha gür göstermek için kullanılan ve göz makyajını büyük oranda ön plana çıkaran bir makyaj aksesuarıdır. Birçok kadın yeterince uzun görünmeyen seyrek kirpiklerden rahatsızdır. Takma kirpikler, kirpik boşluklarını kapatmak ve bakışlara yoğunluk kazandırmak için kullanılan en iyi makyaj aksesuarlarından biridir. Doğru takma kirpiği tercih ederek ve doğru takma işlemi yaparak siz de kısa sürede çekici bakışlara sahip olabilirsiniz.

Takma Kirpik Nasıl Temizlenir?

Takma kirpik kullanmak çok daha iyi görünmenize yardımcı olur. Fakat sağlıklı kullanım için takma kirpiklerin iyi temizlenmesi gerekir. Her kullanımdan sonra kirpikleri temizleyip kurulamak önemlidir. Takma kirpik temizlerken ürünleri ılık su dolu bir kaba yerleştirin. Su içerisine öncesinde biraz doğal sabun ekleyin ve köpürtün. Kirpikleri bu sabunlu ılık su içerisinde 15 dakika bekletin. Ardından kirpikte kalan yapıştırıcıları bir cımbız yardımı ile yavaşça temizleyin. Kirpikleri duruladıktan sonra kurulayarak bir sonraki kullanım için kutusuna yerleştirin. İşte takma kirpik temizlemek bu kadar basit!

Takma Kirpik Nasıl Takılır?

Takma kirpik takarken yanınızda ürünün yapıştırıcısını bir de kirpik cımbızını bulundurmanız size yardımcı olacaktır. Kirpiğin dip kısmındaki ince çizgiye yapıştırıcıyı şerit halinde sürmelisiniz. Ardından birkaç saniye kurumasını bekleyin. Sonrasında kirpiği cımbız yardımıyla kirpik dibine yerleştirin ve sabitleyin. İyice kuruduğundan emin olduktan sonra kendi kirpikleriniz ile bütünlük sağlaması için maskara uygulayabilirsiniz. Dilerseniz kendi kirpiklerinize takma kirpik takmadan önce 1 kat rimel uygulayabilirsiniz. Böylece iki kirpiği bütünleştirmek için fazla zaman harcamak zorunda kalmazsınız.

Takma Kirpik Fiyatları Nedir?

Takma kirpik fiyatları, takma kirpik çeşitlerine göre değişkenlik gösterir. Aynı zamanda kirpik kalitesi de fiyatı büyük oranda etkilemektedir. Daha doğal bakışlar için gerçekçi kirpikler tercih etmek en iyi sonucu elde etmenizi sağlar. Takma kirpik fiyatları konusunda araştırma yapıyorsanız ve uygun fiyatlı kaliteli takma kirpik satın almak istiyorsanız New Well ürünlerini inceleyebilirsiniz.

En İyi Takma Kirpik Modelleri

En iyi takma kirpik modellerini en uygun fiyatlar ile sizlere sunan New Well, doğal ve çekici bakışlar elde etmenizi sağlar. Dilerseniz kirpik boşluklarınız için tekli ürünleri inceleyebilir dilerseniz kuvvetli bakışlar için bütün takma kirpiklere göz atabilirsiniz. Tüm ihtiyaçlarınıza özel ürünler newwell.com.tr adresinde sizleri bekliyor.

 

New Well Tekli takma Kirpik Ürünleri

New Well tekli takma kirpik ürünleri, kirpiklerinde boşluk bulunan kişiler için en iyi seçeneklerden biridir. Bu ürünleri özellikle kirpiklerin dış köşelerine uygulayabilir ve fox eyes bakışlar elde edebilirsiniz. Tekli kirpikleri makas yardımıyla kısaltarak alt kirpiklerinize de uygulayabilirsiniz. Paket içinde bulunan ürünler uzun süre kullanım imkanı sağlayacaktır. Kozmetik sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren New Well, tüm profesyonel ürünlerini ulaşılabilir fiyatlar ile sunar.

New Well takma kirpik çeşitlerini incelemek, ürün fiyatlarına göz atmak ve diğer indirimli ürünleri takip etmek için newwell.com.tr web adresini takipte kalın!

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.