Transparan Pudra Nedir, Nasıl Kullanılır?

23 Mart 2020
Transparan Pudra Nedir, Nasıl Kullanılır?

Makyaj yaptıktan sonra cildinizde oluşan parlamadan ya da göz altı kapatıcısının dağılmasından rahatsız oluyorsanız sizleri transparan pudra mucizesi ile tanıştıralım! Birçok kadın makyaj uygulamasını severek yaptıktan bir süre sonra bozulma problemiyle karşı karşıya kalıyor. Kapatıcı yayılmaya başlıyor, yağlı ciltlilerde parlamalar oluşuyor ya da kontür hatları bozuluyor. Bu tarz sorunlar yaşamamak adına kullanabileceğiniz harika bir ürün var. Transparan toz pudra kullanarak en profesyonel makyaj uygulamalarının bozulmadan uzun süre kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz.

Transparan Pudra Nedir?

Transparan pudra makyaj sonrası oluşan ıslak yapıyı daha doğal bir hale getirmek ve dağılmaları önlemek için kullanılan etkili bir ürünüdür. Birçok makyaj artisti profesyonel bir uygulama için transparan pudra ile sabitleme sağlar. Genellikle sıkıştırılmış olarak sunulan transparan pudralar, son zamanlarda makyaj masalarında hak ettiği değeri alıyor. Cilt makyajını sabitlemek, keskin kontür hatları yaratmak, alın bölgesindeki parlamaları önlemek, göz altında bulunan kapatıcının sabit kalmasını sağlamak için siz de mutlaka bir transparan pudra edinmelisiniz. Transparan pudra ne işe yarar? Sorusunu da böylelikle yanıtlamış olduk.

Aslında renksiz (ten rengi) olan bu ürünler dizi ve film setlerinde yoğun olarak kullanılır. Çünkü oyuncuların cilt kusurlarını ve parlamalarını ortadan kaldırır. Geçtiğimiz yıllarda kullanılmadığı için gereksiz görülen transparan pudraların etkisi görüldükten sonra kullanım oranları fazlasıyla arttı.

Transparan pudra hangi cilt tipleri için uygun? Bu ürün cilt tiplerine özel olarak tasarlanabildiği gibi tüm cilt tiplerini için uygun çeşitleri de bulunur. Yağlı ciltliler için daha mat sonuçlar verirken kuru ciltlere özel oluşturulan transparan pudralar canlı ve sağlıklı görünüm sunar.

Transparan Pudra Nasıl Kullanılır?

Transparan pudra için öncelikle iyi bir pudra fırçası edinmelisiniz. Makyaj yaptıktan sonra gözaltınıza, elmacık kemiklerinin altına (kontür çizgisinin alt bölgesine), alın ortasına ve burun üstüne uygulama yapabilirsiniz. Kullanması riskli bir ürün değildir. Fazla gelen ürünü fırça ile kolayca dağıtabilirsiniz. Kontür hattının daha keskin çizgilerde olmasını seviyorsanız makyaj süngeri ile uygulama yapabilirsiniz.

Transparan Pudra Ne İşe Yarar?

Yukarıda belirttiğimiz uygulama sonrasında cildinizdeki parlamalar yok olur. Daha canlı görünürsünüz. Renk eşitsizlikleri ortadan kalkar. Makyaj yapmak istemediğiniz zamanlarda bile nemlendirici kullandıktan sonra ten rengi bir pudra uygulayabilir ve cilt renginizi eşitleyerek sabitleyebilirsiniz.

Transparan Pudra Nasıl Uygulanır?

Transparan pudra uygulamak için New Well profesyonel makyaj fırçalarını ve süngerlerini kullanabilirsiniz. New Well transparan pudra ürünlerinin üzerinde bulunan ayna ile kolayca uygulama yapabilirsiniz. Yukarıda belirttiğimiz yüz hatlarına uygulama yapabilir ve makyajınızı gün boyunca olumsuz koşullardan koruyabilirsiniz. Mineral içerikli transparan pudralar tercih etmek, cildinizde sivilce problemi oluşmasını engeller.

Uygun Fiyatlı Transparan Pudra Önerisi

Transparan pudra önerisi için size Porcelain Make-Up Powder ürününü sunuyoruz! Uygun fiyatlı bu pudra, başta karma ve yağlı cilt tipleri olmak üzere tüm cilt tipleriyle kolayca bütünleşebiliyor. Böylece gün içinde kapatıcılığını ve kalıcılığını yitirmeden sağlıklı ve doğal görünen ten makyajına sahip olabiliyorsunuz. Daha aydınlık görünen bir transparan pudra önerisine ihtiyaç duyuyorsanız Derma Whitening Skin Powder kullanabilirsiniz. Aydınlık, taze ve canlı bir cilt elde etmek için özenle üretilen New Well Derma Whitening Skin Powder her ten rengine ve cilt tipine uyum sağlar. Ürünü kullandıktan sonra gün içinde makyajını tazelemene gerek kalmaz. İçeriğinde mika, çinko oksit ve caprylic/capric triglyceride bulunur.

New Well transparan pudra ürünlerini incelemek ve detayları öğrenmek için Pudra – Powder kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.