Yüz Şekline Göre Kaş Modelleri

26 Mart 2020
Yüz Şekline Göre Kaş Modelleri

Kaşlar, ifademizi belirleyen en önemli çerçevelerdir. Bakışlara anlam kazandıran ve yüzün daha karakteristik durmasını sağlayan bu önemli alanlar için etkili bakım yapmak gerekir. Seyrek, dökülen ve yüz şekline uygun olmayan kaşlar sizi olduğunuzdan daha yaşlı ya da yorgun gösterebilir. En az saçlarımız kadar kaşlarımız da sağlıklı ve iyi görünmemize yardımcı olur. Kaşların ten rengine ve yüz şekline uyumlu olması her zaman daha genç ve daha fresh görünüm sunar. Aynı zamanda kaş rengi de görünümü etkileyen büyük bir faktördür. Saç rengine uyumlu, yukarı doğru taranan ve bakımı yapılan kaşlar gençliğin iksirlerinden biridir.

İfadeyi ortaya çıkaran kaşlarımız için doğru model tercih edilmediğinde sürekli üzgün ya da kızgın gibi görünebiliriz. Bu sebeple kendi yüz şeklimizi tanıyıp ona en uygun kaş modelini seçmekte yarar var.

Kaş Modelleri Nelerdir?

Farklı yüz şekillerine bağlı olarak; düz kaş modelleri, kalın kaş modelleri, ince kaş modelleri, kavisli kaş modelleri, doğal kaş modelleri, kısa kaş modelleri olarak birçok farklı seçenek bulunur. Eğer çok ince kaşlara sahipseniz kıl tekniği ile kaşlarınızı kalınlaştırabilir ve istediğiniz modelde şekil verebilirsiniz. Herhangi bir kazadan ötürü ya da genetik olarak kaşlarınızın bazı bölgelerinde tüy çıkmıyorsa kıl tekniği oldukça verimli bir yöntem olacaktır. Yeni kaş modelleri için en doğal görünümü sunan kıl tekniği, popüler uygulamalar içinde yer almaktadır.

Erkek Kaş Modelleri

Bilinenin aksine kadınlar kadar erkeklerde farklı kaş modelleri adına uygulama yaptırmaktadır. Sağlıklı kaşlar yalnızca kadınların değil erkeklerinde ihtiyacıdır. Erkeklerde genel olarak kaş yoğunluğu fazla olduğu için şekillendirme işlemi yapılabilir ve ardından bakım serumu ile destekleme sağlanabilir. New Well kaş ve kirpik serumu kullanarak kaşlara bakım yapabilir ve dökülme problemini önleyebilirsiniz.

Düz Kaş Modelleri

Düz kaşlar, son dönemlerin popüler modellerinden biri. Eğer oval yüz şekline sahipseniz keskin hatlara sahip olmayan ancak biçimlendirilmiş düz kaş modellerini kullanabilirsiniz. Yuvarlak yüze kaş modelleri için araştırma yapıyorsanız düz kaş modellerini inceleyebilirsiniz. Kaş modelleri ve isimlerini dikkatli incelemek daha sağlıklı olacaktır. Aynı zamanda eğer kıl tekniği ya da pudralama tekniği uygulayacaksanız öncesinde çizim işlemleri gerçekleştirmekte yarar var. Böylece hatları daha rahat görebilirsiniz.

Kalın Kaş Modelleri

Kalın kaş modelleri birçok kadın tarafından tercih ediliyor. Özellikle yukarıya doğru taranarak sabitlenen kalın kaşlar, fresh ve canlı görünmeye yardımcı oluyor. Eğer kalp şekline sahip bir yüzünüz var ise alın bölgesi geniş olduğu için kalın kavisli kaş modelleri kullanabilirsiniz. Böylece daha net ve dolgun bir yüz elde edebilirsiniz. Fakat uzun bir yüze sahipseniz kavis kullanmaktan kaçınarak görüntüyü biraz yanlara doğru genişletmek için kavissiz kalın kaşlar kullanabilirsiniz.

Kavisli Kaş Modelleri

Kavisli kaşlar, her yüze uyum sağlayacak kaş modelleri içerisinde değildir. Ancak yumuşak yüz hatlarına sahip olan kişiler için daha tok görünüm sunmaya yardımcı olur. Karakteristik yüz hatları oluşturmak istiyor ancak yüz şeklinizin oval olmasından dolayı bu görünümü yaratamıyorsanız kaşlarınızda kalın modeller kullanmalısınız.

Şekillendirmenin sonrasında New Well kaş ve kirpik boyası kullanarak kaşlarınızı daha da belirgin hale getirebilirsiniz. Sabah ve akşam rutinlerinize kaş ve kirpik serumunu ekleyerek dökülme ve seyreklik sorununu ortadan kaldırabilirsiniz. Kaş tüyleri yaklaşık 1 ay sürede uzar. New Well Kaş ve Kirpik Serumu ile bu süreyi daha da kısaltmak mümkün. Daha anlamlı bakışlar ve etkileyici görünüm elde etmek New Well ile çok kolay!

Doğal Kaş Modelleri

Kaşlarınızı şekillendirme fikri size ilgi çekici gelmiyorsa doğal kaş modelleri tercih edebilir ve yalnızca kaşlarınızı biçimlendirebilirsiniz. Kıl tekniği kaş modelleri uygulayan alanlar bu konuda profesyonel destek sağlıyor. Uygulama sonrası New Well kaş ve kirpik serumu ile kaş bakımınızı destekleyebilirsiniz.

Kontür Kaş Modelleri

Kontür kaş uygulamaları içerisinde inceleyebileceğiniz onlarca model mevcut. Yeni kaş modelleri yaratma konusunda büyük rağbet gören kaş kontürleme işlemini profesyonel alanlardan almak, olumsuz sonuçlar elde etmemeniz açısından önem barındırır. Yüz şekline göre kaş modelleri sunan uzman kişiler ile görüşebilir ve en doğru yönlendirmeyi elde edebilirsiniz.

Kıl Tekniği Kaş Modelleri

Kıl tekniği, oldukça doğal bir görünüm sunarak kaşlarınızı kalınlaştırma ya da mevcut kaşların boşluklarını doldurmaya yardımcı bir uygulamadır. Bu yönteme başvurmadan önce kaşlarınızı beslemeyi ve gerekli bakımı yapmayı ihmal etmemeniz gerekir.

Yuvarlak Yüze Kaş Modelleri

Yuvarlak bir yüze sahipseniz yüksek kavisli kaşlar tam da size göre. Kaş kavisini ne kadar yükseltirseniz yüzünüz o kadar uzun görünür. Dairesel hatlara sahip kaşlar yüzünüzü daha da oval göstereceği için bu tarz kaş modellerinden uzak durmanız gerekir.

Ek bir bilgi vermekte yarar var. İri ve yuvarlak gözler için az kavisli kaşlar daha uygun olacaktır. Yüz şekline göre kaş modelleri tercih etmek tüm ifadenizi değiştireceği için doğru kararlar vermek adına uzman desteği almanızı öneririz.

Kaşlarınızın şeklini seviyor ya da sevmiyor olsanız dahi daha sağlıklı uzamaları ve gür çıkmaları için kaş-kirpik bakımını ihmal etmemeniz gerekir. Evde uygulayabileceğiniz pratik ve doğal çözümler adına Kaş ve Kirpik Bakımı kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.