Likit Rujlar İle Gün Boyu Renkli ve Canlı Dudaklar!

18 Kasım 2020
Likit Rujlar İle Gün Boyu Renkli ve Canlı Dudaklar!

Likit ruj trendine katılmaya hazır mısın? Yaz - kış fark etmeden her sezonun favori makyaj malzemesi olan ve dudakları gün boyu canlı gösteren likit ruj renkleri ile sizde enerjinizi dışa yansıtabilirsiniz! Peki likit ruj nasıl sürülür?, En iyi likit rujlar nelerdir? Soruların yanıtını merak ediyorsanız içeriğimizi mutlaka okuyun.

Likit ruj nedir?

Likit ruj, yumuşak yapısı ile kolayca uygulanabilen ve aplikatörü ile dudak şeklinizi belirginleştirebileceğiniz muhteşem bir ruj çeşididir. Aynı zamanda mat .eşitleri de bulunduğu için genellikle kadınların favori ürünleri içerisinde yer alır. Kalıcı olmaları ve her makyaj stiline uyum sağlamaları, likit rujları diğer ürünlerden ayıran belirgin özelliklerden biridir.

Likit ruj nasıl sürülür?

Ünlü yıldızlar, modeller ve birçok kişinin de tercih ettiği likit rujlar, oldukça pratik şekilde kullanılıyor. Eğer likit mat ruj tercih ediyorsanız gün içinde kuruma yapmaması adına uygulamadan önce nemlendirici sürmek çok daha yararlı olacaktır. Fakat gloss bir likit ruj kullanıyorsanız yumuşak yapısı dudaklarınızı nemlendirmeye de yardımcı olur. Ürünün aplikatörünü önce dudak çizginizi belirlemek için kullanabilir, sonrasında dudak içini boyayabilirsiniz. İşte likit ruj sürmek bu kadar kolay!

Likit rujların en sevilen yönü her mevsime uygun olmaları. Sonbahar kış dönemlerinde kahve ve bordo tonlarının iddiasını yüzünüze yansıtabilir, ilkbahar ve yaz aylarında ise tatlı şeftali ve pembenin enerjisini hissedebilirsiniz.

Kurumayan likit ruj önerileri nelerdir?

Özellikle likit mat rujların bazıları gün içinde dudaklarınızda kuruluk yaratabiliyor. Bu da dudaklarda bazı bölgelerde rujun parçalanmasına ve kötü görünmesine yol açıyor. Bu gibi problemler yaşamamak adına öncelikle kaliteli ürünlere yönelmek gerekiyor. İyi içerikli ürünler kuruma yapmıyor ve gün boyu dudaklarınızın nemli kalmasını sağlıyor. Likit mat rujun kurumasını önlemek istiyorsanız uygulama yapmadan önce dudaklarınıza bir dudak peelingi uygulayabilir ve ölü deriyi atarak yoğun bir nemlendirme sağlayabilirsiniz. Böylece ruju sürdüğünüzde kuruluk hissetmeyeceksiniz.

Likit ruj renkleri nelerdir?

Likit ruj renkleri son derece çeşitlidir. Özellikle her geçen gün popülaritesini arttıran bu ürünün renk skalası oldukça geniştir. Pembe, turuncu, kahverengi, bordo ve kırmızının birçok tonunu likit rujlarda bulabilmek mümkün. Sizde bu renkler içerisinden size en uygun tonları tercih edebilir ve dudaklarınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Makyajın en önemli adımlarından biri olan rujlar, tamamlayıcılık sağlar. Yapmış olduğunuz makyajın renklerine uyumlu bir ruj sürerek bütünlük oluşturabilirsiniz.

Likit ruj nasıl çıkar?

Likit ruj, kalıcı yapısı nedeniyle diğer ruj çeşitlerine göre biraz daha zor çıkabiliyor. Bunu önlemek adına önce makyaj temizleme suyu ve pamuk ile rujunuzu çıkarabilir, sonrasında nemlendirme adımına geçebilirsiniz. Makyaj temizleme mendilleri, genellikle likit rujlar için yetersiz kalır ve dudaklarınızın tahriş olmasına yol açabilir. Bu nedenle micel su ürünlerine yönelmek daha doğru olacaktır.

En iyi likit rujlar

En iyi likit rujlar için New Well ürünlerini inceleyebilirsiniz. New Well likit ruj çeşitleri dudakta ıslak bir his bırakmaz. Yağlı bir yapıya sahip olan likit rujların dudaktaki kalıcılık süresi kalitesini belirler. Dağılan, akan ve bulaşan özelliklere sahip rujlar yerine dudaklara nem veren ürünleri tercih etmelisiniz.  New Well likit rujlar gün boyu kalıcı yapıdadır ve dudaklarınızı kurutmadan renklendirmenizi sağlar.

New Well likit ruj renkleri

New Well likit ruj renklerine göz atmak ve size uygun ürünleri güvenle sipariş vermek için Dudak Makyajı kategorisini ziyaret edebilirsiniz. Aynı zamanda indirimli ürünlere göz atabilir ve avantajlı alışverişler yapabilirsiniz.

LİKİT RUJLARIMIZA GÖZ ATIN!

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.