Makyaj Süngeri Nedir ve Nasıl Kullanılır?

01 Ekim 2020
Makyaj Süngeri Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Makyaj süngeri, son dönemin en popüler makyaj aksesuarlarından biridir. Fondötenin ve diğer ten makyajı ürünlerinin cildiniz ile daha kısa sürede bütünleşmesini istiyorsanız ve uygulama sırasında yüzünüzde fırça izi oluşmasından sıkıldıysanız makyaj süngerlerini çok seveceksiniz!

Makyaj süngeri nedir?

Makyaj süngeri, yumuşak yapıda ve görüntü itibari ile yumurtayı andıran bir uygulama aksesuarıdır. Ten ürününü yüzünüzün belirli noktalarına sürdüğünüzde makyaj süngeriyle oluşturacağınız tampon hareketler, ürünün cildinizle bütünleşmesini sağlar. Bu ürün ile aynı zamanda allık, highlighter gibi ürünleri de cildinize rahatça sürebilirsiniz. Eşit ve doğal şekilde yayılan makyaj malzemeleri daha profesyonel görünüm elde etmenize yardımcı olur.

Makyaj süngeri nasıl kullanılır?

Makyaj süngeri kullanımı son derece pratiktir. Bu ürün ile fondöten kullanmak istiyorsanız makyaj süngerinin büyük kısmını kullanmanız gerekir. Ancak gözaltı kapatıcısı gibi küçük alanlara uygulama yapıyorsanız süngerin açılı kısmını kullanmanız işinizi kolaylaştıracaktır. Makyaj süngeriyle fondöten nasıl sürülür? Sorusu bu konuda merak edilen sorulardan biridir. Bir miktar fondöteni yüzünüzün belirli kısımlarına nokta halinde bırakın. Ardından makyaj süngerinizi nemlendirin. Tampon hareketler ile fondöteni tüm yüzünüze yayın. Bütünlük kazanmak için çene altına da uygulama yapabilirsiniz. İşte makyaj süngeri kullanımı bu kadar kolay ve pratik!

Makyaj süngeri nasıl temizlenir?

Tıpkı makyaj fırçaları gibi makyaj süngerlerini de temiz tutmanız gerekir. Düzenli aralıklar ile süngerinizi yıkayabilirsiniz. Aynı zamanda makyaj sonrası nemli kalan süngeri mutlaka kurumasını kolaylaştıracak bir alana bırakın. Islak kalması bakteri oluşumuna yol açabilir. Aynı zamanda cildinizde akne sorunları yaratabilir.

Makyaj süngeri nasıl nemlendirilir?

Makyaj süngerini nemlendirmek için boş bir sprey şişeye su ekleyebilirsiniz. Makyaj yapacağınız zamanlarda süngerin üzerine birkaç pompa sıkmanız yeterli olacaktır. Dilerseniz süngeri su altına tutup fazla kalan suyu peçete yardımıyla alabilirsiniz.

Fondöten süngeri fiyatları nedir?

Fondöten süngeri fiyatları farklılık gösterebilir. Çünkü bu ürünün de boyutları bulunmaktadır. Göz altına daha rahat uygulama yapabilmek için küçük makyaj süngerleri bulunurken, tüm yüze ten makyaj ürünlerini yaymak için büyük makyaj süngerleri de mevcuttur. Bir paket içerisinde birkaç farklı boyda makyaj süngeri sunan ürünler de bulunmaktadır. Bir büyük ve bir küçük makyaj süngerine sahip olmak daha kolay kullanım imkanı sunar. Böylece büyük makyaj süngeri ile fondöteninizi sürerken, kapatıcı ve allık gibi ürünler için de küçük ürünü tercih edebilirsiniz.

Makyaj süngerlerinde rahatsız olunan en büyük konu süngerin fazla ürün çekmesidir. New Well makyaj süngerleri ürün çekmeyen kaliteli yapıları ile sizlere kolaylık sağlar.

En iyi makyaj süngeri

En iyi makyaj süngeri için araştırma yapıyorsanız New Well ürünlerini inceleyebilirsiniz. Yumuşak yapıları ile konforlu bir makyaj süreci sağlayan New Well makyaj süngeri çeşitleri en uygun fiyat seçenekleri ile sizlerle! Dağılmayan, zaman geçtikçe parçalanmayan ve temizleyerek tekrar tekrar kullanabileceğiniz makyaj süngeri çeşitleri newwell.com.tr adresinde sizleri bekliyor.

New Well makyaj süngeri

Fondöten süngeri, çoklu pudra süngerleri ve diğer tüm ürünler Makyaj Aksesuarları kategorisinde. Dilerseniz 3’lü ürünlere göz atabilir ve avantajlı alışverişler yapabilirsiniz. New Well 3’lü renkli süngerler içerisinde hem büyük hem de küçük makyaj süngeri çeşitleri bulunur. Nazik ve kolay makyaj uygulamaları için yıkanabilen bu harika süngerleri denemenin tam zamanı.

New Well uzun yıllardır kozmetik sektöründe liderlik üstlenmektedir ve profesyonel makyaj malzemelerini ulaşılabilir fiyatlara sunar. Siz de makyaj çantanız için ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünleri web sitesi üzerinden inceleyebilir ve kolayca alışveriş yapabilirsiniz. Newwell.com.tr sitesini takip ederek indirimlerden yararlanabilir ve avantajlı fiyatlarla ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.