Peeling Nedir, Peeling Nasıl Yapılır?

19 Mart 2020
Peeling Nedir, Peeling Nasıl Yapılır?

Makyaj yapmak kadar cildi temiz tutmak ve sağlıkla ışıldamasını sağlamakta büyük önem taşır. Cildin daha sağlıklı görünmesi için cilt bakımını ihmal etmemek ve düzenli peeling yapmak gerekir. Böylece hem daha canlı bir cilde sahip olabilir hem de daha kusursuz makyaj uygulamalarına imza atabilirsiniz!

Peeling Nedir?

Peeling ne işe yarar? Peeling, cildi derinlemesine arındırmanıza yardımcı olan, cilt üzerindeki pürüzlerin yok olmasını sağlayan etkili bir cilt bakım ürünüdür. Peeling içerisinde minik mikro tanecikler bulunur. Bu tanecikler gözeneklerin kirden arındırılmasına ve temizlenmesine yardımcı olur. Böylece cildin her zaman nefes alır ve tazelenir. Özellikle yüz için peeling uygulamalarını haftalık bakım rutinlerinize eklemelisiniz. Böylece cildinizde sivilce-akne gibi oluşumları da en aza indirgeyebilirsiniz.

Peeling Nasıl Yapılır? Peeling Nasıl Uygulanır?

Peeling, uygulaması çok kolay bir cilt bakım ürünüdür. Hemen peeling nasıl yapılır? ya da peeling nasıl uygulanır? Sorularınızın yanıtını verelim. Üründen bir miktar elinize alarak cildinize uygulayan ve dairesel hareketler ile masaj yapın. Peeling içerisindeki küçük taneciklerin etkisini kısa sürede hissetmeye başlayacaksınız. Birkaç dakika beklettikten sonra ılık su ile durulayın. Ardından cildinizi güzelce nemlendirin. İşte bu kadar kolay!

Yüzdeki ölü deri nasıl temizlenir? Peeling mikro tanecikleri dairesel masaj hareketleriniz ile etki göstermeye başlar. Böylece ölü deri ortadan kaybolur. Makyajınız için harika bir cilt sizleri bekler.

Doğal Peeling

En iyi peeling doğal peelingtir. Cilt bakımınız için peeling ürünleri seçerken içeriğine dikkat etmeli ve cilt tipinize uygun ürünler tercih etmelisiniz. Özellikle yüz peelingi seçerken özenli davranmak önemlidir. Çünkü yüzümüz oldukça hassastır. Dilerseniz biraz da hassas cilt tiplerine özel peeling seçimlerine değinelim.

Kuru Ciltler İçin Peeling

Kuru ciltler hassastır. Bu nedenle cilt peeling uygulamasında dikkatli kullanım sağlamaları gerekir. Aynı zamanda içerisinde cildi tahriş edecek alkol vb. içerikli ürünleri kullanmamaları gerekir. Değerli yağlar ile cildin kuruluğunu giderecek ürünler tercih edilmelidir. Kil bazlı içeriğe sahip olan peelingler kuru ciltler için yarar sağlar.

Hassas Ciltler İçin Peeling

Hassas ciltler için peeling araştırması yapıyorsanız New Well Bioenergy Bamboo Peeling tam size göre. Bambunun ferahlatıcı özelliği ile sağlıklı bir görünüm kazanabilirsiniz. Bamboo peeling, sahip olduğu hassas formülü ile cilde zarar vermez. Cildi derinlemesine temizleyerek ölü hücrelerden arındırır.

Peeling Ne İşe Yarar?

Peeling ne işe yarar? Sorusunun yanıtını aslında yukarıda belirtmiştik. Ancak tüm bu detayların dışında New Well Bioenergy Bamboo Peeling, cildi fazla yağdan arındırır. Nem dengesini korur. İçeriğindeki bambu aromasının muhteşem birleşimi ile size yumuşak bir cilt sunar. Peeling yapmak için artık herhangi bir cilt bakım merkezine gitmenize gerek yok. New Well ürünleri ile evde de rahatça peeling yapabilirsiniz.

Evde peeling nasıl yapılır? Cildinize uygun krem peeling ya da peeling jel ürününü belirleyerek haftalık rutinler ile evde peeling yapabilirsiniz. New Well Bioenergy Red Ginseng Peeling, pratik kullanım imkanı sunar. Nemli cildinize ürünü uygulayabilir ve ardından temizleyebilirsiniz. Kolayca dağılan peeling, içerdiği arındırıcı kil bazları ile kısa sürede cildinize nüfuz eder, cildinizdeki yağı ve kiri derinlemesine temizler.

Peeling Ürünleri

New Well peeling ürünleri ile henüz tanışmadıysanız Cilt Bakımı kategorimizi ziyaret edebilirsiniz. New Well Bioenergy peeling serisi ile siyah noktalarınız temizlenecek ve cildiniz daha parlak görünecek. Düzenli kullanım ile istediğiniz o mükemmel görünüme kavuşabilirsiniz.

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.