Tırnak Bakımı ve Hızlı Tırnak Uzatma

09 Mart 2020
Tırnak Bakımı ve Hızlı Tırnak Uzatma

Tırnak Bakımı ve Hızlı Tırnak Uzatma

Tırnak bakımı gerek modern görünüm gerekse sağlık açısından büyük önem taşıyor. Bu nedenle tırnak bakımını ihmal etmemek ve gerekli özene göstermek şart. Bugün birçok kadın kolay kırılan, güçsüz tırnaklardan şikayetçi. Peki tırnak bakımında bu problemlerin önüne geçmek ve hızlı tırnak uzatmak için neler yapılabilir? Öncelikle tırnaklarımızın genel olarak neler karşısında uzadığına değinelim.

Tırnak Nasıl Uzar?

Tırnaklarımız vücudumuza aldığımız kalsiyum ve protein ile doğru orantılı olarak uzama gösterir. Tıpkı saçlarımız gibi. Eğer sağlıklı uzayan tırnaklara sahip olmak istiyorsanız beslenme düzeninize dikkat etmeli ve öğünlerinize kalsiyum – protein destekli yiyecekler eklemelisiniz. Bol mevsim meyveleri tüketmek ve su içmekte tırnaklarınızın kısa sürede uzamasına yardımcı olacaktır. Eğer tırnaklarınız daha uzayamadan kolayca kırılıyorsa bunu gelip geçici bir neden olacak değil, bir sağlık sorunu olarak ele almalısınız.

Tırnak Uzatma Yöntemleri

Eğer beslenmenize dikkat ettiğiniz ve tırnaklarınız uzadığı halde sürekli belirli noktalardan kırılıyorsa yapabileceğiniz bazı şeyler var. Bunun için tırnak besleyici ve tırnak sertleştirici ürünleri kullanabilirsiniz. New Well tırnak sertleştirici hassas tırnaklar için özel olarak geliştirildi. Tırnaklarda canlandırıcı bir etkinin oluşmasını sağlayan bu mükemmel ürün, yumuşak yapıya sahip tırnaklarda mevcut kırılganlığı önlemeye yardımcı olur. New Well tırnak sertleştirici bölünmeye ve kırılmaya alışmış tırnaklara bakım yapar ve tırnakların dış etkenlere karşı dayanıklı olmasını sağlar.

Ayak Tırnak Bakımı Nasıl Yapılır?

Ayak tırnak bakımı da tıpkı ellerimiz gibi önem vermemiz gereken bir bakım alanıdır. Çoğu birey ayak tırnak bakımına özen göstermediği için tırnak batması ya da tırnak yaralarına yol açan sorunlar ile yaşamak durumunda kalır. Öncelikle ayak tırnaklarına kesinlikle oval kesim yapılmamalıdır. Düz kare olarak törpü ile şekillendirebilir ve tırnak besleyici ürünler ile sağlıklı uzamasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda ayak bakım kremi kullanmakta hem tırnak hem de ayak sağlığı için büyük önem teşkil eder. Ayak tırnak bakımına özen göstermeli ve sağlığımızı dikkate almalıyız.

Evde Tırnak Bakımı Nasıl Yapılır?

Evde tırnak bakımı yapmak için öncelikle kişisel bakım ürünlerine sahip olmalı ve düzenli olarak bu ürünlerin temizliğini sağlamalısınız. Tırnaklarınızı kestikten sonra törpü ile şekil verebilir ve tırnak üzerindeki pürüzleri yok edebilirsiniz. Ardından temizlenmiş ve pürüzlerden arındırılmış tırnaklarınız için New Well tırnak besleyici tam bir bakım kaynağı olacaktır. Son adım olarak da tırnak sertleştirici uygulayarak kırılma sorunlarının önüne geçebilirsiniz.


Eğer tırnaklarınız sağlıklı uzuyorsa fakat tırnak yeme gibi olumsuz alışkanlıklardan dolayı hızlı tırnak uzatamıyorsanız acı oje kullanabilirsiniz. Bu sizi bir süre zorlayabilir fakat sonrasında kavuşacağınız bakımlı tırnaklar her şeye değecektir. El ve tırnak bakımına özen göstererek daha temiz ve modern bir görünüme kavuşabilirsiniz.


Tırnak bakımı nasıl yapılır? Evde tırnak bakımınızı yukarıda belirtiğimiz ürünler ile kendiniz yapabilirsiniz. Kuaförlerin steril edilse dahi herkes için kullandıkları bakım ürünlerine yönelmekten daha sağlıklı bir yol olacaktır. El ve tırnak bakımında kişisel ürünler kullanmak mikrop-mantar vb. sorunlar yaşanmaması adına önemlidir. Tüm kesim, törpü ve tırnak eti işlemlerinin ardından tırnak besleyici ve tırnak uzatıcı oje ile bakımınızı tamamlayabilirsiniz.

El ve Tırnak Bakımı İle Bakımlı Tırnaklar

Tırnakları güçlendirmek için ve daha bakımlı hale dönüştürmek adına belirli bir çaba harcıyor olabilirsin ancak bu şekilde muhteşem bir görünüm elde edebileceğin gerçeğini unutmamalısın!
Her zaman bakımlı görünen tırnaklar için ojelerinizi temizledikten sonra limonlu su ile güçlendirici doğal bakım uygulayabilirsiniz. Bunun dışında tırnak maskesi de yine güçlendirme adına yardımcı olacaktır.

Tırnak Güçlendirme

Tırnak güçlendirme için size bir önerimiz var. New Well Nail Nutrition ile tırnaklarınız artık çok daha sağlıklı. Bakımlı ve güçlü tırnaklara kavuşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Esnek fırça ile tırnaklarınıza kolayca uygulayabilir ve kendinize harika bir tırnak bakım rutini oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda bu özel tırnak besleyici ürünü ojelerinizin altına baz olarak da sürebilirsiniz.

Tırnak Besleyici ve Tırnak Kırılmasını Önlemek

Tırnak besleyici ile ellerine yepyeni bir bakım rutini uygulamak ve kırılma problemine bir son vermek için kategorilerimiz üzerinden tırnak bakımı sekmesini ziyaret edebilirsiniz. İhtiyaçlarınıza yönelik tüm ürünler ve ürün özelliklerine göz atabilirsiniz.

Tırnak Sertleşmesi

Düzenli kullanım ile tırnak sertleşmesi sağlayabilir ve kırılgan tırnaklara elveda diyebilirsiniz. Tırnaklardaki keratin eksikliğini gideren bu ürün aynı zamanda tırnakların daha bakımlı bir görünüme kavuşmasında son derece etkilidir. Böylece tırnaklarda oluşan kırılmalar, çatlamalar ve ayrıklıklar artık geçmişte kalır.

Erkek Tırnak Bakımı

New Well tırnak bakım ürünleri yalnıza kadınlara özgü değildir. Erkek tırnak bakımı için de rahatlıkla kullanılabilir. Tıpkı kadınlar kadar erkekler de tırnak bakımına özen göstermelidir. Özellikle erkekler de de tırnak yeme problemi sıkça gözlenebildiği için acı oje kullanımı çözüme yardımcı olacaktır.

TIRNAK BAKIMI ÜRÜNLERİMİZE GÖZ ATIN!

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.