Kil Maskesi İle Daha Yumuşak ve Parlak Bir Cilt!

25 Eylül 2020
Kil Maskesi İle Daha Yumuşak ve Parlak Bir Cilt!

Cilt problemlerini yok eden ve cildi yumuşatan kil maskeleri ile hala tanışmadınız mı? Kil mucizesinin cilde olan yararlarını öğrendikten sonra bakım rutinlerinizde mutlaka bulunduracağınızdan eminiz!

Kil maskesi nedir?

Cilt bakımına önem veren kadınların öncelikli tercihi olan kil maskeleri, doğal içerikleri ile cilde zarar vermiyor. Cilt probleminize uygun kil maskesini kullanarak siz de sivilce ve akne oluşumlarını önleyebilir ve yumuşacık bir cilde sahip olabilirsiniz. Kil maskeleri içeriğinde kimyasal madde barındırmayan doğal maske özelliği taşıyor. Birçok tonik ya da cilt temizleyici ürün, kimyasal madde içermek ile birlikte hassas ciltler başta olmak üzere ciltte kabarma – kırmızı leke vb. problemler yaratabiliyor. Kil maskeleri doğal içerikleri ile hem daha ekonomik hem de daha etkili bir cilt bakımı sunuyor. Kil maskesi faydaları nelerdir?

Kil maskesi ciltteki yağı dengeleme özelliğine sahip. Hangi kil maskesini kullanırsanız kullanın kil içeriği cildinizdeki yağ dengesini korumanızı destekleyecektir. Bu nedenle yağlı ciltli kişiler kil maskelerini severek kullanırlar. Kil, geçmişten günümüze ulaşan bir doğal etkendir. Ciltteki kiri temizler ve cildin yeniden yapılanmasına yardımcı olur. Kil maskeleri, ayrıca cilt bakım ürünlerinin cildinize yapışmasına ve daha fazla suya dayanıklı olmasına yardımcı olur. 

Kil maskesi nasıl kullanılır?

Kil maskelerinin kullanımı pratiktir. Bir miktar ürünü maske fırçası ile yüzünüze eşit şekilde dağıtmanız gerekir.  Beklettikten sonra ılık su ile nazikçe temizleyebilirsiniz. New Well kil maskeleri, banyonuzda severek uygulayacağınız en pratik üründür. Özellikle Argan Facial Clay Mask, cildinizi derinlemesine temizler ve nemlendirir. Maskenin içeriğinde bulunan doğal özler sayesinde cildinizin vitamin ve mineral dengesi sağlanır. Ayrıca bu özler, cildinizi nemlendirir ve sıkılaşarak gençleşme elde etmenize yardımcı olur.

Kil maskesi nasıl temizlenir?

Kil maskesi ılık su kullanılarak kısa sürede temizlenebilir. Maskeyi uygulayıp yeterli süre beklettikten sonra su ile durulayabilirsiniz. Ardından nemlendirici uygulamanız gece boyunca cildinizin güzelce nemlenmesini sağlayacaktır.

Lekeler için kil maskesi

Lekeler için satın alınan birçok ürün, sonraki süreçte daha fazla leke ve sivilceye yol açabilmektedir. Bu nedenle kil maskeleri lekeler için büyük rağbet görür. Doğal bir içeriğinin bulunması ve cilde zarar vermeden temizlemesi kil maskelerini diğer ürünlerden ayıran en belirgin özelliktir. Eğer lekeler için kil maskesi arayışında iseniz New Well kil maskesi ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Yağlı ciltler için kil maskesi önerileri

Yağlı ciltler için kil maskesi seçimi önemlidir. Fakat neredeyse bütün kil maskeleri cildin yağ oranını dengelemesine yardımcıdır. Cildin yağ dengesini sağlarken diğer cilt problemlerini onaran kil maskelerine ihtiyaç duyuyorsanız New Well Saf Kil Detox Yüz Maskesi kullanabilirsiniz. Kullanıldığı andan itibaren etkisini göstermeye başlayan ve ferahlık hissi veren detoks yüz maskesi cildi tazeler. Aynı zamanda güneş lekelerinin yok olmasını destekler. Ciltteki pürüzleri yatıştırır.

New Well kil maskesi ürünleri

New Well kil maskesi ürünleri profesyonel formüller ile cilt tiplerine özel olarak üretilmiştir. Newwell.com.tr web adresinden cilt bakımı kategorisine tıklayarak kil maskesi ürünlerine göz atabilirsiniz. Volkanik yüz maskesi, nem bombası, argan yağlı kil maskesi ve saf kil detoks kil maskesi ürün detaylarını okuyarak cilt yapınıza uygun ürünü kısa sürede sipariş verebilirsiniz.

Detoks kil maskelerinden nemlendirici özelliğe sahip kil maskelerine kadar cildiniz için aradığınız maske seçeneklerini New Well'in geniş ürün skalasında bulabilirsiniz. En iyi kil maskelerini, en uygun fiyatlar ile satın alarak cildinize değer verin! New Well Bioenergy kil maskeleri cilt bakım rutinlerinizin “en iyileri” olacak!

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.