Kirpik Bakımının Önemi

28 Temmuz 2020
Kirpik Bakımının Önemi

Kirpik bakımı, çekici bakışlar elde etmek için son derece önemli bir adımdır. Bilindiği üzere göz, makyajın en odak noktasıdır. İri gözler ve yoğun kirpikler bakışları daha da anlamlı kılar. Bu nedenle kirpik bakımına özen göstermek gerekir.  Peki kirpik bakımı nasıl yapılır? Kirpik serumları nasıl kullanılır?

Kirpik bakımı nasıl yapılır?

Kirpik bakımı yaparken besleyici özellikte ürünler kullanmaya özen göstermek gerekir. Böylece makyaj sonrası ya da farklı faktörler ile dökülme yaşansa dahi yeni kirpikler oluşmaya devam edecektir. Bunun haricinde kaliteli maskaralar kullanmakta kirpik bakımında büyük yer tutar. Birçok maskara makyaj temizlerken kirpikleri döker. New Well Bio Herbal Maskara, içeriğindeki 7 değerli yağ ile kirpik bakımını maksimum düzeye çıkarır. Cilde dost yapıda olması Bio Herbal Maskara’yı diğer ürünlerden farklı kılar. Özellikle Argan yağı, nemlendirici özelliği sayesinde kirpik diplerini besler ve daha bakımlı görünmesine yardımcı olur. Eğer kozmetik ürünleri haricinde de kirpik bakımı adına adımlar atmak istiyorsanız kirpik serumu kullanabilirsiniz. Günlük rutinlerinize ekleyeceğiniz iyi bir maskara ve kirpik serumu hep istediğiniz yoğun bakışları kısa sürede elde etmenizi sağlayacaktır.

Kirpik serumu nedir?

Kirpik serumu, göz kapağı tüylerinin beslenmesini ve gelişmesini sağlayan sıvıdır. İçerisindeki güçlü etkili yağlar, kirpik kusurlarını giderir. Gerek yanlış makyaj malzemeleri gerekse genetik faktörler nedeniyle kirpikler yeterince uzun ya da yoğun olmayabilir. Kirpik serumu ile bu sorunlar giderilebilir. Kullanılacak serumun özelliklerini bağlı olarak günlük ya da haftalık bakım rutinlerinize mutlaka kirpik serumu eklemelisiniz. Aynı zamanda mevcut serumunuzun uzatma etkisi olmadığı düşünüyorsanız ve kirpikleriniz daha fazla beslensin istiyorsanız serum içerisine biraz E vitamini eklemesi yapabilirsiniz.

Kirpik serumu nasıl kullanılır?

Kirpik serumları farklı uygulama aplikatörlerine sahiptir. Bu nedenle uygulama şekli ürüne göre değişiklik gösterebilir. Genel olarak kirpik serumları maskara fırçası şeklinde tasarlanır. Bu ürünleri maskara sürüyor gibi temiz kirpiklerinize uygulayabilirsiniz. Bazı kirpik serumu çeşitleri ise dudak fırçası formundadır. Bu tarz ürünleri de kirpiklerinize göz kapağı üzerinden uygulayabilirsiniz.

Takma kirpik kullanımı

Kirpiklerinizin sizin için yeterli hacim ve uzunlukta olmadığı süreçlerde ya da özel günlerde takma kirpik kullanabilirsiniz. Doğal görünümlü takma kirpikler için araştırma yapıyorsanız New Well takma kirpik çeşitlerini inceleyebilirsiniz. 3D takma kirpikler ile bakışlarınıza güç katmaya hazır mısınız? Takma kirpik konusunda büyük ve yoğun kirpiklerden yana değilseniz tekli takma kirpik ile kirpik boşluklarınızı doldurabilirsiniz.

Takma kirpik nasıl takılır?

Takma kirpik takmak için 1 adet kirpik yapıştırıcı ve 1 adet kirpik cımbızına ihtiyacınız olacak. Uygulama yapmadan önce kirpiklerinize hafif bir kat rimel sürebilirsiniz. Bu diğer kirpiklerin bir arada olmasına ve takma kirpiğin altında kalmasına yardımcı olacak. Ardından kirpik şeridine bir miktar yapıştırıcı sürüp 30 saniye bekleyin. Sonrasında takma kirpiği kendi kirpiklerinizin üzerine yerleştirin ve kirpik cımbızı ile iyi sabitlenmesini sağlayın. Takma kirpik takmak işte bu kadar kolay! New Well ürünleri kirpiğin kolayca yapışmasına yardımcı olur.

 

En iyi kirpik ürünleri

En iyi takma kirpik ürünleri New Well kalitesi ile sizlerle! Doğal görünümlü takma kirpikler ile sizde makyajınıza imzanızı atabilirsiniz. Profesyonel kozmetik ürünleri en uygun fiyat seçenekleri ile sizinle. Tüm takma kirpik ürünlerini incelemek, fiyatlara göz atmak ve kolayca sipariş vermek için Göz Makyajı kategorisini ziyaret edebilirsiniz. Takma kirpik modellerini inceleyerek size en uygun modeli tercih edebilirsiniz. Favori ürününüz birçok makyaj stiline bütünlük sağlayacak. Bakışlarınız ile dikkat çekmek ve makyajınıza boyut kazandırmak için New Well takma kirpiklere mutlaka göz atın!

Paylaş :
Çok Satanlar
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.