Makyaj Bloğu

Güneş Koruyucu Çocuk Kremi İle Mükemmel Güneş Koruması!

03 Haziran 2022
Güneş Koruyucu Çocuk Kremi İle Mükemmel Güneş Koruması!

Güneş Koruyucu Çocuk Kremi İle Mükemmel Güneş Koruması!

Güneş koruyucu çocuk kremi için araştırmalar artıyor. Yaz aylarının etkisini göstermesiyle birlikte güneşli günler bizi bekliyor. Sabahın erken saatleri de dahil olmak üzere güneşe hemen her zaman maruz kalıyor. Kemik sağlığı için bu durum oldukça yararlı olsa da güneşin zararlı ışınları ciltte önemli sorunlara yol açıyor. Özellikle hassas çocuk cildi, güneşe maruz kaldığında ileri düzey tahriş ve kızarıklık söz konusu olabiliyor. Bu nedenle güneş kremini ihmal etmemek gerekiyor. Çocuk için güneş kremi araştırması yapıyorsanız içeriğimize mutlaka göz atmalısınız. Çocuklar kaç yaşında güneş kremi kullanmalı?, Çocuklar için kaç faktör güneş kremi kullanılmalı? En iyi güneş kremi markası hangisi? Hepsini sizler için yazdık!

Profesyonel makyaj fırçaları ile mükemmel sonuçlar!

31 Mayıs 2022
Profesyonel makyaj fırçaları ile mükemmel sonuçlar!

Profesyonel makyaj fırçaları ile mükemmel sonuçlar!

Profesyonel makyaj fırçaları, günlük ya da gece makyajı fark etmeksizin mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlar. Kadınlar her zaman bakımlı ve güzel hissetmek ister. Bu nedenle cilt kusurlarını kamufle ederek yüzü canlandırmak için çeşitli makyaj uygulamaları yapılır. Makyajın kendini gösterebilmesi ve ön plana çıkması için ilk olarak yüz tanınmalı ve yüz şekline uygun teknikler uygulanmalıdır. İkinci adım makyaj malzemesi seçimidir. Kaliteli ürünler kullanmak sonucu olumlu anlamda etkiler. Pigmenti yüksek, dağılmayan ve tozutmayan ürünler tercih etmek gerekir. Son adım ise makyaj aksesuarları ve fırçalardır. Makyaj fırçaları tüy bıraktığında ya da yeterli kaliteye sahip olmadığında en iyi malzemeyi kullanıyor olsanız dahi kötü sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle profesyonel makyaj fırçaları her zaman fark yaratırlar.

Hepimiz özenle satın aldığımız makyaj malzemelerinden maksimum performans bekleriz. Bir allık kullandığımızda yüzümüzde iyi dağılmasını, göz farının tozutma yapmamasını ya da highlighter’in en güzel çizgi ile elmacık kemiklerinin üzerine dağılmasını isteriz. Bunun için malzeme kalitelimiz en önemli faktör olsa da uyguladığımız makyaj aksesuarları da sonucu yarı yarıya etkileyecektir. Yumuşak uçlu, doğal yapılı ve iyi dağıtma sağlayan fırçalar ile makyaj yapmak bir keyif haline gelir. Peki profesyonel makyaj fırçaları nelerdir? Set olarak satın alınmalı mı?

Leke Karşıtı Güneş Kremi Ne İşe Yarar?

26 Mayıs 2022
Leke Karşıtı Güneş Kremi Ne İşe Yarar?

Leke Karşıtı Güneş Kremi Ne İşe Yarar?

Leke karşıtı güneş kremi, güneşin zararlı ışınlarında korunmak adına kullanılır. Hepimiz yaz aylarını ve güneşin ısıtan enerjisini çok sevsek de maalesef cildimiz aynı şeyi düşünmüyor. Güneşte bulunan UV ışınları ciltte çoğu zaman leke ve kızarıklık oluşturuyor. Bunun dışında kırışıklık ve erken yaşlanma belirtilerini kuvvetlendiriyor. Bu sebeple yaz kış fark etmeksizin güneş kremi kullanmayı ihmal etmemek gerekiyor.

Hepimiz pürüzsüz, parlak ve canlı bir cilde sahip olmak isteriz. Ancak leke oluşumu çoğu zaman buna engel olur. Peki ne yapmalıyız? Güneşin zararlı ışınlarının bilincinde olmalı ve güneş kremini yalnızca yaz aylarında kullanmaktan kaçınmalıyız. Çünkü bizler fark etmesek de güneş mevsim ayırt etmeden ışınlarını bizlere yansıtır. Bu sebeple mutlaka cildi temiz tutmalı ve evden çıkmadan önce yeterli miktar güneş kremini cilde yayarak emilmesini sağlamalıyız.

Dudak Peelingi Nedir ve Nasıl Kullanılır?

24 Mayıs 2022
Dudak Peelingi Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Dudak Peelingi Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Dudak peelingi, son dönemlerin en pratik ve iyi etkili ürünlerinden biridir. Tıpkı vücudumuz gibi dudaklarımızda da ölü deriler oluşur. Bu derileri peeling ile yok ettiğimizde dudak makyajı çok daha mükemmel görünür. Ürünü tıpkı pürüzlü cilt üzerine sürülen fondöten gibi düşünebiliriz. Cildi arındırmadan yapılan makyajda kötü sonuçlar oraya çıkar. Cilt yüzeyindeki ve özellikle burun kenarlarındaki pütürtüler, istediğiniz sonucu yakalamanızı engeller. Dudaklar için de aynı şeyi düşünebiliriz. Çizgiler içerisinde oluşan deri kalıntıları, ruj ya da lip balm’ınızın profesyonel görünmesini engelleyecektir. Bu nedenle dudak peelingi kullanmak, harika sonuçlara imza atmanızı sağlayacak!

Fondötenin En Güzel Kokulu Seçenekleri!

06 Mayıs 2022
Fondötenin En Güzel Kokulu Seçenekleri!

Fondöten sürerken mis gibi kokmasını isteyenler burada mı? Hepimiz makyaj yapmayı çok seviyoruz. Ten ürünlerinin mükemmel görünmesini istiyor ve aynı anda kendimize makyaj yapmayı daha da eğlenceli hale getirecek rutinler oluşturuyoruz. Peki mükemmel kokan fondötenler kullanarak en iyi makyaj deneyimini yaşamaya ne dersiniz? Güzel kokan fondöten önerileri ile sizinleyiz. İşte makyaj çantanızdan ayırmak istemeyeceğiniz günlük kullanıma uygun fondöten önerileri…

10 Miraculuos Plant Şampuan İle Saç Bakım Sırları!

16 Nisan 2022
10 Miraculuos Plant Şampuan İle Saç Bakım Sırları!

Saç bakım sırları içerisinde yerini alacak yepyeni bir ürün ile tanışmaya hazır olun! New Well 10 Miraculuos Plant Şampuan, mükemmel bir deneyim yaşamanıza olanak tanıyor. Bitki özlü ve onarıcı özellikli bu şampuan, saçlarınızın sağlıkla parlamasına zemin hazırlıyor. Günlük kullanıma uygun bir ürün. Gelin hep birlikte inceleyelim!

Cilt Bakım

05 Nisan 2022
Cilt Bakım

Güzel ve pürüzsüz bir yüze sahip olmak her bayan için önemlidir. Bu nedenle cilt bakımı bayanlar için en çok tercih edilen yöntemdir. Cildin bakımlı olması cilt sağlığını önemli derecede etkiler.Cilt bakımı ciltte var olan sorunları temizleyerek cildin onarılmasına yardımcı olan bir uygulamadır. Sağlıklı ve nefes alabilen bir cilde sahip olmak için kullanılan dermokozmetik ürünler cildin sahip olduğu eski canlılığını geri getirerek ciltte birikmiş olan tüm yağ ve siyah noktaları yok eder. 

İpek Kirpik ile Gözleriniz Işıldasın

05 Nisan 2022
İpek Kirpik ile Gözleriniz Işıldasın

Biz kadınlar, hepimiz dolgun, kıvrık ve kusursuz kirpiklerimiz olsun isteriz fakat maalesef hepimiz doğuştan bu kadar şanslı olamayabiliriz. Bu eksikliğimizi kapatmanın ve güzelliğimize güzellik katan kirpiklere sahip olmanın da en kolay ve etkili yolu ipek kirpik.

KİRPİK VE KAŞ BAKIMI ÜRÜNLERİMİZE GÖZ ATIN!

Lazer & Epilasyon

01 Nisan 2022
Lazer & Epilasyon

Kılı üreten kök hücrelerinin fonksiyonunu bozmak amaçlı kullanılan epilasyon yöntemi, pek çok kadın tarafından tercih edilen uygulamalardan bir tanesidir.

İlkbahara Adım Adım! Bahar Makyajı Ürünleri

31 Mart 2022
İlkbahara Adım Adım! Bahar Makyajı Ürünleri

Bahar makyajı için yeni teknikler keşfetmeye ne dersiniz? Kış aylarını yavaş yavaş geride bırakıyoruz. Artık içimizi ısıtacak bahar sabahlarına çok az kaldı. Siz de bahar zamanlarında renkli makyaj stilleri deneyerek güne enerjik başlamayı seviyor musunuz? Yazı ve baharı sevenler için sizlere kullanılabilecek bahar makyajı ürünlerini sıraladık! İşte makyajınızı farklılık katacak ve çok daha profesyonel görünmesini sağlayacak kozmetik ürünleri…

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.