Makyaj Bloğu

Güneş Korumalı Yaz Makyajı Stilleri

29 Ağustos 2020
Güneş Korumalı Yaz Makyajı Stilleri

Güneş korumalı yaz makyajı yapmanın tam zamanı! Güneşin zararlı ışınlarına maruz kalmamak, güneş lekelerinin oluşumunu engellemek için yaz aylarında mutlaka koruyucu etkili ürünler kullanmak gerekir. Yalnızca güneş kremi bu konuda yeterli etkisi sunmuyor. Aynı zamanda koruyucu etkili makyaj malzemeleri de kullanabilirsiniz.

Dumanlı Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

26 Ağustos 2020
Dumanlı Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

Dumanlı göz makyajı, son dönemlerin trend makyaj stillerinden biri. Gözleri daha çekici ve yoğun gösteren bu makyaj stilini değerlendirmeye ne dersiniz? Dumanlı göz makyajı hangi makyaj malzemeleri ile yapılır? Aşamaları nelerdir? Tüm bu soruları daha pratik uygulamalar yapabilmeniz adına yanıtladık!

Oje Sürme Rehberi: Oje Nasıl Sürülür?

15 Ağustos 2020
Oje Sürme Rehberi: Oje Nasıl Sürülür?

Oje, kadınların severek kullandığı bir kozmetik ürünüdür. Tırnakları bakımlı göstermesi ve farklı renkler ile kullanılabiliyor olması bu ürüne olan rağbeti arttırır. Birçok kadın farklı oje çeşitleri ile tarzını yansıtmaktadır. Ancak yapılan yanlış uygulama, tırnakları olduğundan daha kötü gösterebilir. Dilerseniz Oje nasıl sürülür? Tırnak şekline göre hangi ojeler tercih edilmeli? ve Taşırmadan nasıl oje sürülür? gibi sorulara yanıt verelim. İşte oje sürme rehberi sizlerle!

Fondöten Seçimi Nasıl Yapılır?

06 Ağustos 2020
Fondöten Seçimi Nasıl Yapılır?

Fondöten seçimi, özellikle yaz aylarında doğru yapılmalıdır. Ten rengi, ürün yapısı ve kalitesi fondöten seçiminde yol gösterici faktörler içerisindedir. Fondötenin doğru kullanım şekli ve uygulama yöntemleri konusunda birçok kadının kafasını karıştıran hususlar bulunur. Bu nedenle sizler için etkili bir fondöten seçimi içeriği oluşturduk. Fondöten seçimi nasıl yapılır? Fırça ile mi yoksa sünger ile mi uygulanmalı? Gibi birçok konuya açıklık getirdik.

Kirpik Bakımının Önemi

28 Temmuz 2020
Kirpik Bakımının Önemi

Kirpik bakımı, çekici bakışlar elde etmek için son derece önemli bir adımdır. Bilindiği üzere göz, makyajın en odak noktasıdır. İri gözler ve yoğun kirpikler bakışları daha da anlamlı kılar. Bu nedenle kirpik bakımına özen göstermek gerekir.  Peki kirpik bakımı nasıl yapılır? Kirpik serumları nasıl kullanılır?

Ruj Seçimi Nasıl Yapılır?

24 Temmuz 2020
Ruj Seçimi Nasıl Yapılır?

Ruj, makyajın tamamlayıcı unsurlarından biridir. Uzun yıllardır yalnızca 1 ruj kullanılarak birçok farklı makyaj stili ortaya çıkartılmıştır. Ruj seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunur. Ürünün yapısı, kalitesi, rengi ve dudakların şekli bunlardan bazılarıdır. Peki ruj tercihi hangi kriterlere göre yapılmalı? Ruj alırken nelere dikkat edilmeli? Hepsinin yanıtını sizler için verdik.

Kirpik Yapısına Göre Doğru Rimel Seçimi Nasıl Olmalı?

20 Temmuz 2020
Kirpik Yapısına Göre Doğru Rimel Seçimi Nasıl Olmalı?

Kirpiklerimiz, bakışlarımızı yoğunlaştırır ve gözlerimizi daha iri hale getirir. Kirpik yapımızı tanımalı ve rimel seçimini buna göre yapmalıyız. Kendi kirpik yapınıza uygun maskaraları belirlemek, çok daha iyi sonuçlar elde etmenizi sağlayacaktır. Birçok kadın doğru maskara seçimi yapabilmek adına farklı farklı ürünler deniyor. Bugün kirpiğe göre maskara seçiminin püf noktalarına değineceğiz.

Cilt Bakımı Nedir? Neden Cilt Bakımı Yapılmalı?

15 Temmuz 2020
Cilt Bakımı Nedir? Neden Cilt Bakımı Yapılmalı?

Cilt bakımı, cildin ihtiyaçlarına uygun ürünleri düzenli olarak kullanarak elde edilen sonuçlar bütünüdür diyebiliriz. Herkes farklı cilt yapılarına sahiptir. Cilt yapısını tanıyıp eksikleri gidermek adına bakım yapmak oldukça önemlidir. Böylece daha sağlıklı görünen, aydınlık ciltlere sahip olunabilir. Cildin eksiklerini görmemek, cilt tipine uygun olmayan ürünler kullanmak akne, yara vb. farklı cilt sorunlarının oluşmasına yol açabilmektedir. Bu nedenle doğru cilt bakımı yapmak son derece önemlidir.

Highlighter Nedir ve Nasıl Kullanılır?

09 Temmuz 2020
Highlighter Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Highlighter, uzun zamandır makyaj uygulamalarının vazgeçilmez ürünü. Cildi canlandırması ve parlaklık kazandırması, daha iyi görünmek için çok büyük bir etken. Peki highlighter nasıl uygulanır? Highlighter hangi bölgelere sürülür? Toz highlighter mı likit highlighter mı tercih edilmeli? Tüm soruları sizler için yanıtladık!

Pürüzsüz Ruj Nasıl Sürülür?

07 Temmuz 2020
Pürüzsüz Ruj Nasıl Sürülür?

Ruj sürmek her zaman sanıldığı kadar kolay olmayabiliyor. Birçok kadın sürüldükten sonra dağılan ya da yeterince iyi sürülemeyen ruj uygulamalarından şikayetçi. Peki pürüzsüz ruj nasıl sürülür? Doğru ruj sürme teknikleri nelerdir? Hatalar nasıl kamufle edilebilir?

1 2 3 .... 20 21 22 23 24 25 26
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.