Makyaj Bloğu

Doğal Makyaj Nasıl Yapılır?

22 Şubat 2020
Doğal Makyaj Nasıl Yapılır?

Doğal Makyaj Nasıl Yapılır?

Abartıdan uzak, günlük doğal makyaj artık en büyük trend olarak hayatımızda. Peki doğal makyaj nasıl yapılır?
Naturel makyaj yani günümüz tabiri ile “yokmuş gibi makyaj” uygulamanın sırlarını merak ediyorsanız tüm detayları sizin için yazıyoruz! Doğal makyaj yapmak için uygulamanın detaylarına inmeden önce sizlere hatırlatmak istediğimiz bir şey var. Oldukça az ürün kullanarak natürel bir makyaj yapmak isteseniz dahi cildinizin temizliğine dikkat etmeniz gerekir. Çünkü ölü derilerden arındırılmayan bir cilde makyaj uygulamak, gözeneklerin daha da belirginleşmesine ve kötü bir görünüme yol açacaktır. Cilt tipine uyumlu bir temizleyici kullanmak ve peeling uygulamak bu tarz sorunların önüne geçmeye yardımcı olabilir.

Aydınlık Bir Görünüm İçin Highlighter Tercihi

20 Şubat 2020
Aydınlık Bir Görünüm İçin Highlighter Tercihi

Aydınlık Bir Görünüm İçin Highlighter Tercihi

Highlighter, son dönemlerin trend makyaj malzemeleri içerisinde. Çünkü yüze çabasız şekilde aydınlık bir görünüm kazandırıyor. Daha canlı, dinamik ve ışıltılı bir makyaj yapmanıza yardımcı oluyor. Kadınlar olarak son zamanlarda hepimiz nasıl daha canlı bir cilt elde edebiliriz? Makyaj yapmak için kısa vakitlere sahip olduğumuzda nasıl daha parlak etki yaratabiliriz? Sorularının peşine düştük. Bu sorunun en iyi yanıtı ise highlighter – aydınlatıcı ürünler oldu. Fakat profesyonel uygulama için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. 

Bb Krem Seçimi Nasıl Yapılmalı?

14 Şubat 2020
Bb Krem Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Bb krem, birçok kadının günlük makyaj için kullandığı, fondöten kadar yoğun kapatıcılık etkisi bulunmayan ve kremsi yapıda bir makyaj malzemesidir. Bu ürünü aslında cilde canlılık veren renkli bir cilt nemlendirici olarak düşünebilirsiniz. 

Kapatıcı – Concealer Nasıl Kullanılmalı?

11 Şubat 2020
Kapatıcı – Concealer Nasıl Kullanılmalı?

Kapatıcı – Concealer Nasıl Kullanılmalı?

Doğru bir concealer kullanımı öncesi Concealer ne demek? Bundan bahsedelim. Concealer, profesyonel bir makyaj uygulamasının vazgeçilmez ürünüdür. Gözaltı halkalarını kapatmak, yorgunluk etkisini ortadan kaldırmak ve cilde aydınlık görünüm kazandırmak için kullanılır. Kapatıcı yani concealer doğru uygulandığı sürece cilt lekelerini ortadan kaldırır.

 

En İyi Rimel ve En İyi Maskara Önerileri

24 Ocak 2020
En İyi Rimel ve En İyi Maskara Önerileri

En İyi Rimel ve En İyi Maskara Önerileri

Gözlerinizi ön plana çıkarmanızı sağlayan ve bakışlarınızı canlı kılan maskara ve rimellerle tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Makyajın olmazsa olmaz parçası rimel veya maskara önerileri ile kirpikler daha dolgun, daha kıvrık ve hacimli gösterilebilir. En iyi rimel ya da en iyi maskara tercihinizi New Well ürünlerinden yana kullanarak bakışlarınızı daha çekici bir forma sokabilir ve bu sayede tüm bakışların size yönelmesini de sağlayabilirsiniz. Kirpik tipine uygun silikon ya da kıl fırçalı rimeller ile bakışlara dikkat çekici bir dokunuş verir. Takma kirpik etkisi yaratan maskaralar sayesinde de büyüleyici ve kusursuz bir makyajın altına imzanızı atabilirsiniz.

Rimel Nasıl Sürülür?

24 Aralık 2019
Rimel Nasıl Sürülür?

Rimel Nasıl Sürülür?

Yılbaşı makyajı, günlük makyaj, ilk buluşma makyajı… Konseptin ve tarzın ne olursa olsun makyajının yıldızı daima bakışlarını derinleştiren maskaran ve rimelin olacak. Bu noktada, "Maskara nasıl sürülür?" ya da "Rimel nasıl sürülür?"sorularının cevabını da bilmen gerekiyor. Herkes gibi sen de uzun, kıvrımlı ve gür kirpikler istiyorsun değil mi? Göz alıcı bir kirpik görünümü için birbirinden farklı uygulamalara tonlarca para dökmene ve güzellik merkezlerinde saatler geçirmene gerek yok. "Maskara nasıl sürülür?" sorusuna yanıt bulmadan önce bilmen gereken bazı şeyler var. Bunlardan birincisi, kendin için doğru maskarayı seçmen ve doğru yöntemleri uygulaman!

Porselen Makyaj Nedir?

18 Kasım 2019
Porselen Makyaj Nedir?

Porselen Makyaj Nedir?

Doğru ve etkili bir makyaj yapmayı şüphesiz ki herkes ister. Kusursuz görünmek için iyi bir makyaj yapmanız gerekir ve bunu da ancak doğru malzemeleri seçerek gerçekleştirebilirsiniz. Porselen makyaj, cildinizin aydınlık ve pürüzsüz görünmesini sağlayan, öne çıkarmak istediğiniz detayları vurguladığınız bir makyaj tekniğidir. İstediğiniz kusursuz görünümü, porselen makyaj ürünlerini kullanarak elde edebilirsiniz. Cildinizin aydınlık ve tek bir renk tonunda görünmesini sağlayan porselen makyaj ile pürüzsüz bir cilt görünümüne kavuşabilirsiniz.

Makyaj Nasıl Yapılır?

18 Kasım 2019
Makyaj Nasıl Yapılır?

Makyaj Nasıl Yapılır?

Hemen hemen her kadının kendini daha iyi ve güzel hissetmesini sağlayan şeylerden biri olan makyaj, herkese göre farklılık gösterir. Makyaj, tercih edilen malzemeler ve uygulanma yöntemleri ile incelikleri olan bir iştir. Doğru makyajı yapmak, doğru renkleri ve ürünleri kullanmak bunlara küçük bir örnektir. Beklentinizin ne olduğunu belirlemeden makyaj yapmak, istenilen ve beklenilen sonuçları doğurmadığı gibi kişiyi iyi de hissettirmez.

İlk aşama, tam olarak nasıl bir makyaj istediğinize ve bu makyajı ne için yapıyor olduğunuza karar vermenizdir. Yüzünüzde bulunan herhangi bir kusuru örtmek için mi, yoksa yüzünüzdeki herhangi bir bölgeyi daha dikkat çekici bir hale getirip, ön plana çıkarmak için mi? Bunun yanı sıra, sade ve doğal bir makyaj yapmak mı, yoksa dikkatleri üzerinize çekecek şık ve gösterişli bir makyaj mı? Bunlar gibi sayısız soru akla gelebilir. Kısacası, öncelikle gidilen yere, kıyafetinize uygun olacak makyaja karar vermeniz gerekir.

Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

18 Kasım 2019
Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

Makyajın en önemli noktası göz makyajıdır ve güzelliğinizi ön plana çıkarmanın en kolay yolu da etkileyici bir göz makyajından geçer. Daha etkileyici ve dramatik bakışlar elde etmek için göz makyajını doğru yapmak oldukça önemlidir. New Well’in popüler ürünlerini kullanarak nasıl daha profesyonel görünen göz makyajları yapabileceğinizi bu yazımızda sizlerle paylaşıyoruz. Öncelikle, göz makyajının önemli ürünlerinden bahsederek başlayalım.

1 2 3 .... 23 24 25
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.